Homeless-i
Noi ne-am mutat de curind si in fata blocului e un teren viran pe care si-au facut cocioabe niste homeless-i - doi barbati si o femeie. Fac scandal ziua si noaptea, ieri s-au dezbracat etc, azi noapte s-au amenintat cu cutite. Fac mizerie, au vreo 10 ciini mari si vreo 10 pui de ciini pe care gasesc cu ce sa ii hraneasca. Banuiesc ca au si bani sa isi cumpere bautura.
S-au facut contestatii, acum o luna au venit de la primarie sa curete terenul de mizerie, au strins ciinii, au alungat tiganii, au amendat proprietarul. Acum dupa o luna e la fel.
Ce putem face sa scapam de ei?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
olympia spune:
Reclamatii repetate, in scris, facute de cat mai multi locatari la politie, la politia comunitara si la primarie.
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
psichoMom spune:
Din pacate nu stiu ce vei rezolva cu reclamatiile...
Noi avem in zona blocului nostru un astfel de boschetar... Face o mizerie infernala, rastoarna cosurile de gunoi, distruge gardul viu din jurul spatiului verde din fata blocului, este foarte agresiv... A lovit o vecina de la scara de alaturi, a spart geamul unui magazin... a zgariat si a rupt oglinzile unor masini... Unul din vecini, proprietar al uneia din masinile "victima" l-a vazut cand i-a zgariat masina si a sunat la politie... I-au spus ca nu au ce sa-i faca... Il vor lua, ajunge in vre-un adapost de unde cu siguranta pleaca dupa o vreme...
Acum ceva timp disparuse... de o saptamana e iar pe aici... Sincer, mi-e teama de el si mi-as dori sa existe o solutie.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui psichoMom Din pacate nu stiu ce vei rezolva cu reclamatiile... Noi avem in zona blocului nostru un astfel de boschetar... Face o mizerie infernala, rastoarna cosurile de gunoi, distruge gardul viu din jurul spatiului verde din fata blocului, este foarte agresiv... A lovit o vecina de la scara de alaturi, a spart geamul unui magazin... a zgariat si a rupt oglinzile unor masini... Unul din vecini, proprietar al uneia din masinile "victima" l-a vazut cand i-a zgariat masina si a sunat la politie... I-au spus ca nu au ce sa-i faca... Il vor lua, ajunge in vre-un adapost de unde cu siguranta pleaca dupa o vreme... Acum ceva timp disparuse... de o saptamana e iar pe aici... Sincer, mi-e teama de el si mi-as dori sa existe o solutie. |
Spitalul de "zambareti"? Daca e si violent, poate se incadreaza...
Iar distrugerea bunului privat e de competenta politiei, nu a adaposturilor.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
psichoMom spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Spitalul de "zambareti"? Daca e si violent, poate se incadreaza... Iar distrugerea bunului privat e de competenta politiei, nu a adaposturilor. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
Ce bine ar fi sa traim intr-o tara normala si ceea ce spui tu (perfect normal dealtfel) sa se si aplice... Din pacate individul e bine-merci tot pe strazi, tot violent, tot un pericol pentru noi... si politistii tot aia spun: nu avem ce sa-i facem....
olympia spune:
Faceti reclamatii in scris, nu la telefon, nu verbale. In scris, cu nr de inregistrare, reclamatii multe, facute de toti locatarii. Vor fi obligati sa raspunda tot in scris si nu le convine sa zica acolo ca-s neputinciosi.
album
gradina
XIO spune:
Ah , ca si subiectul cu cainii , doar ca aici sfaturile de genul "insista cu reclamatiile" sunt ok.
la spitalul de psihiatrie nu l-ar tine internat, in plus nu poti sa internezi pe cineva fortat. Deci iese din discutie.
la politie il tin cateva zile eventual , si ii dau drumul.
Puteti sa inistati la proprietar, sa puna un gard mai greu de sarit si cand intra respectiii sa chemi politia.
Vreau sa spun ca mama-mea -a recunoscut la politie pe un hot care i-a furat din poseta si politistii au spus ca n-are rost sa se agite (mama-mea) , pt. ca orium nu ar pati nimic ala.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
sirimie spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri
Proprietarul a fost amendat, cred ca pentru mizerie, oamenii au plecat de acolo si dupa un timp s-au intors. Politia vine, se uita si pleaca. Terenul e ingradit, de ce proprietarul trebuie sa schimbe gardul? Nu inteleg deloc cum functioneaza
Incercam si cu petitii dar am inteles ca multi vecini deja au o gramada de numere de ordine
Am blog
olympia spune:
Sirimie, s-o satura si proprietarul la un moment dat de primit amenzi, firesc ar fi sa reclame si el la politie ca-i este violata proprietatea iar politia (comunitara sau cealalta) va gasi o cale sa rezolve situatia. Va dura ceva, totul e sa continuati cu reclamatiile, la foc automat... Chiar daca stii ca au facut vecinii, fa si tu, sa nu se zica, uite ca unii exagereaza, de fapt nu pe toti ii deranjeaza.
album
gradina
sirimie spune:
Am scris simbata un mail la Asociatia Samusocial pentru oamenii de pe terenul viran, au fost niste asistenti sociali sa vorbeasca cu ei azi, m-au sunat de putin timp. Eu am zis ca sint 3 oameni, de fapt sunt 4- 2 femei si 2 barbati.
Mi-au spus ca erau beti, ca nu au acte, asta inseamna ca nu se pot angaja, ca sunt din provincie (unii de la Sighisoara), una din femei este bolnava psihic - si-a ridicat poalele in cap in fata asistentilor sociali (probabil nu din simpatie). Unul din barbati a declarat ca are un cumnat in Bucuresti si il roaga sa il ia in spatiu ca sa isi faca acte. Altul a declarat ca se afla pe terenul unui prieten. Samusocial poate doar sa ii ajute sa isi caute de lucru - dar numai daca au acte, nu le ofera si cazare etc. Spuneau ca vor incerca sa mai revina si spera sa discute mai normal pentru ca acum erau beti
Am sunat si la 112 pentru ca au facut scandal cit au fost asistentii acolo, mi-au zis ca trebuia sa sun cind au facut scandal nu acum ca s-au linistit. Din pacate eu sint la servici
E destul de grava situatia
Am blog