Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*
Raspunsuri - Pagina 16
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Azi e vineri , diseara sunt cu vuvuzela mea ...yupppy
. Mor de dorul ei , abia astept s-o pupacesc si sa ne dragalim amandoua. Trebuie sa ii cumpar musai o tablita de scris din-aia care tragi de-o chestie si se sterge ...cred ca stiti despre ce vorbesc , nu prea ma pricep sa explic. Ati vazut pe undeva lately , ca am fost aseara in Auchan , in Titan si la alte 4 magazine de jucarii din zona si n-am gasit pe nicaieri. Sapt asta , de cate ori am vorbit cu Sara la tel. mi-a zis sa-i aduc tablita...asa ca trebuie sa ma conformez , chiar daca asta inseamna sa bat tot Bucurestiul in cautarea ei ![]()
Ereena , auchhh ce a patit Matei
Cum naiba sa-l coasa pe viu...ce doctori tembeli
Pup sa treaca repede si sa nu lase urme
Despre problema cu sanii , pot sa-ti zic , daca te linisteste cumva , ca eu si acum am lapte in sanul stang , nu curge decat daca strang de sfarc...am fost la doctor ,am facut analize , ecografie si dr. mi-a zis ca am o mastoza fibrochistica pe fond hormonal dar care nu are legatura cu secretia . Tot ginecoloaga mea mi-a zis ca se intampla uneori ca femeile sa ramana dupa nastere mult timp cu aceasta secretie , nu este ceva alarmant. Totusi , daca zici ca la tine a reaparut dupa 2.5 ani de la nastere , te-as sfatui sa-ti faci o analiza de prolactina...am facut-o si eu si mi-a iesit normala.
Stancuta , bine ati venit din concediu ! Sofia spune o gramada de silabe , eu zic ca e un progres evident...felicitari si tine-ti-o tot asa . Despre crizele la intrarea in casa...la fel face si Sara...eu le pun pe seama oboselii ...cat sta afara se zbenguie , sare , fuge , e in continua miscare si cand e vorba de bagat in casa , e franta ...nici ea nu stie ce vrea si nu ne mai intelegem cu ea. Ducem lupte corp la corp ca s-o spalam , s-o imbracam in pijama...apoi cade rupta .
Elle , in privinta pozelor de pasaport...nu vreau s-o mai impovarez pe maica-mea cu inca o sarcina...oricum , azi mergem la Campulung si maine ne ducem la salonul foto sa facem alte poze...am de gand sa-l fac cu ou si cu otet pe dobitocul ala de fotograf care nu stie sa scoata o poza de pasaport...din cauza lui am pierdut o juma de zi ieri.
Cu concediul ...poate n-o sa fie vremea chiar asa de rea cum anunta astia in prognoze. La bulgari este mai cald ca la noi si oricum , se anunta ca sapt viitoare se va incalzi , doar primele zile vor fi mai urate. Aveti totusi piscina interioara , spa center , club pt pitici ...cred ca veti gasi totusi multe modalitati de petrecere a timpului chiar daca va ploua. Oricum , va doresc un concediu minunat !
Alina Kallos , bine ati venit din Grecia...imi pare rau sa aud ca Dariuca a avut probleme cu raul de masina...eu de-aia n-am plecat anul asta la greci ca mi-era teama ca Sara nu va suporta atatea ore in masina.Nu stiu ce sa-ti zic cu febra...incearca sa te uiti in gatutul Dariei .
Mada , mult succes in noul business ...daca ai nevoie de spatii in Bucuresti , te pot ajuta.
Am scris o ditamai placinta...nu stiu cum naiba nu reusesc deloc sa fiu mai concisa
. Daca va plictisesc , just skip it!
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
emabucuresti spune:
buna dragelor,
ce de evenimente frumoase se intampla aici in ultimul timp!
eu am fost suparata, cu probleme cu familiile noastre( a mea si a sotului), de am slabit mult mai mult dect mi am propus , ajunsesem la 48 kg, nu mi am dorit asta, dar ma intremez, sper sa ating 52 si apoi sa ma mentin, ca sa pot cara copii ca mai aveam putin si cadeam cu ei pe scari de anemica ce ajunsesem
Cum v ati dat seama, de prea mult ajutor ce primim de la familiile noastre mi a fost asa bine.
INSA, Milan merge la gradi de cateva zile si e incantat, speram sa o tinem tot asa, ca asta e salvarea noastra.
DECI
LA MULTI ANI ROLI, SA FITI SANATOSI SI FERICITI CU TOTII!
FELICITARI ELADEA PENTRU PUIUL MIC, SA FIE SANATOS, NOROCOS SI FERICIT!
LA MULTI ANI CU O MICA INTARIERE BOGDAN DE LALA, GRATIELA, SHOSE, EREENA, ANGI,IRINOUKA SI TUTUROR CE S-AU SERBAT IN ULTIMUL TIMP! NUMAI BINE SI SANATATE PENTRU VOI SI CEI DRAGI!
ELLE,EREENA, imi pare rau de pataniile micutilor, sanatate le doresc, ce a fost greu a trecut.
MIRI sorry de pataniile din concediu, bine macar ca v-au placut locrule vizitate pe drum, e tare frumoasa europa de vest, ca dealtfel si estul nostru.
MARY insanatosire grabnica mamei tale, ce bine ca poti conta pe ea. Pup frumoasele mici!
STANKUTA ce mult ma bucur de vestile voastre si jos plalria pt o familie descurcareata in calatorii.
MADALINA succes!
ALINA bravo pentru ambitie, esti admirabila!
ALINAK o fi roseola, pup fata!
ELLE fetele aveau rotarixul facut? Concediu frumos, fii deschisa, macar schimbbati mediul si frig ca zilele trecute oricum nu va fi, din cate se prognozeaza. Tin pumnii sa calatoriti usor si sa va distrati!
Sasha este si el un blondin dulce si cuminte, care insa tot se trezeste de minim 2 ori pe noapte sa bea lapte, care face figuri la mancarea solida, are doar 2 dnti si e topit dupa frate-sau( reciproca fiind valabila).
Va pupam pe toate si suntem aici, va citim si eu sunt un pic mai libera de cand cu gradinarul meu scump si drag si dezghetat ![]()
roli25 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari! Asa m-ati emotionat! Inca ma simt tanara...huh ultimul an inainte sa schimb prefixul!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Kalosalina, sa stii ca mie in ultima vreme picii asa imi fac racelile. Febra, de multe ori fara nici o urmare. Cateodata apar cativa mucisori. Poate nu-i nimic, in afara de o raceala usoara.
Ereena, m-a ingrozit intamplarea. Sanatate multa si sa treaca buba repede!
Madalina, succes in noul business!
Alina sa te bucuri de serile linistite si sa le fie bine la pici la tara!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
kalosalina spune:
Ginette
intr-adevar, adevarate frumuseti...si nu mai spun ce flori erau peste tot...leandrii erau o minunatie - inalti chiar si de 4 metri plini de flori albe sau roz peste tot, chiar si pe marginea autostrazii.
Gatta asa si noi...stam ca pe ace, sa terminam mai repede programul la servici sa fugim la Dariutza
. Ce bine ca Sarita nu este atrasa de dulciuri...Daria ar manca tot ce-ar prinde dc am lasa-o...ii mai ducem noi in we cate 2-3 prajiturele Barni, cate un ou Kinder ca sa ii dea mama in saptamana urmatoare...
Madalina multa bafta si succes in noul business.
Offf Ema, imi inchipui cat de greu iti este cu 2 flacai, singura fara nici un ajutor...dar trebui sa ai grija si de tine, ia niste vitamine, mananca mai bine, incearca macar seara cand e sotul acasa sa te odihnesti...
Si eu m-am gandit ca ar fi ruseola, dar inca nu i-a aparut nimic.
Ma gandesc pana la urma ca o fi o raceala totusi cum zice si Roli. Pana la urma cred ca o sa o luam acasa si sa se eforteze putin si socrela sa stea o saptamana cu ea.
doniro spune:
Apropo de febra si atat, cam asa am patit si eu cu Victor si am dat vina pe masele (cum facem noi mamicile de obicei, ne place sa credem ca toate vin de la masele si atat...
). Dar dupa cateva zile sora-sa a facut amigdalita pultacee (puroi la greu in gat), a bagat-o pe anitibiotic si Victor imediat dupa a inceput iar sa faca febra. L-am dus si pe el la dr si a zis ca are un pic de rosu in gat, dar cum sora-sa e asa de rau, mai bine ii dam si lui antibiotic. I-am dat Sumamed Forte si acum sincer regret, pt ca poate nu ar fi evoluat si la el atat de nasol ca la Daria si scapam de antibiotic... Dar pot sa risc cand e vb de copil??? Daca era rau, imi trageam palme dupa aia ca nu i-am dat... 
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ramonab spune:
[La multi ani Roli, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!!!
Felicitari Eladea!!!!Sa-ti traiasca micutu si sa fie sanatos!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Daria ar manca tot ce-ar prinde dc am lasa-o...ii mai ducem noi in we cate 2-3 prajiturele Barni, cate un ou Kinder ca sa ii dea mama in saptamana urmatoare... Newlook DC, Pit Head Road, Lymedale Business Park,Newcastle Under Lyme, Staffs, ST5 9HX Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)Poze Daria |
Idem si Adela; inca n-am pus-o cu noi la masa, pt ca ar vrea ce mancam noi; cat despre dulciuri nu primeste decat 1 data pe sapt cate-un patratel doua de la o cicolata kinder; in rest, biscuti de la ORGANIX (o zi da, una nu).
Iar Barni, nu-i mai dau cat oi trai - s-a umplut de bube de la o prajitura d'aia.
Stiti, ca eu am un pitic sa nu se-ngrase
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
IrinaL spune:
Salutare la toata lumea! Va mai amintiti de noi? N-am mai avut deloc timp sa scriu, dar in ultima saptamana v-am tot citit din umbra 
Noi trebuia sa plecam la mare pe 20, dar Tudor a facut varicela, exact cu o zi inainte de serbarea de sfarsit de an, si chiar in ziua in care i-am cumparat costumul de iepuras
. Acum i-a trecut, dar s-a imbolnavit, evident, Ileana, asa ca eu sunt in a treia saptamana de ingrijit bube si mangaiat noaptea copiii care nu pot dormi din cauza mancarimilor... Si ce-i mai interesant abia acum urmeaza, pt ca nici eu nu am avut varicela in copilarie, asa ca ma pregatesc sufleteste pentru inca vreo doua saptamani de bube. Bine macar ca sunt in concediu, incepand de saptamana asta!
Azi implinim 5 ani de casatorie (uitasem complet, mi-a amintit o prietena care m-a sunat sa ma felicite). Dragele mele, iertati-ma ca, dupa o absenta asa de lunga, vin la voi ca sa ma plang, dar sunt cam trista si mi-ar prinde bine o vorba buna. Cei cu care am vorbit nu prea ma inteleg... Eu mai vreau un copil. E mai presus de mine, am incercat in fel si chip sa ma conving ca e o prostie, ca si asa ne descurcam destul de greu, ca e mai bine acum, ca am scapat in sfarsit de scutece, biberoane, carucioare si alte alea. Pur si simplu nu pot sa concep ca nu voi mai trece niciodata prin experienta sarcinii, a alaptatului,ca nu voi mai tine in brate un bebelus al meu, nu stiu daca ma fac inteleasa, parca tanjesc asa... parca nu sunt pe deplin impacata.
Barbatu-meu nici nu vrea sa auda si, desi il inteleg, in ultimul timp am inceput sa-i port pica, parca ma lipseste de ceva...
Voi ce credeti? E o aiureala, ar trebiu sa mi-o scot din cap?
gata, nu va mai barai la cap. vacante placute celor care plecati, sanatate multa la copilasi!
miri_mik spune:
draga roli, la multi ani! multi multi si fericiti ( la cat mai multe praguri la zecile de ani trecute impreuna) si sa te bucuri de baietii tai grozavi ca de niste minuni ce sunt!
eladea, felicitari mamico!iar bebe filip sa se bucure de o venire pe lume sorocita de ursitoare generoase!!!!
elle, sper ca sunteti deja in bulgaria si ca cei de la meteo s-au incurcat. n-am prins daca esti doar tu cu sotul si fetele, dar imi doresc sa fie asa! ar fi un pas spre rezolvarea problemelor voastre.
ereena... no comment. copiii cad si fac nazbatii, ca de aia sunt copiii, dar medicii ce scuza au pt iresonsabilitatea lor? nu s-a gasit naibii un anestezic local spray?????? mama lui de nenorocit:( pupam matei sa-i treaca!
kalosalina, sa va tihneasca vacanta. v ainvidiez! mai putin cu raul d emashina.... pe noi ne-a ferit, si 3000 de km i-am facut fara pb.
mada,s ecretoasooooooooooo, nu ne spui nik nik despre noua afacere?
alinush de plush, felicitari!!!!!! aspre si din inima!!!!!!! asa fato, incepe incet incet sa prinda visul contur! bravo!
ema... decat sa te necajesti c anu primesti ajutor din partea celorlalti.... mai bine nu-l mai cere. si ai grija de tine inainte de toate! daca tu te darami, pica toti cu tine odata. nu-ti permiti luxul asta. 48 de kg? mama mia... sa tac din gura ca eu sunt aproape la dublul tau:d
stancutsa, nu v-a placut catania? hmmmm, bine ca macar per total v-a placut vacanta. si si mai important ca progresele se "aud" in urechiusele sofiei! incet dar sigur si treceti voi si "marea" asta! ati apucat s-o purtati pe minnie? cu tipetele... las-o sa-si faca damblaua, o poti dezbraca si dupa, nu e un capat de lume. si crede-ma pe cuvant, mai tare ca sacha nu stie sa strige:))))))) nici circ mai fara bani ca el nu stie:)
nemary, frumoase sunt gazutsele tale! si mor dupa parul ondulat la iuliei. seamana foarte tare intre ele fetele si eu te vad pe tine in ele, pe sot mai putin. nah, asa-s io mai cal:)
fetelor, sunt nebuna, dar vreau in vacanta. vreau si eu sa miros marea adevarata:( bine, nu sa stau la soare ca ma jenez d ecum arat, dar s-o miros!!!!! sunt nebuna....
siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, am gasit aparatul fotooooooooooooooooo! ia sa vedeti si voi elvetia, lichtenstein, croatia, austria, slovenia, italia, germania (nu prea ca atunci s-a dat disarut):)))))
http://community.webshots.com/slideshow/578014294JCqAkA?mediaPosition=1
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii