Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am vorbit astazi cu Simonapro care saracuta de ea a avut un accident teribil adica mai exact cand se plimba pe faleza cu copiii a cazut peste ea un stalp din acela care sustine firele de tensiune !!
Are o leziune la coloana jos de tot asa ca e imobilizata la pat inca o saptamana, trebuie sa intrerupa alaptatul , nu are voie sa stea in fund, ce mai, super urata situatia !! I-am recomandat calduros sa-i dea in judecata pe cei care au montat stalpul acolo, zicea ea ca e o vila noua in constructie ...
Ii tinem pumnii sa se refaca rapid !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Bianca, felicitari pt inceputul intarcatului, asa as vrea si eu, dar nu am curaj sa visez.

Chatonel, eu am 3 anestezii totale la activ, dupa prima pe la 17 ani am crezut ca imi vomit si intestinele, iar dupa urmatoarele nu am avut nimic, cred ca si anestezistul are rolul sau.
Succes cu operatia, sa treaca repede!
Am vazut filmuletul, e super!

Uali, bine ai venit, e frumusica foc fetita ta

Mergi la inceput

Novus, imi dai si mie un PM cu numarul de telefon al Simonei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Novus, imi dai si mie un PM cu numarul de telefon al Simonei?

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

Ai PM

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Din jurnal:

Nici eunu visam vreodata ca asa se va intampla.

Astazi a dormit Vladimir 2.5 ore fara intrerupere. De obicei se trezea si era praf de somn si ii bagam o tzatza-n gura si adormea la loc. Am fost afara, eu sunt cam umflata si sper sa nu fac temperatura.

Am venit de afara si ne-am bagat la dus- eu dezbracata sa ma vada. Mi-a aratat tzatza, mi-a zis "iete". OK, si eu am inceput sa mulg pentru ca erau pietroi. Ei bine, domnul meu radea. Se uita cum iese lapte si radea.

Sa vedem cu facem la somn in seara asta. Cred ca maine dimineata o sa iau totusi pastila...mi-e sa nu vrea la noapte.

Mergi la inceput

Novus si tu ai PM

Mergi la inceput

Bianca, daca nici in noaptea asta nu vrea tzitzi maine poti lua linistita pastila decat sa ajungi la altceva cu sanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, multumesc. Am strans o gramada de sfaturi, indicatii, directii. Anca, in scurte cuvinte....Posturile sunt similare, aceleasi responsabilitati, aceleasi obligatii, aceeasi deschide, doar colectivul difera. Atat , in rest aceeasi conducere generala. Nu e nimic diferit...a, si acelasi salariu.
Pisik, oricum nu stateam pana la 2 ani acasa. Stiam eu ca Rares se va "maturiza" mai repede inca de cand era in burta. Dar de cand s-a ivit postul asta liber (o colega si-a dat demisia) ma tot roade sa ma intorc. Ori pentru siguranta lui, ma intorc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Bianca, si eu zic sa iei pastila totusi ! Super intarcare, stiai tu ce stiai cand pomeneai de autointarcare

Pisik, zau nu stiu in ce oglinzi te uiti tu , ca mie tare imi place cum arati, pe bune !!Iar despre intorsul la job, nu te mai stresa, se rezolva ele toate, gandeste-te la concediu acum !!
Si ziceai ca ne mai dai o tema de discutie ce va priveste pe voi direct, asteptam ca mie asa imi place cum se anima discutiile si iasa ideile

Gazo, ma bucur ca va distrati in vacanta si asteptam nerabdatoare pozele !! Maine caut si eu solutie roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Fetele excursioniste.

SA LUATI SI CERTIFICATELE DE NASTERE LA VOI. In pasaport nu sunt trecute prenumele parintilor si mai intreaba aia in vama. Ca sa nu aveti dureri de cap luati si certificatul de nastere al copilului.

Mergi la inceput