Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Noi tocmai am trecut in zbor peste o raceala. Sambata noaptea Andrei a plans toata noapte "mami doaie gatu"...dimineata eram zob amandoi, s-a trezit la 10.30 cu febra mare. Dupa antitermice a scazut de ieri are cativa muci, da e vesel si binedispus. Frate-sau vad ca e ok. Slava Domnului, sper ca e doar atat!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Roli, eu sunt la capatul rabdarilor cu racelile astea si gaturile rosii si mama ma-sii de boli... nu trec 3 zile si iar unul din ei face ceva... Daria in ultima luna a facut amigdalita pultacee de 2 ori, antibiotic de fiecare data, Victor are muci de fix 7 luni (!!!) incontinuu; niciun tratament nu da rezultate, am facut si aerosoli si degeaba. Toti medicii imi dau tratamentul clasic pt raceala (Nurofen, scos muci si spray de muci). M-am saturat sa bag in el atatea medicamente degeaba.
Simt ca innebunesc.....
Dimineata cand ma duc sa ii trezesc deja am o teama de ce mai gasesc...
Sper sa scapati usor!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Da nu ai incercat sa-i dai "ceva" directoarei? Ca regula asa e ...da cu o atentie poate rezolvi.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Aaa, stiu cum merge treaba, ca doar asa am inscris-o si pe Daria. Am incercat la educatoarea Dariei, care stie ca sarim daca e cazul, dar a zis clar ca directoarea e f stricta si nu e cazul sa insistam. Nu e picior de copil sub 3 ani in toata gradinita...

POZE

Of ce ti-e si cu directoarele astea tzepoase . Si cand ma uit la gradi lui Marc unde au si copii de 1 an...alea cum pot sa se descurce! La stat e si lenea mare

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Ai incercat o imunizare cu propolis, miere, siropuri naturale? La noi a facut minuni Imunoroyal junior pe baza de laptisor de matca, propolis si echinaceea. Se gaseste la plafar.
Pe timp de iarna nu s-au imbolnavit aproape deloc...asa 2-3 zile de muci si gata.
Nu le-am mai dat de asta toamna, dar in august le mai dau o tura inainte de gradi.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:

Ai incercat o imunizare cu propolis, miere, siropuri naturale? La noi a facut minuni Imunoroyal junior pe baza de laptisor de matca, propolis si echinaceea. Se gaseste la plafar.
Pe timp de iarna nu s-au imbolnavit aproape deloc...asa 2-3 zile de muci si gata.
Nu le-am mai dat de asta toamna, dar in august le mai dau o tura inainte de gradi.

BAIETII MEI IUBITI

Le-am bifat si pe astea... degeaba.
Chestia e ca Victor a avut un sistem imunitar de fier, pana sa faca pneumonie in iarna (tatal meu a incercat sa il "caleasca" la -15grade racit fiind deja...) si de atunci e terminat...
I-am dat miere cu propolis, Immunobaby... degeaba.
Imi pun sperante ca mucii vor trece la mare, cu ajutorul aerosolilor naturali, dar cred ca visez... mai ales ca vom sta la mare cat ne tine bugetul, adica 4-5 zile

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Mai , ce naiba se intampla cu vremea asta ? Eu nu imi amintesc sa mai fi apucat un iunie atat de friguros si ploios

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si iubitului meu sot Petrisor ! Astazi , daca ne lasa vremea , mergem la o terasa sa sarbatorim .

Eu sunt dezamagita ...am terminat regimul danez si n-am slabit decat 4 kg in 2 saptamani de chinuiala . Nu stiu ce naiba se intampla cu organismul meu ca nu mai pot sa dau jos prin dieta . Dieta daneza este renumita pentru faptul ca schimba metabolismul si ca dai multe kg in timp scurt ...trebuia sa dau min. 4 kg pe sapt si eu am dat 4 kg in 2 sapt. Mi-e ciuda pt ca am tinut-o strict de tot , n-am adaugat nici macar 1 guma de mestecat si este f. grea , numai alimente naspa si f. putin , max 800 calorii / zi. De vreo 3 ori era sa lesin . Mai stau vreo 2 saptamani si ma apuc de Montignac , trebuie musai sa ajung la 58 kg pana in septembrie cand sunt nasa si vreau sa arat bine.

Roli , cred ca a fost super la Ramstein ! Felicitari pt baietii tai cei cuminti !

Doniro , stiu ca stai prin Titan...vrei musai sa-l dai pe Victor la gradinita Dariei ? Eu am inscris-o pe Sara la 154 , langa Piata Minis si directoarea a zis ca mi-o primeste din toamna , chiar daca nu are 3 ani. E o gradinita nou-nouta , la 1 septembrie i se taie panglica si are tot felul de dotari ...bazin de inot , sala de dans si muzica , sera , etc. Fiind noua , are si multe locuri ...au format 5 grupe mici , poate ti-i primeste pe amandoi aici ...asta daca ti-e convenabil ca departare de casa.

Ceska , cu riscul sa te superi pe mine , eu iti zic ca m-as fi dus la concert . Trebuie sa incerci usor-usor sa atenuezi dependenta lui Benji de tine . Esti o super-mama , dar esti si femeie in acelasi timp , trebuie sa te mai gandesti si la tine si la sufletul tau .Poate ca ar fi plans B , dar pana la urma sunt sigura ca bunicul si bunica ar fi gasit mijloace sa-l linisteasca , sa-i distraga atentia catre altceva. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau ...ti-am zis doar ce-as fi facut eu

Miuta , felicitari pentru gogoshica ...m-ai emotionat cu ce-ai scris , mai-mai ca-mi vine si mie sa mai incerc sa fac un bb . Iti dau dreptate , nu se poate sa nu te descurci ...e greu cu 2 copii dar si satisfactiile sunt imense . Foarte frumos numele ales si se potriveste cu Maya.

Mary , off ce ghinion aveti cu vremea la mare Macar sa nu ploua , daca nu puteti sa faceti plaja sa puteti macar sa va plimbati . Va tin pumnii sa se indrepte vremea si sa prindeti totusi cateva zile insorite !

Multumesc pentru raspunsurile despre tablita magnetica ...n-am gasit cum vroiam si i-am luat una mica si cam naspa...a stricat-o in 10 min.. Mai intru pe la librarii , poate gasesc una mai de calitate .

Pupici la toate zuzele

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gatta si eu am dat jos putin...3.5kg in 2 sapt dar am mancat ce mi-a placut: cirese, cirese amare, pepene, piersici, salate, gratar si omleta si lapte in zilele de proteine...acum tin disociat pe mese mai putin luni miercuri si vineri cand mananc doar fructe si legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Citat:

Da nu ai incercat sa-i dai "ceva" directoarei? Ca regula asa e ...da cu o atentie poate rezolvi.

BAIETII MEI IUBITI

Aaa, stiu cum merge treaba, ca doar asa am inscris-o si pe Daria. Am incercat la educatoarea Dariei, care stie ca sarim daca e cazul, dar a zis clar ca directoarea e f stricta si nu e cazul sa insistam. Nu e picior de copil sub 3 ani in toata gradinita...

POZE

Aceasi problema si la noi...directoarea a zis sa vorbim dupa ce implineste piciul 3 ani...si atunci va fi cu o "atentie"...cum a fost si la Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli,
sper sa ai dreptate si odata ajunsi acasa intr-o saptamana sa ne revenim la programul si tabieturile noastre. Ma va ajuta si faptul ca mai prinde o luna de gradi pana in august cand intra trei sapt in vacanta.

Gatta,
da, ai dreptate. Ideea e ca stiu asta dar nu reusesc sa ma desprind, inca. O sa ma rog de sanatate pt Rod Stewart sa il mai apuc intr-un an, doi sau mai incolo, pe scena. As fi stat insa ca pe ace numai cu gandul la el. A mai fost si o zi ploioasa la noi si culmea abia spre Budapesta s-a facut frumos si au avut 20C, uscat de au putut sta pe iarba in parcul unde era concertul.

Am o mare problema care sper sa fie sezoniera cauzata de concediu: gaza adoarme mai mereu cu scandal. Mare scandal. Intai proteste verbale ca nu e obosita si nu trebuie sa doarma. Vede ca ai mei se retrag la pauza de pranz, odihna si accepta sa vina in dormitor dupa 5-10 min de Ice Age 3. Aici incepe show-ul: sare in pat, coboara se intinde pe jos, canta incet apoi mai tare, nu accepta sa discut cu el despre somn. ii promit recompensa daca doarme: iesim cu Radu la locul de joaca, nasa ii trimite cioco.... AS! Ies din camera cu promisiunea ca il las sa faca ce vrea el eu merg sa dorm cu maica-mea fiindca sunt obosita. Dai ragete cu sughituri. Ma cheama inapoi, promitand ca stam in pat si dormim. Dupa un minut de liniste cand deja imi auzeam numai tamplele pocnind de nervi ca nu adoarme odata, incepe sa ma traga de par. Ii spun sa inceteze ca ma doare.....incepe sa traga si mai tare. Ii spun ca ma doare tare si voi plange. Nimic! Apoi il trag usor de par incepe el sa urle. Ii explic ca asa ma doare si pe mine.... "Nu, pe tine nu te doare!" Il rog sa nu coboare din pat el din contra aia face. Il trag in pat si ii zic hai coboara din pat. Atunci incepe sa sara in pat, nu coboara. Il iau langa mine si ii spun serios ca trebui sa doarma. Ajung dupa 45 min sa ii trag o scatoalca la pampers, el incepe sa dea apa la soricei, se baga in mine sub paturica si adoarme f adanc..... Uneori si pana la trei ore.
Sunt disperata caci nu vreau sa continuam asa si sper ca acasa sa evenim la bunele obiceiuri....
Unde gresesc, de ce se comporta asa? E rupt de oboseala, muci, fasole batuta.......dar nu vrea sa accepte ca are nevoie de odihna. De doua ori a adormit bustean in timp ce il ducea o matusa in brate, veneau de la cumparaturi si alta data fara somn de pranz dupa doua ore in piscina a cazut lat. In rest numai cu scandal........
HELP!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Roli,
sper sa ai dreptate si odata ajunsi acasa intr-o saptamana sa ne revenim la programul si tabieturile noastre. Ma va ajuta si faptul ca mai prinde o luna de gradi pana in august cand intra trei sapt in vacanta.

Gatta,
da, ai dreptate. Ideea e ca stiu asta dar nu reusesc sa ma desprind, inca. O sa ma rog de sanatate pt Rod Stewart sa il mai apuc intr-un an, doi sau mai incolo, pe scena. As fi stat insa ca pe ace numai cu gandul la el. A mai fost si o zi ploioasa la noi si culmea abia spre Budapesta s-a facut frumos si au avut 20C, uscat de au putut sta pe iarba in parcul unde era concertul.

Am o mare problema care sper sa fie sezoniera cauzata de concediu: gaza adoarme mai mereu cu scandal. Mare scandal. Intai proteste verbale ca nu e obosita si nu trebuie sa doarma. Vede ca ai mei se retrag la pauza de pranz, odihna si accepta sa vina in dormitor dupa 5-10 min de Ice Age 3. Aici incepe show-ul: sare in pat, coboara se intinde pe jos, canta incet apoi mai tare, nu accepta sa discut cu el despre somn. ii promit recompensa daca doarme: iesim cu Radu la locul de joaca, nasa ii trimite cioco.... AS! Ies din camera cu promisiunea ca il las sa faca ce vrea el eu merg sa dorm cu maica-mea fiindca sunt obosita. Dai ragete cu sughituri. Ma cheama inapoi, promitand ca stam in pat si dormim. Dupa un minut de liniste cand deja imi auzeam numai tamplele pocnind de nervi ca nu adoarme odata, incepe sa ma traga de par. Ii spun sa inceteze ca ma doare.....incepe sa traga si mai tare. Ii spun ca ma doare tare si voi plange. Nimic! Apoi il trag usor de par incepe el sa urle. Ii explic ca asa ma doare si pe mine.... "Nu, pe tine nu te doare!" Il rog sa nu coboare din pat el din contra aia face. Il trag in pat si ii zic hai coboara din pat. Atunci incepe sa sara in pat, nu coboara. Il iau langa mine si ii spun serios ca trebui sa doarma. Ajung dupa 45 min sa ii trag o scatoalca la pampers, el incepe sa dea apa la soricei, se baga in mine sub paturica si adoarme f adanc..... Uneori si pana la trei ore.
Sunt disperata caci nu vreau sa continuam asa si sper ca acasa sa evenim la bunele obiceiuri....
Unde gresesc, de ce se comporta asa? E rupt de oboseala, muci, fasole batuta.......dar nu vrea sa accepte ca are nevoie de odihna. De doua ori a adormit bustean in timp ce il ducea o matusa in brate, veneau de la cumparaturi si alta data fara somn de pranz dupa doua ore in piscina a cazut lat. In rest numai cu scandal........
HELP!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ceska, poate ca e prea obosit. Nu ai incercat sa il duci mai repede cu o jumatate de ora la culcare? Aici probabil ca sta mai mult afara, are mai multa activitate si oboseste mai tare de cat aacsa.

Mergi la inceput