Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
lia_2009 spune:
ruxita pentru dureri de spate am fost la medic si mi-a dat antiinflamatoare: aflamil si mydocalm.E foarte bine daca poti face kineto eu nu am timp si iau antiinflamatoare dar o sa incep acasa ceva miscari vad care imi fac bine.
lorex spune:
iar n-am net
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lia_2009 ruxita pentru dureri de spate am fost la medic si mi-a dat antiinflamatoare: aflamil si mydocalm.E foarte bine daca poti face kineto eu nu am timp si iau antiinflamatoare dar o sa incep acasa ceva miscari vad care imi fac bine. |
eu alaptez so... nu pot lua niciun antiinflamator, niciun diclofenac... tu alaptezi?
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
cristies spune:
citat din mesajul lui Ruxita eu am adaugat la suc resturi din fruct din storcator si mi-a iesit ceva baligos si gretos de inghitit (mar), obisnuiesc sa gust mancarurile pe care le dau lu fiu-meu ca sa stiu ce senzatii tari ii ofer , si imi place mai mult sucul fara pulpa... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
Tuturor ne place sucul fara pulpa. Principiul... ce e bun, ori e ilegal, ori imoral, ori ingrasa. Dezavantajele lui le-a dat Nik0le in link.
Eu stiu ca parintii nu trebuie sa-si impuna gusturile copiilor. Ok, nu-ti place tie, dar asta pentru ca tu ai avut o gramada de optiuni, poti sa faci statistici. Mancarea copiilor trebuie gustata sa nu fie prea sarata (daca se adauga sare), sa nu fie prea fierbinte sau prea condimentata... in rest el ar trebui sa-ti arate daca mesteca (sa-i poti toca mai mare), daca se stramba - ca e prea acru...
lia_2009 spune:
Ruxita scuze eu nu mai alaptez dar cu toate astea durerea tot ramane dar mai usoara.
ayanna_xem spune:
Salutare!
Uite ca reusesc si eu sa intru la ore mai rezonabile. Adica de citit va citesc oricum, cu scrisul e mai greu.
Sa stiti ca stau cu ochii pe voi ca pe butelie, mai ales ca v-ati apucat de discutat despre diversificare.
Eu inca incerc sa ma lamuresc cu subectu’ asta si am o mie si una de intrebari, desi recunosc ca pe cat de stresata sunt, tot pe atat sunt de nerabdatoare. Luna asta sper sa ma dumiresc…imi iau la studiat toate notitele si sper sa reusesc sa-mi fac un program si pentru noi.
Unde gasesc informatii despre alimente alergene, alimente permise si chestii de astea? Ma apuc de googalit? Cateodata am impresia ca (,) cu cat citesc mai multe cu atat ma afund in ceata. Chiar intrasem acum pe linkul dat de XELA despre alimente si sunt cam nedumerita. Dovleacul acela galben-portocaliu (de-i spunem noi in moldova ‚bostan’) e comestibil??? Eu n-am mancat in viata mea asa ceva, de obicei il dam la porci, ba chiar asa il si denumim ‚bostan porcesc’. De obicei il spargem si scoatem semintele (pe care le coacem, apoi le rontaim si le scuipam ca nesimtitii atunci cand regresam la stadiul de gaina), dar de restul bostanului nu ne atingem… Scuzati-ma ca sunt cu vaca, please!
Eu cred ca trebuie sa-mi fac un afis maaaare cu scheme, liniute, buletts-uri…ca sa stiu exact ce si cum si tre’ sa-mi stabilesc foarte clar un program, ca nu de alta dar imi ramane copchilu’ nemancat. Acum e simplu, tac-pac tzitzi. Azi am fost dadaca pentru o nepotica de-a mea de trei anisori…si nu va spun ca luandu-ma cu treaba una alta prin casa, plus mufat des la tzitzi bebelina agitata nu am avut timp nici sa mananc si am realizat la un moment dat, cu stupoare si groaza, ca nici lu’ nepoata-mea nu-i dadusem nimic de mancare. Ea s-a luat cu joaca, nu m-a tras de manecuta, eu nu m-am gandit……si cand a trecut maica-mea pe la mine in vizita a intrebat-o asa intr-o doara pe nepoata-mea, „ce faci Andreuto?... bla, bla…ce-ai papat azi?” va zic ca mi-a stat inima cand am realizat ca nici ea nu mancase nimic de cateva ore bune. Doamne iarta-ma!!! Oare ce fel de mama o sa fiu pentru copilul meu, daca eu n-am fost in stare sa ma gandesc ca unui copil de trei ani i-o fi foame. Aruncati cu oo, cu pietre si ce mai vreti…le merit cu prisosinta! Mi-e rusine de mine…psihologu’ lu’ peste!!!
Dap! Asta sunt…iata-ma-s…bela si rapitoare…pardon, corcitura intre forme pline si dama bine, dar inca in stare cristalina. Numai’ de destaptaciune nu zicea nimic acolo! Oricum, m-am distrat teribil citind despre elementul chimic-femeia. Maine i-l dau si lu’ barbat-meu sa-l citeasca sa vad ce comentarii are!
Sa stiti ca eu iar nu raspund nominal…oricum cred ca sunt ultima care scrie pe aici in noaptea asta si la cat sunt de suparata pe mine nu cred ca ar iesi niste mesaje prea optimiste si nu vreau sa va las cu o impresie proasta.
In consecinta, ma retrag, dar nu inainte de a va invita ca maine dimineata cand savurati cafeaua sa aveti www.ozibuna.net/zi-de-zi/30-ianuarie-2.html" target="_blank"> o zi buna .
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
Un vot pentru o strumfita cu codite!
mariucasara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Tuturor ne place sucul fara pulpa. Principiul... ce e bun, ori e ilegal, ori imoral, ori ingrasa. Dezavantajele lui le-a dat Nik0le in link. Eu stiu ca parintii nu trebuie sa-si impuna gusturile copiilor. Ok, nu-ti place tie, dar asta pentru ca tu ai avut o gramada de optiuni, poti sa faci statistici. Mancarea copiilor trebuie gustata sa nu fie prea sarata (daca se adauga sare), sa nu fie prea fierbinte sau prea condimentata... in rest el ar trebui sa-ti arate daca mesteca (sa-i poti toca mai mare), daca se stramba - ca e prea acru... _ Povestea unei . Cresc |
Sunt perfect de acord. Oricum in timp va imprumuta obiceiurile culinare ale familiei, asa ca e o ocazie buna sa primeasca alimente sanatoase chiar daca noua nu ni se par cele mai gustoase. Eu nu gust mancarea lui Sebi. Nu imi place ptr ca nu are sare si nu pot sa mananc mancare pasata, mi se pare scarboasa. Nu mai vb de lp...ii zic "apa de balta" bleah...Dar lui ii place.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mariucasara spune:
Neatza!
Va las o cafea fierbinte, cu un strop de miere si frishca lichida si un ceai verde bun ptr scazut AMR-ul.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
carmita_baby spune:
Motata a adormit devreme ieri seara si la 5 dimneata mi-a dat trezirea, ma culcasem la 2, da` e vina mea, ca ar trebui sa ma culc mai devreme.
Cristies super tare
Vazut poza dulce cu gargaritz, doarme ca un inger
Mariucasara cand va veni momentul sa ne diversificam, cred ca voi face la fel, adica pireuri. Cred ca voi incepe intai cu legume si dupa voi trece la fructe, pentru ca ma gandesc ca daca se obisnuieste cu dulce, poate va fi un pic mai dificil sa ii dau legumele. Dar oricum mai trebe studiata problema.
Miremia as vrea si eu un colacel daca se poate. Ai mei stau in Bucuresti.
Ieri am observat ca puiuta mea avea cearcane si din cate am citit pe net, nu-i chiar de bine, insa nu ma ingrijorez prea tare, pentru ca nu e o chestie care se intampla des. Ceea ce ma ingrijoreaza e faptul ca face kk mai mucos de obicei, de ceva timp, dar cum este vesela, la inceput m-am preocupat, insa pe parcurs m-am relaxat in privinta asta si poate ca nu am facut bine. Am uitat sa o intreb pe pediatra, insa astazi cred ca dau o fuga pana la ea, pentru ca ieri cand a facut kk am vazut o bucata mare de muc. Este pentru prima oara cand se intampla si mi-e teama sa nu aiba vreo infectie. Voi ce ziceti de asta?
Va multumesc tuturor care se bucura pentru noi
Ma duc sa mai trag pe dreapta un picut.
de Lorena 03.03.2010
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza! Va las o cafea fierbinte, cu un strop de miere si frishca lichida si un ceai verde bun ptr scazut AMR-ul. Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
mersi de cafea
de Lorena 03.03.2010
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit