Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)
Raspunsuri - Pagina 15
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Programul pt diseara: , , , , , ,(eu) (el) , , .Ana 23+ Maia Elena |
Prea tare descrierea

Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
summertime spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Programul pt diseara: , , , , , ,(eu) (el) , , .Ana 23+ Maia Elena |
ha ha ha haaaaaaa, tare!! distractie placuta
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu
Bells spune:

, foarte amuzanta descrierea ta 

donna79 spune:
Ana ... m-ai facut sa ma tavalesc de ras. Eu sunt singura diseara asa ca ma rezum la 
Donna
23+ cu 
LoraG76 spune:
Am una bucata bebelina in burta care se agita si se rasuceste nevoie mare!
Raluca, 499 de euro exact. 
Ana, te astept sa ma ajuti!
Azi e mai racoare afara, se pare ca s-a terminat cu zilele caniculare, dar e innorat.
Ma duc sa iau un rennie, ca am niste arsuri de toata frumusetea!
Lora, mami de Iustina si 
29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Multumim fetele!

La faza cu
ma mai gandesc,ca mi-e ca ma vede cu ditai burta si pica tot programul!
Ana
23+
Maia Elena
oramona spune:
Anna, foarte bun programul de diseara, sa fie exact asa cum iti doresti tu.
Cat despre picaturile de la san, si mie mi se intampla de vreo luna chiar, daca nu mai bine, de pe la 15-16 saptamani. Cam prea devreme as zice eu. Si ma tot gandesc daca nu are legatura si cu faptul ca , asa cum va povesteam acum cateva capitole am patit asa ceva pe la varsta de 19 ani si nu m-am dus la doctor
. Acum sper ca totul sa fie bine.Nu se intampla in fiecare zi si e mai ales din stangul la care am nodul. Doamne ajuta sa fie totul bine, ca am uitat sa-i zic doctorului asta.
Va 

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Am una bucata bebelina in burta care se agita si se rasuceste nevoie mare! Ana, te astept sa ma ajuti! Lora, mami de Iustina si ![]() 29+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Vin cu toata placerea!
Si a mea face la fel!Cred ca o aflat ce vrea sa faca ma-sa si striga :rusinicaaa!!!
Ana
23+
Maia Elena
,
,
,
,
,(eu)
,
,
.