Aspirante optimiste- Felicitari bb yasmi! (520)
Raspunsuri - Pagina 2
roxy_s spune:
vrmoana da, la inceput suntem amandoua, dar in lista lu' anca nu suntem.
In asteptarea unei minuni
ancadragoman spune:
pai este pe prima pagina si daia intrebam pentru ca multe fete de acolo au deja bb 2
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Lia73 spune:
lasa sa fim si aici
ptr eternitate
mie cand imi e dor de cand eram gravi
intru la delfinariu in perioada cand eram si citesc postarile
sunt lovita in sfecla
recunosc
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s vrmoana da, la inceput suntem amandoua, dar in lista lu' anca nu suntem. In asteptarea unei minuni |
Asa este.
oana
"Where there's a will, there's a way."
bebelu86 spune:
helllooo
am ajuns si eu aksa
sunte terminata. m-a omorat caldura. e groaznic afara
deci testu a iesti NEGATIV!!!!
am vb si cu doctorita de acolo si a zis k totu e ok, doar k tre sa am grija k nu am imunitate si ar trebui sa-l repet cam la 2 luni sa vdm dc s-a mai schimbat ceva sau nu.
gata, m-am linistit
TANAMERA sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume.
LIA mai asteapta cateva zile si repeta testu.
Anca multumim pt cap nou. nu stiu ce e cu lista aia care ai pus-o tu.
cred k ma bag sa fac curatenie pe prima pag. asta dc e toata lumea de acord.
la toata lumea
ma duc sa pap k nu am reusit sa pap decat un iaurt de dim inainte sa plec.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+
roxy_s spune:
citat din mesajul lui ang_21_costi lia eu cred ca intreaba Anca daca mai sunt aspirante fetele pe care le-a "nominalizat" (eu cel putzin asa am intzeles, ca nici eu nu sunt in lista aceea) roxy la munca? angi Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata. Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink |
la munca ce sa fac altceva? sa ma plictisesc acasa??
abia astept sa plec acasa si sa plec si in concediu, dar inca nu stiu cand.
vrmoana spune:
citat din mesajul lui ancadragoman pai este pe prima pagina si daia intrebam pentru ca multe fete de acolo au deja bb 2 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Da Anca, unele au bebe 2 sau sunt gravi din nou.
oana
"Where there's a will, there's a way."
tanamera spune:
Buna gagici!
Madutza,Roxy,Angi,Violeta,Vas,Mandeeac va multumesc mult pentru urari.
Va fac cinste cu tort,limonada,fructe,inghetata si bere9doar pentru aspirante).
O zi cat mai racoroasa!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
madutza_bra spune:
fetelor, imi cer scuze ca nu am intrat la timp sa fac capitol, i-am promis lui bebelu ca fac dar nu am fost pe faza.
Anca , multumim frumos pentru capitol. Lista este f lunga si sunt multe fete care nu mai activeaza de mult timp, ar mai tb actualizata intradevar.
roxy, nu e musai sa ai scaderi de temp dupa ovulatie ca sa se implanteze bebe
lia, la 9 zile DPO e intradevar prea devreme sa se vada, cred ca sunt fff rare cazurile in care s-a pozitivat testul la 9 zile DPO.
bebelu, hai te asteptam cu vesti
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
citat din mesajul lui bebelu86 helllooo am ajuns si eu aksa sunte terminata. m-a omorat caldura. e groaznic afara deci testu a iesti NEGATIV!!!! am vb si cu doctorita de acolo si a zis k totu e ok, doar k tre sa am grija k nu am imunitate si ar trebui sa-l repet cam la 2 luni sa vdm dc s-a mai schimbat ceva sau nu. gata, m-am linistit TANAMERA sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume. LIA mai asteapta cateva zile si repeta testu. Anca multumim pt cap nou. nu stiu ce e cu lista aia care ai pus-o tu. cred k ma bag sa fac curatenie pe prima pag. asta dc e toata lumea de acord. la toata lumea ma duc sa pap k nu am reusit sa pap decat un iaurt de dim inainte sa plec. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+ |
bebelu super
eram sigura ca este bine, nu avea cum sa nu fie.
ai grija de tine . ar trebui facuta reclamatie la aia, cum se poate asa ceva??????