FIV in Ungaria 108
Raspunsuri - Pagina 17
pogonici1977 spune:
miii de multumiri felix ptr sfaturi
si eu voi incepe de sapt viitoate
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
sonya_mea spune:
Neata fetelor, vad ca v-ati distrat cu patania mea, dupa ce m-am calmat am inceput si eu sa rad
Motzishor tu in ce perioada vei fi la Budapesta, nu cumva suntem in aceeasi perioada?
Adipapazi te pup tare tare si pe tine si pe burtica care am auzit ca e bestiala
Mami_vreau pe unde umblii, nu mai dai pe la noi?
Samira, moamaaaa ce plan de bataie ai, multa bafta . In ceea ce priveste PRG ..eu zic ca se rezolva el plus ca dupa un ET oricum ti se suplimenteaza asa ca totul va fi ok. De injectiile mele mai stii ceva? Am vrut sa te sun aseara, ca daca nu gaseste prietena tot gonalul eu maine merg la o noua eco in alt oras si poate gasesc acolo la o clinica.
Cristal,Ngh Domane ajuta
gabrielarusu spune:
Buna,
Multumesc frumos de sustinere, a durut rau de tot aflarea rezultatului , dar asta este, viata merge mai departe trebuie sa muncim pt. inco o incercare .
Fetelor ati facut careva histeroscopia la giulesti? cum pot lua legatura cu dr?
mi-a recomnadat dr. K histeroscopia dupa FIV nereusit, nu stiu de ce acum mi-a spus sa fac si nu inainte de FIV, asta este.
Felix76 felicitari pt , mi-e dor sa mai umblam pe str. din budapesta.
Mami_vreau multa bafta.
Multa bafta fetelor care sunt in focuri.
sper viitoare mamica
mami_vreau spune:
sonya sunt pe frecventa dar va citesc din umbra... m-am amuzat si eu pe seama pataniei tale chiar daca nu prea e de ras... stam rau la capitolul medici...
eu i-am trimis mail lui pk sa ii zic ca am scos trompele si mi-a zis sa repet hormonalele la ciclul urmator si sa vedem ce ar fi de facut in continuare...
tu cand pleci la budapesta?
gabriela
multumesc mult...
imi pare tare rau ca nu ai reusit!
eu am facut prima histeroscopie la giulesti... trebuie sa iei legatura cu un medic de acolo (sa mergi la giulesti sau la un cabinet particular), sa ii spui ca iti trebuie histeroscopia si sa stabiliti cand o vei face... te va pune sa suni apoi la giulesti in pria zi de ciclu si sa spui ca iti trebuie programare pentru historoscopie la medicul "X", te programeaza si apoi mergi acolo... cam atat... daca mai ai intrebari, sa-mi zici...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau sonya sunt pe frecventa dar va citesc din umbra... m-am amuzat si eu pe seama pataniei tale chiar daca nu prea e de ras... stam rau la capitolul medici... eu i-am trimis mail lui pk sa ii zic ca am scos trompele si mi-a zis sa repet hormonalele la ciclul urmator si sa vedem ce ar fi de facut in continuare... tu cand pleci la budapesta? Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Inca nu ne-am hotarat, cred ca pe 5 plecam
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielarusu Buna, Multumesc frumos de sustinere, a durut rau de tot aflarea rezultatului , dar asta este, viata merge mai departe trebuie sa muncim pt. inco o incercare . Fetelor ati facut careva histeroscopia la giulesti? cum pot lua legatura cu dr? mi-a recomnadat dr. K histeroscopia dupa FIV nereusit, nu stiu de ce acum mi-a spus sa fac si nu inainte de FIV, asta este. |
Imi pare tare rau ca nu ai reusit .
Vreau si eu sa te intreb ceva ... inainte de FIV nu ai facut HSG , si eu am 2 FIV-esecuri la activ si mie nu mi-a spus nimic de histeroscopie
gabrielarusu spune:
Am facut HSG si laproscopia inainte de fiv, la HSG rez. ok la lapraoscopie 2 puncte de endometrioza urmat de 3 luni cu diphereline.
Chiar sunt foarte curioasa ce rezultat o sa am la histeroscopie, asta mai ramasese de facut plus testele de trombofilie ,nu stiu unde mi-a fost capul de nu le-am facut inainte de fiv, in rest eu am avut toate analizele ok mai putin sotul OATS severa inexplicabila.
mai astept pareri pt. histeroscopie.
mami_vreau
sper viitoare mamica
aristica spune:
ngh, cristal sa fie intr-un ceas bun si sa veniti cu "burtile la gura"
adi ce e PGR si ce mistere desluseste?
Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!
mami_vreau spune:
PGR=progesteron. Este un hormon secretat de catre corpul galben in cea de-a 2-a faza a ciclului menstrual, faza luteala. Nivelul scazut de progesteron poate duce la infertilitate. Cea mai importanta functie a progesteronului este pregatirea endometrului pentru implantarea ovulului. Odata ce ovulul a fost implantat, placenta in curs de dezvoltare stimuleaza productia de progesteron pentru a preveni respingerea embrionului. Daca productia de progesteron este insuficienta, endometrul poate determina aparitia menstruatiei.
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
samira33 spune:
ntz,ntz,ntz....mai adishorule...vezi cum ma subestimezi tu pe mine???!!!!
da te iert...ca esti gravidutza mea favorita si te iubesc....si afla madam...ca....intr-o noapte....prin bantuieleile mele pe internet dupa naturiste...nush' cum am dat de un link unde am gasit denumirea tincturilor,extractelor,preparatelor de care ma intrebai si multe altele....in engleza si in latina...si ca o fata dajteapta ce sunt....mi-am deschis frumushel un docoment pe desktop si am copiat totul acolo...ca deja aveam incoltita in creier ideea de care povesteam eu si chiar ma intrebasem la un mom. dat-aici se vede treaba ca mintile luminate gandesc la fel,cum pana mea traduc io branca ursului si tinctura de cretiosara??!!!!
eeee??????ce zici???