Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Lora cum te-ai obijnuit cu gandul ca vor fi doua?
Eu am o sora, mi-am dorit baietzel si pentru faptul ca am fost doua fete, de dragul tatei sa aiba si el un nepotzel...ca prea a fost minoritar...da n-a fost sa fie...., oricum sora-mea nu era cu dinastea de fetitza ...era cumintixca si n-o atrageau pantofii cu toc margelele, costumele cu 2 piese ...etc..eu i-am pus parul pe moatze mamei ..de aia mi-a fost si teama c-o sa am fetita, deci ma apuca groaza daca o sa semene cu mine, deci am kilograme de gablontzuri unele dintre ele nu le-am purtat niciodata, anul trecut numarasem 86 de tricouri si bluze cu maneca scurta nush ce-o sa ma fac eu ...tre sa ne luam un apartament mai mare sau nush ..apoi 2fetite?!?!
Sa fim sanatoase

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Raluca am vazut ca acum cam toate sunt tratate si para tratate cu diverse si au de-alea de aerisire. Cika numai materialele difera, nu m-am mai informat despre saltele, acus m-a apucat febra. Am vazut ce ai tu, nu arata rau deloc, sotul zice ca ma agit cam mult ca e pana la urma doar o saltea si n-o luam forever. Are si el dreptatea lui. Pretul mediu e pe la 5 mil, deci cred ca pe-acolo ne vom invarti. Mercik tare, orice sfat e bine venit ca-s pafarista!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!
Lora:Multumim pentru capitolul nou!
Tanamera: La multi ani!
Crina si Chichiutza: felicitari pentru semnatura!
Astazi avem si noi fix 29 de saptamani!

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

a fujit gramatica de mine... nu realizam ce suna ca naiba cu "obijnuitu" ala.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eu vreau sa vina toamna , ca sa-mi tin si buburuza in brate si sa scapam de calduri.Ca eu nu mai pot.
Klarisse intreba ieri pt o pritena de niste scurgeri la san. Sa o trimiti negresit, cum zice si Chichi la endocrinolog. Eu cred ca eram prin anul I de facultate cand am patit la fel. Si chiar daca dr. de familie mi-a zis sa dau o fuga la endocrinolog eu nu m-am dus ca mi-a trecut si acum am un nodul pe un san si prob cu tiroida . Poate se putea face ceva de atunci, dar unde nu-i cap, vai de picioare.

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Crina felicitari pt semnatura!

Ana23+ Maia Elena

Multumesc mult
25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna dimineata!
Lora:Multumim pentru capitolul nou!
Tanamera: La multi ani!
Crina si Chichiutza: felicitari pentru semnatura!
Astazi avem si noi fix 29 de saptamani!

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Felicitari!!!!29???Ce mari sunteti!
Mai e un picut!

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Crina, Office, felicitari pentru semnatura. 29 de sapt., intrii in cele cu 3.... Sa aveti sarcini frumoase in continuare si sa ajungeem toate cu bine la 40s

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

neata fetele. beau o cafeluta si citesc ce a-ti scris de dimineata ca tare harnicute mai sunteti. la multi ani tanamera, sa fii sanatoasa. chichiutza felicitari pt semnatura si sa ajungi la 40s cu bine.

cristina si bebe in burtica 23+sapt

Mergi la inceput

Apropos de san, eu va recomand cu toata caldura sa facetzi la 5 luni dupa nastere 1 eco la san...si apoi din an in an, de fapt o recomand anual tuturor fetelor, eu am facut o operatzie de "extractie sector" parca as ii zice, cert e ca sectorul ala" mi-a aparut proeminent in 1 luna de zile..., probabil daca as fi fost la ecografie s-ar fi vazut din timp si nu faceam operatie....cat despre eco dupa nastere si alaptare,,, pe la 5 -6 luni dupa nastere...cunosc 2 cazuri..ambele..dupa nastere si alaptare au descoperit nodulii si ambele au fost operate..

24+

Mergi la inceput