HAI LALA, TINA ! delfinasi de iul-aug 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 20
paula_m spune:
Giorgia nici eu nu mai am pofta de mancare aproape deloc, am inceput sa-mi fac si pb. Si in plus, parca am innebunit, mi se pare ca toata mancarea miroase altfel, ca o fac eu, sau ca mananc in oras. De fapt de 3 zile am o pb cu mirosurile... casa miroase , mancarea miroase, magazinele au si ele un miros ciudat,chiar si eu miros a lapte
mi-am luat vreo 2 spray-uri din alea de camera dar nu ma satisface niciunul...Sper sa nu o tin asa pana nasc...
Denisa, ce burtica mare ai!!!!!!!!
Dar si eu te admir ca dupa atata stat in spital , ti-ai pastrat zambetul pe buze. Esti frumoasa 
Paula,
34+ cu
, Raul Codin
AMR 5 saptamani

rodyka spune:

carla, ce "burtica" am vazut!!! ai cu ce te lauda, tine bine de ea sa mai treaca timpul 
_
35+ AMR 4+
pozele noastre
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Pomeniti-l in rugaciune si pe David Stefan...de la sept-oct. Implineste o saptamana in seara asta....nascut la 25 de sapt si 700 gr. Mamica lui se numeste Florentina. Bebe a fost botezat! Doamne ajuta! Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 5+ saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Da Doamne o minune pt bb David Stefan, sanatate multa lui si mamicutei lui

Alina
33+ cu 
gargarita
btz_ovi spune:
Rodyka tocmai am dat o raita prin pozele tale.Mama ce silueta am vazut eu dupa o nastere.Eu nu am aratat asa nici in liceu.Prea tare.
36+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
bumblebee spune:
Denisa, toate kg sunt in burtica

Michelle, mai ai blugi care sa-i poti incheia, esti tare
, faine pozele
Alina
33+ cu 
gargarita
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka ce-mi place de ooana, ia metodic mesajele si raspunde. s-o vedem cand ajunge la vestea despre tina _ 35+ AMR 4+ pozele noastre Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
iaca am ajuns si la tine
...da, asa fac de obicei citesc tot ...dar ma tot intreb cum de nu am observat titlul capitolului

Oana
36+ Matei
AMR 24zile
michelle1981 spune:
Admiram pagina albumului unde se vad copertile si imi place ca suntem toate rotunjoare la burtica 
Am vazut poze noi Mycya, Paula, Denisa, Baby 
Ce frumoase suteti toate!!!
Tina, nastere usoara si refacere grabnica, un bebe sanatos si papacios!

ps: ma bag la schimbat cap.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu 
AMR 6+
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui giorgia23
Am venit si eu de la plimbare...ma misc din ce in ce mai greu...eu de cand e caldura asta mare nici pofta de mancare nu mai am...mananc mult mai putin GEO 37+ cu Antonia Maria AMR 2+ SAPT![]() poze |
eu de cand cu caldurile pap fructe la greu...si mai nou ciocolata, am o pofta fantastica

Oana
36+ Matei
AMR 24zile

(13 iulie 2006)