Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana, Adelena ! Si voua la fel!

Oramona credeam ca te uiti la pozele de dinainte...

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata harnicutelor!

Astazi iar va fi canicula asa ca aveti grija mare drgelor care iesiti din casa!

Madutza a fost super tortul, o minune......Multumim!

TANAMERA LA MULTI ANI!cu multe bucurii, sanatate, fericire, noroc si tot ce-ti doresti tu sa ti se indeplineasca!

Chichiuta felicitari pentru semnatura.Eu am saltea ortopedica si sunt foarte multumita.Chiar am simtit diferenta fata de relaxa de dinainte.

Astazi si noi am mai crescut: avem 25s.

Lora ai o fata super tare!

Adelena trebuie sa-ti dea prenatal. Ia-ti si o scrisoare medicala de la medicul ginecolog in care sa scrie recomandarea de intrare in prenatal+legea si gata.Bafta!

Sa aveti o zi perfecta!

25+

crina cu

Mergi la inceput

Crinuta felicitari si tie pentru semnatura frumoasa! sa cresteti maari! Cred ca la ortopedica ramane, am citit ca e mai buna pt cei cu probleme cu spatele.

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Donna, sigur e permis sa stai in apa. Eu la sarcina trecuta am fost la mare prin luna a 6-a si am stat mai mult in apa... Ideea e sa fie apa ok, sa nu fie foarte rece, adica sa nu aiba o temperatura care oricum nu ar fi indicata si daca nu ai fi insarcinata.
Ce as mai intra si eu la o balaceala....

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Chichi , am gresit eu, am scris "in alta poza".Dar e cald de dimineata

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Crina felicitari pt semnatura!

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Buna Dimi!
Vad ca toata lumea e in focurile pregatirilor!
Chichi eu am o saltea simpla Fiesta"" se numeste si e ptr 2 anotimpuri(un material mai subtirel care o acopera pe o parte pentru vara, si unul mai gros ptr iarna) cred ca acum costa in jur de 4 milioane sunt destul de multumita de prezentare, gasesti in mai multe dimensiuni si cu mai multe supape eu am modelul cu 2 supape...eu nu sunt adepta unei saltele moi dar nici foarte tare iar cand ma gandesc la "saltea " ma gandesc la un lucru pe care nu vreau sa il tin mai mult de.. eu stiu 5 ani? deci tu decizi pe ce sa dai banii dar sa ti-o imaginezi ca nu trebuie sa fie super rezistenta ...ca e degeaba daca se transforma intr-un burete de microbi(parerea mea)
oramona si eu pun intrebari dinastea la mamicile din grupul meu si am citit si aici pe site .. insa depinde de apetitul fiecaruia...la mine sotzul meu este speriat de BOMBE deci tre sa tzin consiliu de familie ...sa scot acte doveditoare ca nu dauneaza ehe....durere..abia abia...daca se intampla oricum nush daca se va mai intampla de amu incolo ...

24+

Mergi la inceput

Oramona! E dimineata si sunt 100 de grade... Cel putin pana joi va fi asa, apoi...cine stie. Vreau iarna grea cu ger si nameti! Am zis!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata!

Tanamera LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati in fiecare clipa de minunea din burtica!

Lora, asa e: nu e deloc plictiseala la tine acasa; parca in fiecare zi e un episod dintr-un serial; de-abia asteptam episodul urmator. Intru si eu sa vad achizitiile. Sa le stapaniti sanatosi!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Oramona! E dimineata si sunt 100 de grade... Cel putin pana joi va fi asa, apoi...cine stie. Vreau iarna grea cu ger si nameti! Am zis!

Cristina 24+

Aoleu, chichiuta, nu stii ce iti doresti!!! Aici la mine, a fost o singura zi in anul asta cand am reusit sa ies afara in tricou, si atunci mi-a fost putin frig...

Eu as vrea putin mai multa caldurica... In nici un caz iarna grea cu ger si nameti

Pupici la burtici

Sabina 25+ cu

Mergi la inceput