Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
mariucasara spune:
Ayanna . Nu o sa iti lasi copilul nemancat. Fi-mea cere sau isi ia singura dar sigur as fi uitat sa ii dau de mancare de cand cu bebe. Uneori vine si zice "Mami mi-e fomita. Vreau ciorba" si ma mir de ce vrea ciorba de dimineata, cand ma uit la ceas realizez ca e trecut de pranz... Cand e al tau si stai permanent cu el se formeaza un fel de reflex dar uneori timpul se contracta.
La noi bostanul ala se mananca copt.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mariucasara spune:
Carmita ii aspiri nasucul? Eu zic sa intrebi pediatrul ca poate fi intr-adevar o infectie desi e putin probabil fiind alaptata. Bebelusii inghit mucisorii si ii scot in pampers.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
decenuela spune:
neatzaaaaa........ms de cofe mariucasara...
io am av o noapte obisnuita cu jiji...adik asa cum v-ati obisnuit...nu stiu ce-a av s-a invartit toata noaptea de pe stanga pe dreapta si tot asa....se calama la tt.....
sper sa putem respira mai bine azi...
in leg cu sucul....pasez mar+caisa si amesec cu suc de morcov...sa vad cum merge....dar eu asta nu numesc diversificare ( ma imbat cu apa chioara) si parca ma sperie k o sa-i dau papa si o sa suga mai putin...
sa aveti o zi superrrrrrrr
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
ayanna_xem spune:
Neata’ fetele!
Si eu pe aici, foarte matinala. Zic foarte, pentru ca eu de obicei ma trezeam la 11.
M-am servit si cu Portia de cafeluta. Multumesc MARIUCASARA. Si pentru cafeluta si pentru incurajari.
Iar despre bostan ai dreptate. Am intrebat-o pe mama si mi-a zis ca si noi mancam de multe ori bostan copt cand eram mai mici, dar n-a mai facut demult…probabil ca eu cand mancam nu realizam ca este vorba despre acel bostan, cine stie ce delicatese imi inchipuiam eu ca mananc, ca a zis mama ca-mi placea. Am s-o rog sa-mi mai faca intr-o zi, poate mirosul si gustul o sa-mi trezeasca nostalgii cine stie. (In psihologie treaba asta se cheama ‚sinestezie’)
Acum ma echipez ca trebuie sa plec cu taica-meu la recuperare, ma duc azi ca sa-i fac ‘intrarea’ (pentru ca medicul la care mergem e o fosta colega de servici) si dupa aia se duce singur. Asa ca am intrat numai sa va salut si sa ma infrupt din cafeluta.
Ne auzim mai tarziu. O zi buna
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
Un vot pentru o strumfita cu codite!
decenuela spune:
aoleu...mi-am adus aminte...HELP
FETILI CARE AVETI CICLU....in perioada alaptarii vine regulat? cum era inainte..?
mie imi venea la 28 de zile...si luna trecuta mi-a venit pot prima data, destul de abundent si acu nik...si nu vreau sa ma gandesc la altceva acum
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
cristies spune:
Neata!!!
Merci de cafea Mariucasara.
Ayanna esti de belea. Am ras cu psihologu' lu peste . Si la mine se contracta timpul, dar mai spre sfarsitul zilei, ca Alexis e cuminte dimineata si apuc sa-mi fac toate tabieturile... dar apoi...
Din bostanul ala se face o placinta la noi, cu scortisoara. Mie nu-mi place. Ai mei fac si de branza/mere cand fac, sa fie pe toate gusturile.
Din link-ul Xelei am si eu o neclaritate. Zice sa nu-i dai fructe crude pana la 8 luni (mai putin banana si avocado)... asa e?
Mamidepuiuti si Nik0le, eu nu cred ca ati tuns copiii. Parca as vrea o poza cu cheliutele lor sa ma conving.
Si mai vroiam sa zic ceva... dar nu mai stiu ce...
mandruta spune:
Buna dimineata! Multam de cafea! Cristi e bine, isi freaca gingiile tot timpul, a mancat, eu servesc bunatate de cafeluta. Am o gramada de treaba, ca pe caldurile astea mi-a fost cam lene. Dar daca nu le fac eu, asa raman... ca fi-mea nu binevoieste sa ma ajute. Intru la bucatareala sa fac cate ceva si pentru noi si pentru ea. Am planuri mari azi. Ca de obicei, o sa reusesc cam 30%.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
cristies spune:
Mi-am amintit.
Erau de fapt trei lucruri .
LML sarbatoritilor Kiti, Alexandru, Mara, Bucura si Vladimir! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!!!
Am cerut patut pana la urma in Grecia (merci Alexutzzza). O sa-i iau toate ale lui de acasa si sper sa nu-l deranjeze...
Sotul venise aseara tot cu intrebarea asta (noi pe langa lista cu Alexis mai avem inca o gramada de altele, unele cu alte bagaje, altele de facut inainte...).
Am tot cautat unde am citit cu gusturile parintilor, n-am gasit (putea fi in vreo carte) ca era un pasaj dragut (citez din memorie dar cam aproximativ): "in timpul diversificarii copiilor, daca e facuta ca la carte, familia se (re)educa, isi aminteste ca exista diverse legume/fructe pe care de obicei nu le au in meniu, incep sa nu mai fie asa de mofturosi cu mancarea sanatoasa..."
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lia_2009 cristies unde sa ma adresez pentru decizia de indemnizatie? inca nu am priomit-o desi am primit deja banii. |
La sediul serviciilor sociale, scrie adresa pe biletelul care ti l-au dat, te duci acolo cu biletelul sa aibe nr de dosar si intrebi. E pe Str Hambarului undeva la capatul lui Vatra Luminoasa langa stadionul National
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure