A intarziat alocatia si indemnizatia ?(2)

A intarziat alocatia si indemnizatia ?(2) | Autor: Mi-Ka

Link direct la acest mesaj

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Au intrat banii si la Deva prin card BRD

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

He, he, deveanco, exact asta ma pregateam si io sa spun

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

au intrat si la mine banii, la brd, noroc cu voi, fetelor

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Update: Am vazut acum 10 minute la stiri pe Realitatea TV ca Boc ar fi avertizat prefecturile din toate judetele ca daca nu vor plati la timp indemnizatiile si alocatiile, sefii de agentii din teritoriu vor fi sanctionati sau chiar demisi!
Sa speram ca nu vor mai fi intarzieri in perioada urmatoare.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

Buna burtici,

Cunoasteti pe cineva care sa inchirieze garsoniera (mobilata sau nemobilata) in Bucuresti sau o camera ceva la curte cu pret de pana la 100 euro sau 500 lei pe luna? Noi am cautat prin anunturile de pe net si ziare, dar din pacate preturile sunt peste bugetul nostru..
Situatia noastra financiara nu este una foarte fericita, adica avem strictul necesar, dar trebuie sa plecam dupa Paste de aici unde stam momentan. Eu si sotul meu suntem tineri, dar harnici, curati si onesti.

Va multumesc din suflet si va rog nu ignorati mesajul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitad

buna...nu au intrat banii nici la mine..la ING, luna trecuta au intrat in data de 12 februarie, luna asta, deocamdata pauza. o scurta intrebare, normal, dupa cat timp, dupa ce am depus dosarul pentru crestere si ingrijire copil ar trebui sa intre banii? alocatia mi-a intrat dupa 3 luni.

Va multumesc

Gabi Resita

2 comori David-4 ani si Tudor- 4 luni

Gabi te rog frumos contacteaza-ma cand ai timp neaparat, merci si scuze, ca nu ai PM activat, scriu si eu aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

fetele din buc..la care se vireaza alocatia+indemnizatia in 10..11..ati primit careva banii?ca in provincie..e pauza..si spun ca nu au fost virati de catre buc:(

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

plata aloca#355;iei pentru mame a fost amânat#259; pentru finalul lunii din cauza lipsei banilor de la buget.

Reprezentan#355;ii Ministerului de Finan#355;e spun c#259; aloca#355;iile pentru mame nu vor putea fi efectuate mai devreme de sfâsitul lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nici la noi in oras[giurgiu]nu s au virat alocatiile si indemnizatiile,desi pana acum n au intarziat niciodata.am inteles ca dupa 20 iunie se vor vira...acum nu stiu daca va fi 21 sau 30....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fournicutza

plata aloca#355;iei pentru mame a fost amânat#259; pentru finalul lunii din cauza lipsei banilor de la buget.

Reprezentan#355;ii Ministerului de Finan#355;e spun c#259; aloca#355;iile pentru mame nu vor putea fi efectuate mai devreme de sfâsitul lunii.

Poooftim?! Asta din ce sursa e?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

realitatea.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

da fetelor... asa este... acum am fost si eu anuntata ca nu vom primi banutzii pt copilasi pana la sfa lunii ... pe motiv ca min de fin nu are bani la buget... :(((
minunat!!! eram sigura ca asa se va intampla...
nu imi vine sa cred ca traiesc intr-o asemenea tara .. :((

Mergi la inceput