Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***
Raspunsuri - Pagina 21

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Fetele excursioniste. SA LUATI SI CERTIFICATELE DE NASTERE LA VOI. In pasaport nu sunt trecute prenumele parintilor si mai intreaba aia in vama. Ca sa nu aveti dureri de cap luati si certificatul de nastere al copilului. |
Multumim

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambarici (03.03.09)

Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui novus Am vorbit astazi cu Simonapro care saracuta de ea a avut un accident teribil adica mai exact cand se plimba pe faleza cu copiii a cazut peste ea un stalp din acela care sustine firele de tensiune ![]() Are o leziune la coloana jos de tot asa ca e imobilizata la pat inca o saptamana, trebuie sa intrerupa alaptatul , nu are voie sa stea in fund, ce mai, super urata situatia !! I-am recomandat calduros sa-i dea in judecata pe cei care au montat stalpul acolo, zicea ea ca e o vila noua in constructie ... Ii tinem pumnii sa se refaca rapid ![]() Mami lui ![]() |

Groaznic!! Dar cum se poate asa ceva?! Daca ar fi cazut pe unul din copii?! Oricum e oribil, biata Simona

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
![]() ![]() ![]() Groaznic!! Dar cum se poate asa ceva?! Daca ar fi cazut pe unul din copii?! Oricum e oribil, biata Simona ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Din cer senin

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambarici (03.03.09)

Monnvas spune:
Doamne fereste, ce-o patit saraca Simona! Pai asa ceva putea s-o si omoare!!! Sa-i transmiteti multa sanatate!
Monica mami de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Monnvas spune:
Anca, nush, eu cred ca semnele sunt inauntrul nostru, nu pe buletine, pasapoarte si garduri.
Chato succes la operatie, nu ti-am zis pana acum, si recuperare usoara.
Eu ma simt un pic rau, asa ca o las pe Novus sa deschida cap. nou.
Monica mami de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

novus spune:
Ma pun pe treaba , asteptati putin !

Bianca2503 spune:
Din jurnal:
S-a intor Vladimir catre mine si a bagat mana-n san. Am scos-o pe dreapta sa vad ce face. A pus gura si a supt timid vreo 2 minute dupa care l-am mutat la stanga sa o detensioneze si p-aia. O sa incerc sa il adorm tot in brate. sper sa fie ok.
Maiculitza, nene saraca Simona!

dyana27 spune:
citat din mesajul lui denisamada![]() Fetele, va invit la o felie de tort de inghetata si un pahar de shampanie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

cum am venit pe lume

dyana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Ai PM ![]() Mami lui ![]() |
il vreau si eu; trebuie sa-i trimit o incurajare fetei neaparat

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

cum am venit pe lume