apa termala pt. ten!
Raspunsuri - Pagina 2
RAMONELLA spune:
In concluzie,cred ca cam toate sunt bune.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA In concluzie,cred ca cam toate sunt bune. |
Sau sunt toate la fel de bune pentru ca au acelasi efect: placebo
rose_selavie spune:
In cazul meu chiar ajuta si vad o schimbare cand folosesc apa termala: in zona in care locuiesc apa fiind foarte calcaroasa imi usuca destul de tare tenul, asa ca un puf-doua de spary Avene dupa spalarea fetei ma ajuta sa scap de problema.
39+ Mara Roselyn
NinaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA In concluzie,cred ca cam toate sunt bune. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Da, ai dreptate. Toate sunt bune!
Le-am testat pe toate dar m-am oprit la Uriage, uneori folosesc si Vichy mi se pare mai eficienta.
nikole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Sau sunt toate la fel de bune pentru ca au acelasi efect: placebo |
Eu nu am vazut nici o diferenta intre Avene si apa minerala Perrier(ca asa ceva beam innainte), sincer, si tenul meu e fitos rau, sensibil, cand mixt cand uscat, e f dificil de intretinut.
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
mychydutza spune:
ok, orice apa minerala? sau numai aia naturala? si daca da, de unde s-o iau?
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
nikole spune:
Aia naturala, Mychy, si care nu-i deloc ieftina, eu aveam mereu in casa Perrier de asta am renuntat la Avene, si ma spalam zilnic cu ea, la trezire, si ca tonic innainte de culcare.
Cateodata cand ma mai chinuia talentul o combinam cu infuzie de ceai verde, puneam "solutia" intr-un recipient cu pulverizator, si imi stergeam fata de cateva ori pe zi, luam sticluta dupa mine,pe timp de vara e super racoritoare !
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI