HAI LALA, TINA ! delfinasi de iul-aug 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare!

Am tot citit ce scrieti despre spitale. E jalnic.

Stau si ma intreb cele care faceti cezariana chiar va riscati sa mergeti la stat? Ca la o nastere naturala teoretic poti scapa fara medicatie. Dar la cezariana e alta poveste, e o operatie majora deschisa si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa zica ups, n-avem iod sau nu avem fire resobabile si asa mai departe.

Luana, deci si in Italia se merge mai intai pe VBAC daca se poate.
Ia uite cum ne gasiram 3 cu VBAC, eu, tu si Pitzinuca

Apropo, am citit ieri la odiseea de ian-feb ca cineva vrea sa incerce sa nasca natural dupa 2 cezariene si merge la clinica Isis in Constanta. M-a facut curioasa.

Ariana, tu cum mai esti, ce mai faci?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

angharad stii cat costa o nastere naturala acolo?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

anghard si eu sunt fan va.. acolo urmeaza sa nasc si eu.. am auzi numai de bine

michelle..o nastere normala costa 2000 lei la Eva

30+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

luana, felicitari pentru vestile bune de la intalnirea cu bebelina.
laurika1982, la Ioana am stat in BV 10 zile la o pensiune in asteptarea declansarii naturale a nasterii dar bebe n-a vrut sa se nasca in apa, asa cum planuise mama, si s-a ajuns la cezariana. A, si nasterea naturala e cu 500 lei mai ieftina.

33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui angharad

anca_vlad noi stam in Bucuresti, in chirie la etajul 4, cu smoala clocotinda pe plafon, inconjurati de multe betoane si fara AC. Pana si gresia e calda... Simt ca ma topesc incet incet. Pitzigoiul e la regim de pielicica goala si tot picura prin toti porii. Noaptea e cosmar ca mai napadesc si tantarii prin geamurile deschise. Nu dorm decat dimineata cateva ore daca ma lasa Ioana. Abia astept sa plec la Iasi unde stam la etajul 1, orientat spre nord si unde avem si plase la toate geamurile. Azi merg sa-mi iau ceva contra tantarilor ca nu mai rezist psihic; sper sa nu fie chiar toxic pentru pitzigoi si bebe din burtica.
In rest lichide cat cuprinde si nenumarate dusuri...

33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 5s

cu dusuri multe mai dau drumu si la era din cand in cand ca ma zapaceste de cap...in rest etajul 5 draperii jaluzele trase...am facut o ciorbita si am crezut ca mor in bucatarie!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ce-i VBAC?

Eu de caldura efectiv nu mai pot, cedez nervos, nu dorm noaptea, ziua parca-s un bostan copt, ihhh, unde sa ies? n-am unde pe caldurile astea, dar poate mai pe seara se mai omenesc putin conditiile

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Ce-i VBAC?
Alina 33+ cu
gargarita
Nastere naturala dupa cezariana (Vaginal birth after caesarean)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Salutare!

Stau si ma intreb cele care faceti cezariana chiar va riscati sa mergeti la stat? Ca la o nastere naturala teoretic poti scapa fara medicatie. Dar la cezariana e alta poveste, e o operatie majora deschisa si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa zica ups, n-avem iod sau nu avem fire resobabile si asa mai departe.

Apropo, am citit ieri la odiseea de ian-feb ca cineva vrea sa incerce sa nasca natural dupa 2 cezariene si merge la clinica Isis in Constanta. M-a facut curioasa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

la noi daca le zici de naturala dupa cezariana...chiar si la 4-5 ani distanta...se uita ca la urs si baga n riscuri in fata pe care evident nu si le asuma....stiu fete care au patit asa Ca sa nu mai zic ca in tara prefera sa faca cezariene decat nasteri naturale.

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Salutare!

aici te lasa sa incerci natural, dar te urmaresc tot travaliul, daca nu le convine ceva te baga in cezariana. eu nu vreau sa optez direct pt cezariana ca nu imi place sa programez data nasteri, dar om vedea, mult a fost putin mai este

32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle

Larissa, ai dreptate, medicii nu prea se baga la VBAC, eu de aia inca trag nadejde ca poate se intoarce galusca.

Dar a doua cezariana cum vine? Taietura langa cealalta?

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput