mai fetelor v-i s-a intamplat sa aveti mici "amorteli" in degete? o fi vreo carenta de vitamina?
da. si nu e nicio carenta de vitamine. terminatiile nervoase sunt apasate ("excitate" continuu) - daca se umfla incheieturile de exemplu, daca retii apa, daca stai mult timp in pozitii "ne-fiziologice". daca stai mult la calculator incearca sa faci pauze in care sa misti degetele in toate partile, sa rotesti incheieturile palmelor, sa faci extinderi ale palmei. poti tine mainile in apa rece.
Roxana
Si eu am aceasta problema, la mine destul de grav si des...situatia este asa..trebuie sa mergi la dr...eu am spondiloza cervicala si sindrom de tunel carpian stang...asta declansata dupa ce am nascut...neaparat fizioterapie 10 sedinte, de 2 ori pe an sau masaj...eu fac masaj si imi face anumite miscari si pentru spate, si de atunci nu mi-au mai amortot degetele...eu aveam momente cand nu puteam tine nimic in mana..cam rau si cu copil mic
Sanatate!
Bufi
problema e ca ma furnica cind bag mana in apa ,dar nu tine mult ,azi am luat CA,.MG,ZN