HAI LALA, TINA ! delfinasi de iul-aug 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Salutare!

Am tot citit ce scrieti despre spitale. E jalnic.

Stau si ma intreb cele care faceti cezariana chiar va riscati sa mergeti la stat? Ca la o nastere naturala teoretic poti scapa fara medicatie. Dar la cezariana e alta poveste, e o operatie majora deschisa si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa zica ups, n-avem iod sau nu avem fire resobabile si asa mai departe.

Luana, deci si in Italia se merge mai intai pe VBAC daca se poate.
Ia uite cum ne gasiram 3 cu VBAC, eu, tu si Pitzinuca

Apropo, am citit ieri la odiseea de ian-feb ca cineva vrea sa incerce sa nasca natural dupa 2 cezariene si merge la clinica Isis in Constanta. M-a facut curioasa.

Ariana, tu cum mai esti, ce mai faci?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

la noi daca le zici de naturala dupa cezariana...chiar si la 4-5 ani distanta...se uita ca la urs si baga n riscuri in fata pe care evident nu si le asuma....stiu fete care au patit asa Ca sa nu mai zic ca in tara prefera sa faca cezariene decat nasteri naturale.

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Stiu foarte bine. Nici doctorita care mi-a facut cezariana la Ana nu a vrut sa se bage desi stia clar ca eu am avut travaliu complet, stia ce bine mi-a cusut uterul si ca nu la mine a fost problema. A fost unul din motivele pentru care am ales sa nasc aici. Dupa nastere m-a vazut, m-a felicitat dar tot a zis ca ea nu ar recomanda.
Luana, pai asa si aici. Si eu tot la 36 de saptamani aflu daca am verde pentru nastere naturala, fac un eco pentru a masura perimetrul cranian si a evalua greutate bb.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu caruciorul de la vlad l-am dat asa ca a trebuit sa iau unul nou...iar despre hainute daca tot am spalat am profitat ca e cald afara si se ususca repede!

...le calc si le pun frumu in dulap!

Asorstez dulapul acum si impart rafturile intre copii!

oana acum au dominat culorile pt baietel, de acum facem loc la lucrusoare roz, rosii....

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angharad

enik83, cu ce medic vei naste? vei merge pe nastere naturala?
auzisem si eu recent ca la Isis te lasa sa incerci natural dupa cezariana, dar la mine nu cred ca s-ar incumeta cineva. e prea devreme, doar un an si jumatate. o prietena din uk imi spunea ca pe ea au sfatuit-o sa lase sa treaca 2 ani dupa operatie pentru a concepe un nou copil si va avea sansa sa incerce o nastere naturala. mie nu mi-au spus decat ca voi putea naste doar prin ceza de acum inainte.

33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 5s

Si Stewie in Canada este cam in aceeasi situatie ca tine si nu i-au recomandat VBAC din cauza diferentei mici intre copii. La mine au fost 4 ani diferenta, alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

va invit la o portie(chiar2) de zmeura proaspata

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -5 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Salutare!

Stau si ma intreb cele care faceti cezariana chiar va riscati sa mergeti la stat? Ca la o nastere naturala teoretic poti scapa fara medicatie. Dar la cezariana e alta poveste, e o operatie majora deschisa si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa zica ups, n-avem iod sau nu avem fire resobabile si asa mai departe.

Apropo, am citit ieri la odiseea de ian-feb ca cineva vrea sa incerce sa nasca natural dupa 2 cezariene si merge la clinica Isis in Constanta. M-a facut curioasa.

la noi daca le zici de naturala dupa cezariana...chiar si la 4-5 ani distanta...se uita ca la urs si baga n riscuri in fata pe care evident nu si le asuma....stiu fete care au patit asa Ca sa nu mai zic ca in tara prefera sa faca cezariene decat nasteri naturale.

AMR 5+ saptamani pana la

Stiu foarte bine. Nici doctorita care mi-a facut cezariana la Ana nu a vrut sa se bage desi stia clar ca eu am avut travaliu complet, stia ce bine mi-a cusut uterul si ca nu la mine a fost problema. A fost unul din motivele pentru care am ales sa nasc aici. Dupa nastere m-a vazut, m-a felicitat dar tot a zis ca ea nu ar recomanda.
Luana, pai asa si aici. Si eu tot la 36 de saptamani aflu daca am verde pentru nastere naturala, fac un eco pentru a masura perimetrul cranian si a evalua greutate bb.

Super ca mai faci o eco, eu gata azi am facuto pe ultima am intrebat doctorul si a zis ca nu mai este nevoie sa mia facem, ca decizia o iau eu. tu de ce ai facut cezariana prima oara, eu am facut ca dupa 2 zile aveam numai 4 cm dilatare, cu toate ca ma internasem pt inducere in ziua aia pierdusem dopul si am ajuns la spital cu contractii, dae fata era mare 4,100 kg si nu iesea , pierdusem tot lichidul si au decis sa faca cezariana.

32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Apropo de nasteri,eu nasc in Debrecen la spital de stat cu cezariana si epidurala.Ca scoruri: 500euro dr,150 lei anestezist si atat,ca asistentele nu prea primesc ca le e frica cred,iar la neonatolog nu se da.Daca vreau rezerva e 15000forinti/zi. In rest primesc totul de la spital: pampers,tampoane,kitul epidurala,hainute bebe etc...Pt ca imi intra totul pe Eurocard.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -5 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Cum treci granita cu copii asa repede?
Mie imi trebuie titlu de calatorie si acela il pot obtine pe baza certificatului de nastere norvegian care vine cam intr-o luna. Chiar ma doare aspectul pentru ca e musai sa calatorim, avem de preschimbat pasapoartele eu si Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

eu caruciorul de la vlad l-am dat asa ca a trebuit sa iau unul nou...iar despre hainute daca tot am spalat am profitat ca e cald afara si se ususca repede!

...le calc si le pun frumu in dulap!

Asorstez dulapul acum si impart rafturile intre copii!

oana acum au dominat culorile pt baietel, de acum facem loc la lucrusoare roz, rosii....

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

eu pe cele care le-am primit folosite de la cumnata mea le-am aranjat in sifonier puse frumos, pe cele noi trebuie sa le spal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

preturile de care zici tu denisa sunt super ok. dar cum vine aia: restul e pe eurocard? e cumva vorba de cardul/asigurarea de sanatate? adica pe bune suntem in UE?

Ela 34+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

otilia, cred ca e o diferenta. de la noi la unguri treci doar cu buletinul, ca-i inside UE. o fi acceptand la bb doar certif de nastere. chiar sunt curioasa si eu.

Ela 34+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luana081985

Citat:

Citat:

Citat:

Salutare!

AMR 5+ saptamani pana la

Super ca mai faci o eco, eu gata azi am facuto pe ultima am intrebat doctorul si a zis ca nu mai este nevoie sa mia facem, ca decizia o iau eu. tu de ce ai facut cezariana prima oara, eu am facut ca dupa 2 zile aveam numai 4 cm dilatare, cu toate ca ma internasem pt inducere in ziua aia pierdusem dopul si am ajuns la spital cu contractii, dae fata era mare 4,100 kg si nu iesea , pierdusem tot lichidul si au decis sa faca cezariana.

Am depasit cu 9 zile termenul si m-a internat sa-mi induca nasterea. Insa bb nu s-a angajat bine cu capul, venea cu fruntea si desi eram dilatata ea s-a tot lovit cu fruntea in bazinul meu degeaba. Dupa care eu n-am mai avut timp de 2 ore contractii si intr-un final copilul s-a blocat cu capul in bazin, a intrat in suferinta fetala dupa atata zbucium si inghitit meconiu asa ca la taiat cu mine.
A contat insa si ca Ana a fost maricica pentru mine, 3.8 kg pe cand pe Elisa am nascut-o normal dar a avut doar 3.2 kg

Mergi la inceput