Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.sint de mult pe forum,dar doar la citit.si eu am probleme si am citit multe topicuri dar tocmai acest topic nu lam citit.si eu incerc sa am un bebe.si am doua pierderi de sarcina(sept 2009 si ian 2010-oprite din evolutie).eu sint in anglia si aici se fac teste dupa trei pierderi.am reusit de am facut testul pt tiroida.si e ok.dar acum am niste scurgeri,dureri de burta.am fost la dr si mia dat metronidazol.dar nu mia trecut.azi am fost iar si am gasit un dr foarte cumsecade.a deschis in calculator toata istoria mea.si am avut surpriza sa vad ca la analizele facute in spital scria suspecta de endometrioza(aici cind faci teste de singe nuti da rezultatul in mina.il baga in calculator si iti spune doar cea iesit.eu nici nam stiut ce teste mia facut in spital).si acum sint socata,disperata.nici macar nu stiu ce boala e.dr mia spus ca pot avea copii,dar sapt viitoare vorbim detaliat.va rog care puteti sami explicati si mie cei endometrioza.sint foarte disperata.va pup pe toate si sa dea d-zeu sa va implineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

lalely uite tocmai ce am fost la doctor azi si am stabilit sa incercam luna urmatoare cu embrionii congelati pe care ii am de la primul FIV. nu sunt de cea mai buna calitate dar asta e... Asa ca incepem iar sa vizualizam o fetita cu fundite si rochite

lyly cu cine vrei sa faci FIV-ul ?

dananagi bine ai venit printre noi. despre endometrioza sunt muuuulte de spus, cred ca cel mai bine citesti aici diverse informatii http://www.endo-resolved.com/.
Despre copii, sigur ca se pot face, dovada sunt toate fetele care au reusit, natural sau cu ajutor (putin sau mai mult). Din pacate in unele cazuri asteptarea e lunga. Hai curaj ! citeste si informatiile de pe prima pagina, sigur gasesti si pe acolo ceva util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

fetelor eu am intrat sa va salut pe toate..nu v-am mai vizitat de ceva timp pt ca am fost 2 sapt in concediu
boo am apucat sa citesc despre tine..imi pare rau ca nu a venit fetita mult visata..
nici la mine nu sunt vesti bune. doctorul meu ma zapaceste cu monitorizarea ovulatiei. pana acum in 2 luni de monitorizare 1 luna nu s-a spart foli si o luna nu a crescut suficient cica pt ca nu am avut cum sa investighez mai amanuntit pt ca am plecat in concediu...
pe mine ma preseaza timpul si voi stiti cel mai bine..deja mi se refac chisturile, am unul de 2-3 cm aparut din nou...
o noua operatie ar insemna diminuare rezervei ovariene si e posibil ca pe urma sa nu mai am ovule...
asa ca nu stiu incotro sa o mai iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
ce activitate ......azi am fost la eco cu finuta mea si are 8 saptamani si arata ca un ursulet bebe, ce frumos...of iar ma apuca depresia, noroc cu operatia imi mai iau gandul....aaaa si inca eva i-a spus ca are colul utin cam scurt si ia dat utrogestan, il are de 3,5 cm voi ce stiti e bine?
booo pe 24 , saptamana asta ma operez...de sanziene...si sa vezi coincidente, ma operez tot joi ca data trecuta numai ca acum pe 24 si data trecuta pe 23...spor la fetite te voi sustine de acasa...
danangi esti bine venita, aici poti gasi multe despre endo, imi pare rau ca doctori de acolo nu ti-au oferit ajutorul necesar, poate vi in tara in concediu si aici te putem indruma si noi pe la diversi doctori. daca ai intrebari suntem aici.
fetelor va pooop

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Boo,cu dr Albu de la ML.
Sa dea DD sa se prinda 2 fetite cu fundite rosii
Boo,am si eu o intrebare ,poate poti sa ma ajuti cu raspunsul...s-ar putea sa para intrebare de.....
Daca am chist pe ovarul stang de 3,5 cm, unde mai cresc foliculii in timpul stimularii pt FIV??,adica mai au loc sau cresc doar pe ovarul drept

Fete dragi nu va dati batute......stiu ca e greu......dar eu imi pun atatea sperante ca o sa fie bine pana la urma.
Ideea este sa cautati un dr care stie cu ce se mananca endometrioza .....pt ca nu toti au habar.Eu una am fost numai la somitati ,care nu prea au vazut tot ce era pe acolo cand mi-am scos chistul sau fibromu .........si mai ales ca am o varsta....si al meu sot are o infectie cu e-coli de 4-5 ani si dc nu cedeaza ,tb sa ma gandesc la donor ...dar tot sper
toate fetele si va doresc numai bine!
[quote]citat din mesajul lui Boo
lyly cu cine vrei sa faci FIV-ul ?

Mergi la inceput

iubitika te inteleg perfect. si eu eram ca si tine inainte de primul FIV. mergeam la monitorizari si degeaba.. chisturile cresteau in timpul asta. pana am ajuns la clinica asta unde din prima mi-a zis sa fac FIV si sa nu ma operez sa le scot ca nu e cazul. totul e sa ajungi la cine trebuie parerea mea, nu la somitati care te plimba aiurea in tramvai, cum zice si Lyly

Didi curaj gaina ca te tai! tinem pumnii, sa ne dai vesti cand poti

Lyly na ca mi-ai pus intrebare de baraj... nu mi-am pus problema asta atunci. Dar undeva cresc ei ca eu am avut vreo 20 de foliculi atunci si aveam si chisturi. Eram ca un ciorchine de mi-era si frica sa nu se sparga intre ele ca oole .
oricum din ciclul intrebarii tale, mi-am pus si eu una: daca imi scot trompele ce se intampla cand ovulez? unde se duc foliculii mei ? raman acolo ???? dar cica nu, se elimina, pleaca de nebuni prin organism, ca doar sunt celule nu gogosi, m-a lamurit o prietena.

Mergi la inceput

Precizare: vizualizam FETITA cu fundite, da?? daca imi ies gemeni va iau bone pe toate, fiti atente !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinalina spune:

BUNA FETELOR.Am revenit cu vesti bune pe aceasta tema.Am 2 liniute si sunt foarte bucuroasa.Vineri o sa merg la d-nul dr Tutunaru sa imi spuna ca este bine.Inainte de a ma instala la alta tema, vreau sa va spun tot ce mi s-a intamplat poate ca sa va ajut si sa va incurajez si pe voi, asa cum si eu am cautat incurajare la voi prima data cand am intrat pe acest forum.
Am facut laparoscopie in 14 decembrie 2009 la d-nul dr Tutunaru si mi-a descoperit urata de endometrioza - de care nu stiam nimic.Am facut 3 injectii cu diphereline, incepand cu 2 ian si ultima in 28 februarie 2010. bufeuri, ameteli si dureri de cap dupa a doua injectie, la ultima chiar insuportabile.
Dupa diphereline am tinut o luna de regim alimentar - regimul amely- dar fara carne, lactate, fara peste - nu stiu daca a ajutat, apoi am inceput sa mananc carne doar de pui (si in prezent)si peste.in paralel luam acid folic si vitamina e
pe 20 mai 2010 mi-a venit menstra, apoi am asteptat pana in ziua 10 cand am inceput sa prestez. in perioada de ovulatie ovarele mi-au intepat foarte tare, adica dupa diphereline ovulatia este puternica.
in fine, pe data de 18 iunie 2010 am facut un test si mi-a iesit o a doua liniuta cam timida si palida.
sper ca nu v-am plictisit.va pup si va doresc 2 lniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Bravo, Bravo, Marina!

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

iubitika te inteleg perfect. si eu eram ca si tine inainte de primul FIV. mergeam la monitorizari si degeaba.. chisturile cresteau in timpul asta. pana am ajuns la clinica asta unde din prima mi-a zis sa fac FIV si sa nu ma operez sa le scot ca nu e cazul. totul e sa ajungi la cine trebuie parerea mea, nu la somitati care te plimba aiurea in tramvai, cum zice si Lyly

Didi curaj gaina ca te tai! tinem pumnii, sa ne dai vesti cand poti

Lyly na ca mi-ai pus intrebare de baraj... nu mi-am pus problema asta atunci. Dar undeva cresc ei ca eu am avut vreo 20 de foliculi atunci si aveam si chisturi. Eram ca un ciorchine de mi-era si frica sa nu se sparga intre ele ca oole .
oricum din ciclul intrebarii tale, mi-am pus si eu una: daca imi scot trompele ce se intampla cand ovulez? unde se duc foliculii mei ? raman acolo ???? dar cica nu, se elimina, pleaca de nebuni prin organism, ca doar sunt celule nu gogosi, m-a lamurit o prietena.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

BOO daca nu te deranjeaza ai putea sa-mi spui la ce clinica ai fost tu pt primul FIV si mai ales la ce doctor..e f inportant pt tine. in mometul de fata sunt f dezorientata si nu stiu incotro sa o iau...am fost la multi doctori pana acum si nu am fost deloc multumita

Mergi la inceput