Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Lyly Marstiu ca Boo a facut FIV cu chisturi endo..si i-a reusit din prima..asa ca daca citesti istoricul ei...vei vedea..
Sau poate intra Boo pe aici si-tispune ea ce si cum...

Multa bafta..tinem pumnii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

lyly_mar eu la primul FIV pe care l-am facut aveam 2 chisturi (dar nu mai stiu exact dimensiunea ce-i drept) de endo. dr la care mergeam de mai mult timp mi-a zis ca trebuie sa ma operez sa le scot, dar cel cu care vroiam sa fac FIV-ul mi-a spus ca nu este nevoie, le lasam acolo pentru ca am face mai mult rau decat bine. asa ca am incercat asa si a iesit din prima ! asa ca succes !!!

didi bravos ! a fost cu suspans luna asta, dar vad ca s-a rezolvat. tinem pumnii la operatie acum. cand e ?

eu maine ma duc iar la Ron-el sa vad ce-mi propune ca plan de bataie. v-am zis ca eu vreau sa fac cu congelatii ramasi, sa vedem daca e ok cu ideea mea.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

lalely07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Mi-am cumparat astazi "Evening primrose".Pe flacon scrie ca se iau 4 pastile pe zi...mi se pare foarte mult.
Fetelor ma puteti ajuta voi??Voi cum ati luat??cate pastile pe zi..

puppp

Si eu am luat si iau Evening Primrose (Ulei de Luminita de seara cu vitamina E) .... sunt cu flaconul in fata si scrie Administrare : 1 capsula pe zicu 20-30 min. inainte de masa.
Ma gandesc ca depinde si de concentratie si de producator - la ce iau eu concentratia este de 500mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Buna fetelor,
Am si eu o intrebare:a facut cineva FIV cu chist endometriozic de 3,5 cm? si a reusit?Eu am facut laparo in 2002 pt chist endo de 6 cm,nu am luat niciun fel de tratament dupa.Acum,dupa 8 ani, mi-a reaparut din nou endometrioza,am facut un eco de control, fiind in pauza dupa operatie clasica de fibrom( am facut acum 4 luni)si am vazut ca mi-a aparut un chist endo de 3,5 cm .Dr cu care vreau sa fac FIV(altul decat cel care m-a operat)zice ca mi-a aparut in astea 4 luni de la operatie (eu nu cred!!)si ca pot sa incerc sa fac FIV cu elVreau sa fac in sept).
hai ca m-am intins.....
Ma gandeam sa iau vitex si omega 3.....voi cum le luati?
elly
Bafta multa la toate fetele

Din cate stiu eu si din cat mi-a explicat doctorul cu care am facut FIV , nu este indicat sa incepi procedura de FIV daca ai chisturi mai mari de 3,5cm pentru ca exista posibilitatea ca acestea sa creasca pe parcursul stimularii . Chistul fiind de 3,5cm ... la limita , e interpretabil .
Eu am fost operata anul trecut de chist endometriozic de 6 cm si de fibrom . Am facut FIV si la 3 sapt de la FIV am fost la control si mi-a gasit iar chist de vreo 2 cm. Eu zic ca se poate sa-ti fi aparut la 4 luni de la operatie ... daca nu a fost curatata bine zona.

Mergi la inceput

Fancy Mona..mersi..nici nu m-am uitat ce concentratie are..este de la Wallmark..o sa ma uit cand ajung acasa ...
Mersi de raspuns..

Boo
Ce faci?Ce face bebe Alex???
Cand te apuci din nou de proiecte..legate de fetita???

Eu am o stare asa proasta..sunt o plangacioasa....sunt agitata , nelinistita..parca vad starea care o aveam cand faceam injectii...asa ma simt acum...

AditzaCce faci?Ce face burtica??Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Boo,Fancy,
va multumesc fetelor pt informatii
Fancy,dr cu care vreau sa fac FIV a zis ca deja s-a umblat de 2 pe ovare(prima data in 2002 pt chistul endo si acum la operatia de fibrom am facut si drilling)si ca ce sa mai umblam inca inca odata ca iar ma lungesc ....si am o varsta si iar se intervine pe ovare si rezerva se tot duce...
Asta e, nu am prea multe variante
Bafta multa fetelor!

Mergi la inceput

Fancy inca o intrebare:mie inca nu mi-a revenit menstra dupa injectii.Oare sa iau acum Evening Primrose??Sau sa astept menstra??
Citeam pe aici ca pastilel astea sunt bune pt calitatea ovocitelor..asa ca acum..cred ca le iau degeaba..

Voi ce ziceti fetelor??

Eu ma pregatesc pt revenirea CM..imi fac temele...
Sa ma gaseasca pregatita...

Mergi la inceput

..am o steluta...
cum fac sa-mi colorez si eu numele...sau inca nu pot??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

neata
ce fac fetele?
cum au inceput saptamana?
eu sunt deja la a doua saptamana acasa, am inceput sa ma obisnuiesc cu leneveala si statul acasa. deja ma simt mai bine, pot sa merg mai mult, ieri am fost la un gratar, a fost ok. trebuia sa imi vina ieri menstruatia dar inca nu a aparut. dar nu ma plang.
operatia incepe sa se cicatrizeze, e putin umflat in zona aia dar pp ca e normal.dar as vrea sa conduc masina?voi la cat timp ati facut asta dupa opeatia clasica?
maine merg si la medic, sa povestesc cu el ce am de facut de aici incolo in mare batalie pt a ne implini visul de a avea un copil
va doresc o saptamana buna, si chiar daca nu va scriu mereu va citesc si sunt alaturi de voi

Mergi la inceput