Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*
Raspunsuri - Pagina 3
ginnette spune:
Neata si o
Azi-noapte, ghici cine strangea ghivecele de prin curte?! Ca tot zicea Alina de furtuna - in prelungirea ghencea a fost prapad.
Am iesit s-adun ghivecele din curte, sa strang masa si scaunele care 'umblau' prin curte - deh, curte mi-a trebuit, am si 'activitati nocturne'.
Ca sa nu mai zic, ca la 11 Adela - careia i-am dat jos grilajul de la patut,de vineri, ca s-a apucat de sarituri 'garduri' si mi-a fost teama ca-si rupa mainile - coborase si ea jos (e dezastru, nu sta in patut, asa desfacut, neam) si ma cauta "ude eti? bino sa domim"
Ca vroiam sa intreb fetele care au trecut copii la patut fara grilaj (Mary, Roli), ce sa fac? in afara de faptul c-o gasesc dormind pe jos - cade si nu se mai urca in pat - pleaca la plimbare prin casa, pe scara.
Off, Roli, imi pare rau ca n-are pofta de mancare.
Si nu cred ca dak ar fi avut pofta de mancare ar fi fost obez; eu n-am avut pb cu mancarea la Adelaa si are 15.6kg.
Revin.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Si nu cred ca dak ar fi avut pofta de mancare ar fi fost obez; eu n-am avut pb cu mancarea la Adelaa si are 15.6kg. Revin. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 2 ani Albume |
Era doar o gluma, evident....
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Ellenuta spune:
buna fetele
sunt un pic in panica ... ieri eva a facut kk moale si mi-a vomitat .. azi-dimineata la 5 iara mi-a vomitat ... sper sa nu fi cules ceva din parc ca mor .. e in parc o fetita bolnavioara (tot eva o cheama) care vomita tot ce pune in gura .. si ta-su mare a adus-o intre copii ... mi-am luat copiii si m-am carabanit de acolo .. mi-a fost jena sa-i zic ca nu e ok ce face .. el tot sustinea ca si-a revenit, insa, se vedea pe ea ca nu era ok .. de voma in afara de metroclopramid ce sa-i dau?
roxy asa e o perioada, se da jos si pleaca in plimbare .. la noi a durat vreo cateva saptamani procesul de adaptare la patutul de copil mare .. oricum, cineva tb sa stea langa ea pana adoarme altfel nu sta acolo ...
roli halal mamici .. nu te mai supara degeaba.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ginnette spune:
Helen, off, saracuta; ma gandesc ca e 'stoarsa'.
Macar sa nu fie vre-o bacterie - Doamne fereste!
Cat despre dormit, daa, clar stau cu ea pan-adoarme;
Roli, am uitat sa-ti zic ca eu le-as fi zis ca 'face pe el, dar vorbeste engleza' - lua-le-ar naiba! Asa se gasesc unele mai destepte.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
nemary spune:
se pare ca m-am descurcat mult mai bine decat credeam cu fetele. in seara asta am trimis-o pe Daria la tara cu matusa mea, sa vedem daca vrea sa stea pana sambata seara sau duminica.
in schimb azi a fost tare agitata pitica, nu prea a dormit, dar a mancat bine.
la mama merg 1 zi da, una nu, mai des nu pot.
Roli, si eu tot asa ma simt, ametita, dar cred ca este din cauza caldurii.
Elle, pupici si sper sa treceti cat mai repede peste perioada aceasta.
Daria
Iulia
Ellenuta spune:
IRINUKA
La multiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiii!!!!!
Sa traiesti si sa nu mai imbatranesti, sa fii sanatoasa, vesela, voioasa si fericita alaturi de cei dragi!
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
godzila spune:
La multi ani Irinuka!
Elle e f posibil sa fi luat vreo viroza. Acum incepe perioada de enterocolite. Dar trece. Sti placa lichide muuuuuuulte, mancare de regim, saruri electrolitice daca e mai nasol. Hai ppk sa fie o forma usoara.
Roli cum te mai simti? Mda, multe mame intelepte in ziua de azi. Asa ma batea si pe mine la cap, ca cica e semn de intarziere si denota lipsa de preocupare din partea mea si le-o taiam scurt ca financiar imi permit sa ii tin pe pampers pana la 18 ani Le picau fata!
Mary hai mai rezista ca mai e un pic.
roli25 spune:
La multi ani Irinuka! Sa fii sanatoasa si fericita!
Si eu i-am scos grilajul lui Andrei, chiar aseara. S-a dat jos de nenumarate ori, aprinzand lumina in capul lui Marc care prin minune nu s-a trezit. Pe la 5 a venit peste noi in pat, iar pe la 6 jumate-7 s-a dus si l-a trezit pe Marc fara drept de apel.
Asa a fost si la Marc cu patrule de noapte...au durat vreo luna. Sper sa nu dureze atat si la Andrei ca fac cu nervii.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Ellenuta sper ca Eva e bine si nu a luat ceva. Multi inconstienti .
Daca mai vomita da-i saruri Electrolyt, 1 lingurita la 5 minute.
Sanatate multa!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
EREENA
La multi ani!!!! Sa fii sanatoasa, bucuroasa si fericita! Sa ai numai zile senine si parte numai de bine!!
Eva
Anna
papa bun
bio bebe