apa termala pt. ten!

apa termala pt. ten! | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

am tot citit despre beneficiile apei termale pt. ten si as vrea sa aflu parerea celor ce o folosesc. e intr'adevar asa buna pt fatza?????de care folositi?
multumesc

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu foloseam vara intr-un timp dar in ultimii ani am schimbat-o cu apa de struguri de la Caudalie.Nu o aplic zilnic, cam de 2-3 ori pe saptamana dupa demachiere sau gomaj si imi lasa fata fina iar crema intra parca mai bine in piele.

Cait
http://biomonde.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salut!
Eu folosesc de mult de la Avene.Au de diferite marimi.Cel mic il port in geanta si cand mi-e cald,ma racoresc cu el.Eu nu l-am luat neaparat pentru beneficiile lui,l-am luat pt ca ma racoreste.Si daca face si bine,cu atat mai bine.Il folosesc si dupa ce ma machiez,ca sa fixeze machiajul.O dau si pe fetita cand ii apar bubite de la caldura,sau pe rani.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Buna! La fel ca Ramonella, hidratare in timpul zilei,dimineata si seara dupa demachiere, fixarea machiajului. Chiar am vazut ca imi calmeaza iritatiile, deci e chiar indispensabila mai ales pe caldurile astea. Am cerut si sfatul in farmacie si Avene se pare ca e potrivita pentru tenul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu folosesc Ivatherm,e foarte buna.E racoritoare,te ajuta sa ai un bronz bun vara.Mie imi place.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu folosesc de la La Roche Posay. Nu simt efecte remarcabile dar imi place. Linistesc tenul dupa demachiere sau o folosesc pt. o demachiere "usoara" - dimineata, cand ma trezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai folositi creme pe caldura asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Eu le alternez pe toate care le-ati enumerat mai sus + Iwostin si pot sa va spun ca DA, foloseste. Am 3 ani de cand folosesc de 2ori/zi dimineata+seara si se vede. Nu asteptati rezultate imediate...dar in timp cu siguranta se va cunoaste.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireille33 spune:

.. de curand am descoperit si eu produsele Caudalie... de altfel sunt si foarte noi pe piata si se gasesc doar in farmaciile centrofarm.. mi-am cumparat ceaiul, exfoliantul si apa de struguri...
intr-adevar apa este super si pentru mine ( pentru o senzatie de prospetime, fixarea machiajului) si pentru fetitele mele (bubite de caldura, intepaturi de tantari)....

inainte am folosit apa termala de la vichy.. buna... dar mult mai multumita sunt de Caudalie...

o sa incerc si crema de maini... imi spunea farmacista ca e mult mai buna decat neutrogena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu folosesc, de cativa ani buni, apa termala Avene si sunt foarte multumita de ea.
Ajuta la o gramada de probleme.
Ti-o recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Apa termala de la Avene si mai completez eu pe langa ce au zis fetele ca poate fi folosita si cand stai la soare te mai dai cu ea, chiar daca folosesti si creme pt soare si dupa plaja este foarte buna sau daca te arzi de la soare poti folosi fara probleme apa termala...avene sau de alta firma

Bufi

Mergi la inceput