Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)
Raspunsuri - Pagina 14
eveline spune:
helau!
Vreau sa vad si eu cum se vede noua semnatura...he he...
Klarisse e normal, mie mi-a aparut de multisor. Si iarasi e normal daca n-ar aparea...multora le apare dupa ce nasc. Macar asa esti sigura ca vei avea lapte, o grija s-a dus...
Ce bine e acasa...si ce bine ca e racoare...wow. Mi-am luat saptamana asta libera, am dormit ca o purcica cu fiica-mea pana la 10.30, apoi ne-am rasfatat cu mic dejun, am tras cu aspiratorul intr-o camera pe unde parca trecusera turcii, si indata ma pun sa fac ceva de papa bun tare pentru la pranz. Intre timp fac o cafeluta si ies pe terasa s-o savurez....si scot si pisoii in cutie la aer. Sunt durere, se joaca unii cu coada celorlalti...niste papusi.
Va pup si mai intru!
24+
si mamica de
Bianca
Klarisse spune:
Ana sa nu ramai cu lectiile nefacute ca acusica intra 'invatamantul' in greva si o sa tanjim ca florile dupa apa...![]()
..moaaaammaa cata poezie mi-a iesit..
Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
lucianna_83 spune:
Apropos de sex....citeam pe un site la sapt 21 ca de acum e cea mai frumoasa perioada, relaxanta, perfecta de facut mult si cu spor ![]()

...
noi n-am avut nici o teama, chef sa fie si e perfect 
Ca tot ati pomenit de numele lui bebe, au mai spus mamici ca se decid cand o sa-i vada fatzuca, luni la eco, cand l-am vazut si profil si din fatza in 4D, culmea chiar Radu mi-a trecut prin minte, chiar am simtit ca i se potriveste. 
21+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Ana sa nu ramai cu lectiile nefacute ca acusica intra 'invatamantul' in greva si o sa tanjim ca florile dupa apa... Klarisse graviduta 23+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |

Ana
23+
Maia Elena
ionela.n spune:
Ana, eu ma clatesc cu apa de gura parodontax si e ok, dar dentista
a zis ca e ok si ceaiul de salvie pt clatit, ca dezinfecteaza
Klarisse, nici la mine nu au "aparut" picaturile 
Aniast, frumos barbatelul
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 23+
Minunea noastra
RalucaElenaM spune:
Eu incerc sa ma inveselesc, astazi incep sa golesc dormitorul pentru ca maine sa se zugraveasca acolo...
sa vezi praf nenica..
Banc de inveselire:
O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost pana la ora asta, la care femeia respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon la 10 din cele mai bune prietene ale sotiei.
> Nici una nu-i confirma ca a dormit noaptea la ea...
> Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El raspunde ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni ai sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei.....
> Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo...
24+
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Eu incerc sa ma inveselesc, astazi incep sa golesc dormitorul pentru ca maine sa se zugraveasca acolo... ![]() sa vezi praf nenica..Banc de inveselire: O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost pana la ora asta, la care femeia respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon la 10 din cele mai bune prietene ale sotiei. > Nici una nu-i confirma ca a dormit noaptea la ea... > Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El raspunde ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni ai sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei..... > Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo... 24+![]() |

Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
pianna spune:
Lora, acum am vazut si eu carutul pe care l-ai comandat. FFFF chic!! Imi place
.
Tare mi-e ca eu o sa achizitionez toate cele necesare bebeului doar pe considerente estetice, ca la capitolul practica stau f prost
.
21+ cu 
Bells spune:
Buna Burtici cu bebici,
V-am citit din urma si acum fac si eu prezenta![]()
Madutza, BRAVOOOOO pentru bebeic de 4s sa va dea DD multa sanatate la amandoi, este cea mai tare vesteeeeee

Sorana, bine ai venit, un bebe sanatos, frumos si la termen alaturi de noi iti urez.
Aniast, bine ai revenit din concediu, foarte frumose pozici
Eu sunt fericita, mai am O ZI de MUNCA adica maine, intru in 12 zile de CO si dupa in PRENATAL...deci VACANTAAAAAAAAAA

.
Vineri ne ducem si noi la "nenea" doctorul sa ne spuna ce mai facem, cum mai suntem si sa ne mai vedem "ingerasul", abia astept sa o vad ca asa dor imi este de ea
.
In rest Aniast daca se poate te rog sa-mi treci si mie langa caruciorul roz si bebelina RAISA, numai daca se poate
.
Va 

-acesc pe toate

,
,
,
,
,
,(eu)
(el)
,
,