Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
simona-maris spune:
Ma suna sotul azi..si imi povesteste ca i-a imputat sheful ca e prea indragostit,si ca nu e atent la munca
"Sunt,i-a zis iubi sefului...de nevasta-mea! De vreo 15 ani"

M-a sunat sa imi spuna ca e indragostit de mine
anya2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Urmatorul Baby expo va fi in septembrie, apoi altul in nov, pt burticutele de decembrie. Asa ca in septembrie imi fac marea aprovizionare. 18+ ![]() Mami de baiat |
In septembrie bag si eu un shopping masiv la Baby expo, pana atunci n-am nici un chef sa alerg prin magazine. Din pacate bebe nu o sa aiba camera lui asa ca nu ma apuc de decorat

Ana
19+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
poze
beatrice75 spune:
Mai fetelor, mie nu-mi plac numele de baieti!Eu vreau sa-i pun 2 prenume, printre care unul de sfant. Sotul imi zice de Robert ca primul prenume. Nu-mi prea place, dar nu-mi place niciun nume de baiat in mod deosebit. Am luat si cartea"20.000 de nume" (baieti si fete), degeaba, multe nume chinezesti, englezesti........
18+

Mami de baiat
ALEXA1985 spune:
Salut, burticute. Si eu am schimbat semnatura azi. Parca nu imi vine sa cred ce repede trec saptamanile si ca mai avem din ce in ce mai putin sa ne strangem puiutii in brate. Legat de decoratul camerelor , va recomand o fata care decoreaza extraordinar de frumos peretii. Se numeste Ramona Gomoescu. Va pup.
http://ramonagomoescu.webgarden.ro/
18+
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui simona-maris Ma suna sotul azi..si imi povesteste ca i-a imputat sheful ca e prea indragostit,si ca nu e atent la munca ![]() ![]() M-a sunat sa imi spuna ca e indragostit de mine ![]() |
Foarte frumos Simona!!!!
Mie sotiorul imi zice "cocon"acum si mereu cand pleaca la serviciu ma pupa pe mine si burtica mea
18+

Mami de baiat
mirunam spune:
Salutare!!
Cu rusine in suflet recunosc ca abia am reusit sa cisc acest capitol, promit ca nu mai raman in urma, e groaznic!
Ma bucur ca a revenit Simona Maris - nu ne mai citi din umbra, intra sa stim ce faci
, ca v-ati vazut piutii la eco, ca misca si ca sunt bine. Asa mai rezumat ![]()
Sashenka, felicitari pentru bebe, sa fie sanatos, iubit si fericit!
Sunset, am adus si limonada, cu intarziere! Felicitari si tie!
Eva, am admirat pozele tale, sunt absolut superbe. Felicitari e clar ca ai talent.
Beatrice, astept vesti de la Badea! Eu am intalnire abia joia viitoare... Sa iti faci lista de intrebari ![]()
Am vazut ca ati intrbat de Andreeac, este in concediu 

MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +
celesta spune:
| citat din mesajul lui rala Arsuri am si eu, asa cum spunea doura am ajuns la concluzia ca nu au nicio legatura directa si clara cu ce mananc, trece rapid daca mai pun o perna sub cap. Iar de la parul lui bebe (HAHAHA) n-are fratilor nicio legatura ca parul lui bebe e in placenta, in uter, si de-acolo e cale lunga pana la amaratul nostru de stomac. O intrebare mai veche a anei referitoare la "hamburgherul" din chiloti, vad ca a primit deja raspunsuri, voiam doar sa spun ca sunt in ceeasi situatie. Cat despre nasteri, eu una ma incred in medicul meu, stiu sigur de la bun inceput ca nu-mi vrea nici banii si nici nu da doi bani pe eficientizarile directorilor de spitale. Cat timp am incredere ca face actul medical si uman cu rsponsabilitate, o sa fac ce ma sfatuieste ca e mai bine pt mine si copilul meu. De aici se intelege ca prima optiune este naturala. Si mai cred ca "dreptul divin" nu face 2 cepe degerate la un individ lipsit total de vointa proprie, de liber arbitru si claritatea gandirii. Ceea ce cred eu ca ana vrea sa exprime nu este fatalitatea in fata destinului, ci ne indeamna spre o mai mare deschidere spre intelegerea energiilor si influentelor care inconjoara orice decizie in viata. Na! ca intru rar si scriu cearceaf. Maine am si eu eco. Abia o astept pentru ca simt cum paranoia isi infige ghearele in gatul meu. Eu nici acum nu am simtit-o pe Maia. Burta parca n-a mai crescut deloc deloc de vreo 2 saptamani incoace . Simt cum ma apuca!A! Si mai aveam ceva de spus: nici mie nu-mi place rozul, si de-aia nici n-am cerut carucior. Si n-o sa o las nici poe copila mea sa cada prada conceptiilor sexiste de genul fetele poarta roz si se joaca cu papusi, baietii ablastru si camioane. O sa o incurajez mereu sa iasa din turma si sa iubeasca diversitatea. Si cel mai important: Barbie nu inseamna etalon de frumusete feminina. Sper ca n-am suparat pe nimeni cu parerile mele, eu sunt mai incisiva de fel, dar zau ca nu vreau sa jignesc. ![]() 17+ cu viitoarea scorpioanca Maia"Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
... pe mine una sigur nu m-ai suparat, ci mi-a placut ce si cum ai scris

ma feresc de roz ca vampirul de usturoi
19+
beatrice75 spune:
Miruna, ard de nerbadare sa ajung maine la Badea. Sper sa fie si ecograful acolo!
18+

Mami de baiat
beatrice75 spune:
Miruna, tu ai si ales nume pt bebica. La preunmele de sfinti oscilez intre Alexandru si Adrian, asa cum vad ca ai pus tu ambilor baietei
18+

Mami de baiat
beatrice75 spune:
Unde gasesc tricouri cu inscriptii gen BEBE, IT'S A BOY. Am gasit ceva pe un site, dar scumpe, 150RON. Mi-a zis sotul ca m-a atentionat la Baby Expo asupra unor astfel de tricouri, i-am zis, ok, dar eu nu-mi aduc aminte.
Va dati seama cat de dornica eram sa cuprind cu privirea cat mai mult!
18+

Mami de baiat

. Simt cum ma apuca!