Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***
Raspunsuri - Pagina 18

Monnvas spune:
Stiti, cand vorbim de biserica si de Biblie mi se pare ca prea adesea luam totul mot-a-mot; de aici si razboaie, de aici si statutul de inferioritate al femeii... Cand ar trebui sa citim textul in spiritul, nu in litera lui.
Ma opresc ca bat campii.
Monica mami de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Stiti, cand vorbim de biserica si de Biblie mi se pare ca prea adesea luam totul mot-a-mot; de aici si razboaie, de aici si statutul de inferioritate al femeii... Cand ar trebui sa citim textul in spiritul, nu in litera lui. Ma opresc ca bat campii. Monica mami ![]() ![]() (7.03.2009) |
haaaaaaaa
cu razboaiele poate as fi de acord, desi nu textele fatise au facut ca ele sa se declare... ci, in general, urzeala pe dedesupt.
dar statutul femeii ce are de-a face cu asta? traim intr-o lume in care masculii sint la putere si tin de ea (putere) cu dintii, noi, femeile, avem doar puterea umbrei (adik indrumarea sau manipularea

io am mai zis, religiile au iscat cele mai mari pierderi umane pe pamint, asa ca ar fi bine ca lumea sa deschida ochii etc, etc... tac ca poate ma luati de motz

Bianca2503 spune:
CHATO, nu te nimeni de motz. Pana la urma fiecare crede in ce vrea. Religia in general, indiferent de natura ei, nu cred ca are legatura cu individul in particular botezat in intr-un anumit rit.
Si eu incerc sa tac la subiectul asta, ca am asa o "boala" pe unii preoti. Deci nu vorbesc de credinta ci despre cei care sunt in slujba ei, care pana la urma nu au decat o meserie la vedere- ca functionarii publici, lucratorii de la ghisee etc. O meserie la care oamenii/populatia apeleaza periodic.
Anyway. Gata, stop!

simplyana_m spune:
Daca taceam, filozof ramaneam! O speriai pe ANCA, o confuzai pe MONNVAS...
Vad ca am fost incoerenta, si e mai greu sa peticesti decat sa o iei de la inceput, dar n-am timp si concentrare pentru asta. Incerc sa ma explic un pic...De fapt tot din cauza ca incerc sa spun 10 lucruri in 3 cuvinte mi-a iesit si marea varza de adineauri
Ziceam treaba cu numerele pentru ca aspectul asta (la subiectul: daca ar fi vreo legatura intre cip si Apocalipsa, care ar fi aia) nu fuse dezbatut, si era cumva in contextul postarii mele anterioare pe tema asta: eu nu cred ca vine Apocalipsa (in 2012 de exemplu), ca zice bine sotul tau in articolul ala, ca "semnele" se pot interpreta si aplica fiecarei generatii...eu spuneam chiar ca s-ar aplica vietii interioare a fiecarui individ.
Ce legatura avea Bestia cu numerele: "semnul" asta anunta venirea si domnia ei. Ea e cea care controleaza/domina sistemul. Adica Raul. Si ce am incercat eu sa spun era un fel de "se spune ca", nu ca asa ar fi, sau mai mult, eu as fi de parerea asta.
Nu stiu ce mi-a mai iesit de data asta...
http://www.lucamic.blogspot.com/

Pisik06 spune:
ANCA, imi exprim si eu rapid parerea ca privire la CIP-uri. Eu am mai avut ceva discutii cu tatal meu pe tema asta, el fiind de o religie protestanta (adventist, convertit in '88), care crede cu tarie in aceste "semne" de care vorbea si SIMPLYANA. Practic, acest cip este asociat cu "semnul bestiei", pe care vom fi toti obligati sa il purtam si care va avea ca scop identificarea si supunerea noastra in fata "Fiarei". Ei de fapt nu pasaportul biometric il considera "rau", ci pasul care, spun ei, ii va urma si anume implantarea unui cip direct in om. Manipularea asta s-a facut dealtfel f bine, pt ca am o colega, deloc proasta, mamica si ea de baietel cu 5 zile mai mic decat Ana, care m-a sunat disperata sa imi spuna ca acum nu se mai fac decat pasapoarte biometrice si ca ce facem, ii lasam sa bage cip-uri in copii. Asa ca folclorul urban circula bine si baga frica in oameni.
Parerea mea este ca orice inventie menita sa "identifice" o persoana ar fi creat controverse si doar noutatea tehnicii respective, ajutata de instigatori bine plasati au facut ca pasapoartele biometrice sa poarte acest stigmat.
Eu, la fel ca si GAZA sunt mandra ca Ana e mai evoluata ca mine si mai ales ca tat'su, care va trece in Bulgaria cu buletinul, pe motiv de pasaport expirat
Va las, sunt un pachet de nervi pe motiv de intretinere nesimtit de mare, chiar pe timp de vara, si gandaci iesiti la plimbare pe la mine prin casa. Vreau sa renovez, nu mai pot, vreau sa faca o zana click si sa dispara totul din casa si sa apara tot ce ne trebuie noua, curat, frumos
. Am vb cu socrul aseara si cica o sa ne apucam cam in septembrie asa...mi se pare o vesnicie pana atunci
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente

Ilinca_M. spune:
Record de record, Phiphi doarme de aproape 3 ore! Si tot mergem la ea scartaind sa vedemce face,si n-are treaba! E drept ca azi e racoare, ca azi-noapte si azi a plouat bine...da'-mi vine s-o trezesc!:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Adee spune:
La multi ani, Pisigri!
La multi ani, Cocufan!
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 an si 1 luna

Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Ana e plina de bubite de la caldura ![]() ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Si Ariana are bubite sau pete (ii iasa cu randu - o data bubite, o data pete) de la caldura, dar nu o dau cu nimic. Incerc sa o tin cat mai dezbracata si in maxim 2 zile ii trec. Am fost si la dr si a zis sa nu o dau cu nimic.

poze - iunie 2010

Gina2008 spune:
LA MULTI ANI PISIGRI!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti iasa toate lucrurile pe care ti le-ai propus!
LA MULTI ANI COCUFAN!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui