David - steluta mea de mare

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu are febra,era ceva mai cald ca de obicei,insa la trezirea nr 2,sa zic asa,era ok.Cu chiu cu vai si insistente si alintat si rugaminti a mancat 100ml de lapte de dim,la a doua trezire,ca la 7 dim nu a vrut.Apoi a mancat un pic de puire de fructe,nu l-a vrut pe tot si a facut gestul ala din gurita ca si cand ar voma si m-am oprit imediat de frica sa nu-mi vomite si ce mancase.
Sper eu sa fie bine,desi ne coacem in casa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Draga mea si de la caldurile mari slabeste. El alimina saruri oricum mai mult decat normal ori daca este asa de cald...Baita cu apa mai rece spre calduta in cada nu e bine sa-i faci? Ca la piscina

Am si eu una din fetite mai putin mancacioasa si cand avea zile proaste de mancare - chiar daca pare o nebunie - o duceam sa se balaceasca in cada si ii dadeam acolo sa manance cate ceva. Plus ca se si racorea si avea o stare mai buna. Sarurile de baie nu-i ajuta lui David? Stiu de sarea de la marea moarta e buna pt hidratarea pielii.

http://www.dsmcosmetic.ro/despre-marea-moarta/despre-sarea-de-la-marea-moarta/

Mergi la inceput

hmm,se pare k am avut o intuitie buna de dim cand ceva nu mi-a ''mirosit'' bine.A mancat de dim 100ml de lapte si apoi la 11 o banana si de atunci nimic.A dormit 30 min pe ziua de azi si nu vrea mancare,am incercat sa-i dau 3feluri de mancare si nu le-a vrut,am reusit sa-i dau prima lingurita de mancare cu kreonul si mi l-a vomat.Deci am luat-o de la capat cu toata nebunia.I-am facut supa cu galuste,poate o manca supa din aia chioara..desi aia nu-i tine nici de foame,nici de nimic..offff..

lili,nu am incercat si nici nu am cum sa-i dau mancare in cada..el oricum face cam 3 dusuri pe zi.
Nu stiu nimic de sarurile acelea,nu stiu daca pe el l-ar ajuta,poate doar la problemele cu pielicica,insa nu cred ca sunt indicate la o varsta atat de mica.Eu inca il spal cu mustela,ca are pielea tare sensibila si imediat se irita..si de la caldura si de la sarea pe care o elimina.
pupam gasca de fete.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

BUNA LEDI
Doamne, nici nu am crezut ca ati trecut prin atatea in ultimele 2 saptamani de cand nu am mai citit la subiectul vostru. Imi pare tare rau ca puiutul David a fost asa bolnavior, imi pare tare rau si de chinurile tale....e asa cumplit sa-ti vezi copilasul suferind.
Si Iosef e cam in greva cu mancarea, o fi de la maselutele care-i cresc, o fi de la caldura...nu stiu. Noi ne "laudam" cu doar 8,900 kg, si el e f slab....Luna trecuta a luat si el un pic mai bine in greutate, a pus vreo 400 de g insa de cand merge in picioare si se misca toata ziua, luna asta nu a luat decat 200g. De papat- papa f prost, la noi e sarbatoare cand mananca 120 ml de laptic la o masa, in plus, parca laptele asta nu prea ii face bine la burtica, dupa mesele de lapte are niste scaune cam proaste....
Doream sa-ti spun ca si el a avut o perioada cu treziri noapte, se scula pe la 2-2,30 si nu mai adormea decat pe la 5-6 dimineata, ajunsese sa-i strice programul si lui Luca....Apoi dormeau amandoi pana la pranz, daca-i trezeam mai repede nu ma mai intelegeam cu ei toata ziua. Apoi treptat am inceput sa-l pun la nani mai tarziu, adica in loc de ora 22 il culc pe la 23,30, uneori chiar mai tarziu insa acum macar doarme bine, pana pe la 10. Chestia e ca pt. ca are portii asa mici de lapte eu tb sa-i mai dau si noaptea, ca se trezeste si plange...si asa, taras-grabis ajungem si noi la 350-400ml de lapte/zi.
Va imbratisez cu drag, sper ca maine o sa aveti o zi mai buna, scuze ca am cam batut campii, totusi dupa ce v-am citit problemele nu m-a lasat inima sa nu-ti scriu cateva randuri.

Mergi la inceput

No,totul e de la caldura,de la faptul k el nu suporta caldura,se deshidrateaza extrem de repede cu toata apa bauta.Ideea este k eu nu pot sa-i dau atata apa cu saruri cat are el nevoie,k un plic se dizolva in 240ml de apa si eu ii dau cu seringa de 5ml..si efectiv il tin fortat si ma chinui sa-l si tin,sa-i deschid si gurita..offf,k m-am saturat.
Aseara nu a mancat,azi dim s-a trezit cu febra si nu a vrut laptic,a reusit taica-su sa-i dea un pic de laptic si l-a varsat.
Am vbit cu drita si se pare k totul e de la caldura..si la el in camera e cumplit de cald.
Prin urmare ii luam AC k altfel il distrug si pe el si pe mine cu nervii k nu mai pot.Caldurile astea efectiv il termina,slabeste,nu mai mananca,vomita,se deshirateaza si la el e tare periculos... offf ,m-am saturat.
Eu nu l-am mai pus pe cantar,insa il vad..si culmea naibii aveam niste pantalonasi care-i lasau dungi si acum pica de pe el,ii sunt largi..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

uf ledi;

sper saputeti instala AC si sa fie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, pupam steluta de mare! :)

Mami de Ioana, Filip si 8+

Mergi la inceput

A dormit de la 11 pana acum..nu-mi ''suna'' prea bine somnul asta lung..nu a mancat..:((
Azi dim a cazut si s-a lovit si la ochisor..
Si sa fie totul complet,ca doar nu erau de ajuns,sit cu pulmozyme-ul va fi nasoala in curand.Nu inteleg cum niste fonduri pt un an intreg,ca eu asa cred ca vin,daca se numesc fonduri pe 2010,ajung pt trat doar cateva luni..cateva e mult spus.(am aflat aseara si mi s-a confirmat azi dim.)
Ce sa zic,nu mai am nimic de zis...Nu stiu ce vom face din toamna incolo,chiar nu stiu,cand vin virozele si toate cele..
Urasc tara asta si sistemul asta si tot.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Off, Ledi, am sperat ca azi o sa fie totul ok.eu cred ca e somnoros de la caldura....si eu ca adult as sta numa' in pat. Acum ce ii dai de papa?

Mergi la inceput

Mada,el nu prea mananca..acum e iar pe regim.
De ex acum a vrut laptic..asta a mancat acum,putin,da tot e ceva..decat deloc...
Incepusem si eu sa-i dau iar trat lui si alea de la childlife si nah,iar intrerupem ca dk mi le varsa mai rau ii fac..
Insa voi primi curand si sucul ala cu saruri,sper macar pe ala sa-l vrea si sa nu ne mai chinuim cu seringa,ca nu pot sa-i dau 1l de apa cu saruri pe zi,cand el nu vrea nici un litru de apa normala pe zi,daramite din aia cu saruri care are un gust nasol.

Asa,ca de cate au tot fost pe capul meu am uitat..luna trecuta s-au strans in jur de 10-11mil, s-au dus pe medicamente la greu,regim,analize si ce-a mai fost,ca au fost multe pe capul nostru de la o vreme incoace..Am pastrat bani si pt lapticul ala,ca mai aveam si din luna cealalta pusi deoparte.
Multumim tuturor celor ce se implica si ne ajuta.

Luni vreau sa ma duc sa-i fac un test sa-i vad sarurile din corp..aici nu mi s-a recomandat asa ceva,insa uite ca e bine sa mai vbesti si cu alti dr.

Acum vrea pa,de fapt el de cand se trezeste tot vrea pa,insa e oribil de cald afara,nu se poate respira.Am fost pana la farmacie si mai ca m-a luat cu lesin..(editez sa spun ca David a ramas cu buni,ca sa nu se inteleaga ca eu am plecat si el a ramas singur in casa)
pupam gasca,.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput