Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 5
lalely07 spune:
Xdidinu sunt din capitala,dar sigur iti vor face fetele recomandari.Nu te stresa cu CM-ul si cu operatia...va fi bine..tu lupti de atata timp..am citit un pic din istoria ta...
Ellyshor si eu .Ai grija de tine..si fara stres.Dupa aia vei vedea..
Missipi concediu placut..si ne intalnim apoi pe forum..poate dupa ce vei veni vom avea si noi CM...
Aditza si eu te pup...si-ti multumesc pt tot.Esti o fata foarte dragutza...Pupicipe burtici
lalely07 spune:
Mi-am cumparat astazi "Evening primrose".Pe flacon scrie ca se iau 4 pastile pe zi...mi se pare foarte mult.
Fetelor ma puteti ajuta voi??Voi cum ati luat??cate pastile pe zi..
puppp
lalely07 spune:
Buna,
Ce liniste este pe forum..cred ca profitati de vreme..si sunteti plecate...
Eu ma simt ciudat..cam rau..am dureri surde de ovare si o stare de disconfort...oare vine..monsieu???
Sunt si nervoasa...am avut si vise urate...incepe sa-mi fie teama...sper sa nu ma ia cu dureri si alte cele..
Cand va reintoarceti pe forum..nu uitati de intrebarea mea legat de cum se ia Evening primrose...pls...
Va pup
Ellyshor spune:
Hello!
Chiar ca e liniste pe aici. Cred ca fetele profita de vremea mai racoroasa!
Lalely te pup iubito!
Nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu Evening Primrose. Stiu insa ca am citit de el ca e fff bun pt calitatea ovocitelor. Si eu il am pe lista cu naturiste, dupa ce termin cu Diphereline-ul.
In legatura cu stare ta proasta, e posibil sa revina si cm-ul. E timpul, nu? Tu inainte aveai SPM?
Eu incerc sa iau lucrurile usurel si sa ma obisnuiesc cu starea asta. Mai am stari de usoare bufeuri si cam atat, deocamdata. Sangerarea da si ea semne ca se va opri.
Va pupic pe toateeeeeeeeee!
O duminica frumoasa!
Babyboom...vino la mami...acum
xdidi spune:
salutare fetelor
mi-a venitttttt in sfarsit ieri, cu dureri cu flux cu tot, ma simt ca la 15 ani, pt ca la menstra imi ies niste cosulete mici...acum vad ca imi vine la 30zile ...asa imi venea si inainte de operatie
Adita merci pt info, tot la medlife mergem altundeva n-am gasit un doc pe care sa-l cunosc cat de cat
lalely, ellyshor....sunt pe ultima suta sper sa fie bine , iar in legatura cu naturistele eu am luat cateva tincturi, ceaiurile, vitamine si kamaiani pana gasesc vitex
va puuup pe toate
didi
lyly_mar spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare:a facut cineva FIV cu chist endometriozic de 3,5 cm? si a reusit?Eu am facut laparo in 2002 pt chist endo de 6 cm,nu am luat niciun fel de tratament dupa.Acum,dupa 8 ani, mi-a reaparut din nou endometrioza,am facut un eco de control, fiind in pauza dupa operatie clasica de fibrom( am facut acum 4 luni)si am vazut ca mi-a aparut un chist endo de 3,5 cm .Dr cu care vreau sa fac FIV(altul decat cel care m-a operat)zice ca mi-a aparut in astea 4 luni de la operatie (eu nu cred!!)si ca pot sa incerc sa fac FIV cu elVreau sa fac in sept).
hai ca m-am intins.....
Ma gandeam sa iau vitex si omega 3.....voi cum le luati?
elly
Bafta multa la toate fetele
Ellyshor spune:
Buna seara scumpelor!
Didishor bine ca a venit! Eu de ceva timp am cosulete, mai ales in preajma cm-ului si cel mai mult pe fata. Eu am zis acum ca probabil de la endo erau. Dupa operatie vad ca nu mai sunt asa multe...e tenul mai curat, e o diferenta.
Bafta multa in continuare!
Lyly...helloo! Ce faci frumoaso?
Nu stiu cat de mult te pot ajuta eu, dar din ce am citit se face FIV si cu endo. Stiu ca nu se face cu hidrosalpinx ca e toxic, dar cu endo cred ca e posibil. Pe ovar e chistul, nu?
Referitor la naturiste eu Vitex-ul l-am luat de 3 ori pe zi, iar Omega 3 dimineata si seara.
Pooooooooop dulce si iti doresc numai bine!
Fetelor pe mine ma cam dor sanii, mai ales in zona sfarcurilor.
E de la injectii, nu?
lyly_mar spune:
Elly,merci iubita de info.....da,pe ovaru stang este
Ai luat pe toata durata CM? fara pauza ,nu?
dulce si DD sa aiba grija de tine!
[quote]citat din mesajul lui Ellyshor
Lyly...helloo! Ce faci frumoaso?
Nu stiu cat de mult te pot ajuta eu, dar din ce am citit se face FIV si cu endo. Stiu ca nu se face cu hidrosalpinx ca e toxic, dar cu endo cred ca e posibil. Pe ovar e chistul, nu?
Referitor la naturiste eu Vitex-ul l-am luat de 3 ori pe zi, iar Omega 3 dimineata si seara.
Pooooooooop dulce si iti doresc numai bine!
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar Elly,merci iubita de info.....da,pe ovaru stang este Ai luat pe toata durata CM? fara pauza ,nu? dulce si DD sa aiba grija de tine! [quote]citat din mesajul lui Ellyshor Lyly...helloo! Ce faci frumoaso? Nu stiu cat de mult te pot ajuta eu, dar din ce am citit se face FIV si cu endo. Stiu ca nu se face cu hidrosalpinx ca e toxic, dar cu endo cred ca e posibil. Pe ovar e chistul, nu? Referitor la naturiste eu Vitex-ul l-am luat de 3 ori pe zi, iar Omega 3 dimineata si seara. Pooooooooop dulce si iti doresc numai bine! |
Eu l-am luat pe toata durata cm-ului, si Vitex-ul si Omega 3-ul. Am auzit de fete care fac pauze pe durata cm-ului. In prospect scrie ca nu trebuie sa faci pauza, acum nu stiu ce sa zic!
Mai cere si alte pareri.
Mega poooooooooooooooooooooooooooop!
lalely07 spune:
Ellyshor..pupici iubita
Ar cam fi timpul asa este..numai ca sunt doar stari ca ar veni deocamdata..
Ma intrebi de SPM..nu stiu ce inseamna...
Si eu am avut bufeuri,staride nervozitate...oboseala..eu am facut Zoladex nu Diphe..desi cred ca efectele sunt cam aceleasi..si mai depind si de organism...
Pupiceiiii