HAI LALA, TINA ! delfinasi de iul-aug 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 19
rodyka spune:
ce-mi place de ooana, ia metodic mesajele si raspunde. s-o vedem cand ajunge la vestea despre tina ![]()
_
35+ AMR 4+
pozele noastre
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Maine mi-am planificat o sedinta foto, inspirata fiind de pozele Oanei ![]() Bine, nu la studio foto, ci in apartament.. Am gasit si cu ce sa ma imbrac, ma temeam ca nu imi mai vine nicio pereche de blugi de dinainte, insa am gasit si ma incap fara probleme. Stay tuned ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu ![]() AMR 6+ |
asteptam pozele

blugii mei sunt de gravida
...ca ceilalti de mult nu ma mai incap Oana
36+ Matei
AMR 24zile
giorgia23 spune:
| citat din mesajul lui rodyka ce-mi place de ooana, ia metodic mesajele si raspunde. s-o vedem cand ajunge la vestea despre tina _ 35+ AMR 4+ pozele noastre Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Am venit si eu de la plimbare...ma misc din ce in ce mai greu...eu de cand e caldura asta mare nici pofta de mancare nu mai am...mananc mult mai putin
GEO 37+ cu
Antonia Maria
AMR 2+ SAPT
poze
carla_2008 spune:
Oana 
pun acum o poza sa vedeti despre ce burtica vorbeam.Nu va uitati la fatza,e fatza de spital![]()
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -5 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
ooana spune:
| citat din mesajul lui ramo1901 Bine v-am gasit fetelor.......... Tocmai am vorbit cu Tina_80 . I s-au rupt membranele,este in spital, si asteapta sa nasca noaptea asta. Este bine, foarte emotionata....dar dornica sa isi stranga puiul la piept. Asadar, sa fim alaturi si de TINA....al doilea delfinas e pe drum... ![]() HAI TINA ....![]() Ramona 32+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria |
vine delfinasul nr.2

HAI TINA 

Oana
36+ Matei
AMR 24zile
crispro spune:
Michelle, inca mai ai blugi care s ate cuprinda... Wow... Foarte frumoasele pozele si burtica.
Am vazut-o si pe Mycya, in 2 poze noi - 

A ajuns Oana la vestea cea mare, cu Tina.![]()
![]()
![]()
Cristina
35+ cu 
btz_ovi spune:
Baii am zis ca nu citesc eu bine....TINA ce faci mama draga?Nasti?

HAI TINA,NASTERE USOARA,REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!!

Waw,se mareste piscina cu delfinasi.Auch!!!!
36+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
rodyka spune:
| citat din mesajul lui ooana vine delfinasul nr.2 ![]() ![]() ![]() HAI TINA ![]() ![]() |
Ooana, te asteptam

_
35+ AMR 4+
pozele noastre
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
Pomeniti-l in rugaciune si pe David Stefan...de la sept-oct. Implineste o saptamana in seara asta....nascut la 25 de sapt si 700 gr. Mamica lui se numeste Florentina. Bebe a fost botezat!
Doamne ajuta!
Larisa
34+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
giorgia23 spune:
Denisa am vazut burtica...f.frumoasa
...kg nici nu se vad...mi se pare ca arati f.bine
GEO 37+ cu
Antonia Maria