HAI LALA, TINA ! delfinasi de iul-aug 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

poate ploua!!!!!!!!!!!!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Michelle

Larissa, ai dreptate, medicii nu prea se baga la VBAC, eu de aia inca trag nadejde ca poate se intoarce galusca.

Dar a doua cezariana cum vine? Taietura langa cealalta?

Alina 33+ cu
gargarita

da se taie mai sus sau mai jos!

asa mi-a spus mie nenea dr!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

enik83, cu ce medic vei naste? vei merge pe nastere naturala?
auzisem si eu recent ca la Isis te lasa sa incerci natural dupa cezariana, dar la mine nu cred ca s-ar incumeta cineva. e prea devreme, doar un an si jumatate. o prietena din uk imi spunea ca pe ea au sfatuit-o sa lase sa treaca 2 ani dupa operatie pentru a concepe un nou copil si va avea sansa sa incerce o nastere naturala. mie nu mi-au spus decat ca voi putea naste doar prin ceza de acum inainte.

33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ii promit si masina delfinasului numai sa se intoarca

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Mi-e chiar mi-e frica de cezariana!!Acum o sa facem tot ce trebuie sa fie bebe bine..
Proba de semnatura.:)

Laura 33+ cu
AMR 6+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

si mie mi-e frica de cezariana. Nu de operatia in sine, dar ma gandesc cu groaza la tot ce implica recuperarea, ca nu0i ca si cum ai veni acasa si stai cuminte pana iti revii, bb trebuie schimbat, ingrijit, tre' sa te chinui cu alaptatul, doar in 20% cazuri coboara laptele imediat la cezariana, plus pauza obligatorie de 2 ani pt ca uter...

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

ieri cand am fost la medicul de la CMU l-am intrebat cum va fi cu a doua taietura si mi-a spus ca se va face o incizie pe vechea cicatrice...acum, probabil depinde de medicul care va fi prima mana la operatie.

33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor bb al meu ii un puturos..are zile cand nu misca decat la 5-6 ore.. si atunci asa incet...doctorul mi-a zis ca in cel mult 8 ore trebuie sa miste
si zile in care recupereaza..

30+ cu o minune de
poze

Si al meu bebe are aceleasi obiceiuri, ma pune inati pe jar si dupaia nu mai conteneste cu dansul. Stai linistita, cred ca e normal.

30 + cu o de
AMR 9

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Aici spun ca trebuie sa treaca cel putin 18 luni intre o cezariana si o alta. Iar taietura se face exact unde sa facut prima. Eu va spun sincer ca nu imi e frica de cezariana, eu m-am refacut foarte repede, aam nascut seara la 7 si a doua zi la 8 eram in picioare , fata am avut-o langa mine de cum am nascut , in prima noapte chemam asistentele sa mi-o schimbe, dar dupaia am facut totul singurica.
Faza nasoala e ca aici nu iti da informatii de lungimea colului, iti spune numai daca e inchis sau nu si atat. eu am zic ca inceput cu 37 de sapt ma apuc la frecat podele, spalat covoare si la mult, ca de 2 sapt nimic ca ultima data am avut contractii dupa si am zis sa o lasam spre sfarsit

32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

si la noi la timisoara e o clinica privata cu preturi bune. 900 euro o nastere normala si 1200 o ceza, dar doctorul meu nu vrea sa mearga acolo.

dar era o colega de odisee, mov, parca, tot din tm, care zicea ca merge sa nasca la privat la arad (ca-s doar 50 km) ca-i si mai ieftin. as fi preferat si acolo, ca am socri din arad, dar am hotarat sa merg dupa fundul doctorului meu.

asa ca merg la stat si dau vreo 800 dupa calculele mele. si-s curioasa daca prind rezerva...ca daca nu-i libera cand ne vine sorocul, am belit-o.

Ela 34+ cu Eva Maria

Mergi la inceput