A intarziat alocatia si indemnizatia ?(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire.
Nu am mai ridicat alocatia fetitei din august anul trecut, m-am mutat de unde imi venea. M-am dus pe Hambarului(ianuarie) am facut cerere sa-mi intre banii in cont, am dus extras de cont, am facut cererea aia de schimbare adresa si punerea alocatiei in cont, mi-au spus de acolo sa bifez lunile care trebuiesc sa-mi vina si mi-au spus ca in aprilie imi intra toti banii( si cei din urma). Suntem in iunie si nu mi-a intrat niciun ban. Ce trebuie sa fac?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

fetelor aveti idee daca indemnizatia si alocatia pt crestere copil se da inclusiv in luna in care s-a nascut copilul, sau nu? adik rebeca a facut 2 ani acum pe 4 iunie 2010, eu mai primesc indemnizatie si alocatie in luna iunie? ca doar este aferenta lunii mai, nu? se da ca si salariile cu 1 luna in urma, nu? sau este altfel decat la salariu? ca la serv stiu ca daca te angajeti pe 1 iunie primesti abia in iulie banii pt luna iunie lucrata. aveti ideee despre asta ce si cum?

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am inteles,totusi,ca ar fi intrat banii astazi.personal,nu am verificat inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela0521

fetelor aveti idee daca indemnizatia si alocatia pt crestere copil se da inclusiv in luna in care s-a nascut copilul, sau nu? adik rebeca a facut 2 ani acum pe 4 iunie 2010, eu mai primesc indemnizatie si alocatie in luna iunie? ca doar este aferenta lunii mai, nu? se da ca si salariile cu 1 luna in urma, nu? sau este altfel decat la salariu? ca la serv stiu ca daca te angajeti pe 1 iunie primesti abia in iulie banii pt luna iunie lucrata. aveti ideee despre asta ce si cum?

Se da pentru exact alea patru zile, se calculeaza cit iti revine. In alta ordine de idei, azi trebuia sa vina alocatia copilului (aia de 42 de lei) si nu avenit. E prima oara cind se intimpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire.
Nu am mai ridicat alocatia fetitei din august anul trecut, m-am mutat de unde imi venea. M-am dus pe Hambarului(ianuarie) am facut cerere sa-mi intre banii in cont, am dus extras de cont, am facut cererea aia de schimbare adresa si punerea alocatiei in cont, mi-au spus de acolo sa bifez lunile care trebuiesc sa-mi vina si mi-au spus ca in aprilie imi intra toti banii( si cei din urma). Suntem in iunie si nu mi-a intrat niciun ban. Ce trebuie sa fac?
Multumesc!

Te mai duci o data in Hambarului si ar fi bine sa ai nr de cerere pe care l-ai depus. Nu mai lasa sa treaca asa de mult timp de la termenul dat de ei. La ei totul dureaza 2 luni! Mi se pare aberant, dar asta e tara noastra iubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinablo spune:

mirela0521 in iunie normal este sa primesti alocatia pt luna mai,iar ultima indemnizatie primita va fi in iulie atunci cand vei lua banii pt 4 zile cand fetita a implinit 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

inseamna ca mai am o speranta sa primesc cei 800lei si luna aceasta. o sa imi urmaresc cardul zilele astea. multumesc frumos pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinablo

mirela0521 in iunie normal este sa primesti alocatia pt luna mai,iar ultima indemnizatie primita va fi in iulie atunci cand vei lua banii pt 4 zile cand fetita a implinit 2 ani.

Plus alocatia intreaga pe o luna, ca prima fractiune de luna nu s-a platit la inceput.

Intrasem sa va spun ca am avut treaba pe la posta si cine venea sa intrebe de alocatie primea raspunsul ca s-ar putea ca pe la sfarsitul lunii, asa ca e cam nasol :(

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudetteLeo spune:

Aceeasi problema: au venit banutii pe mai? indemnizatia si alocatia? e 15 si la noi contul e gol gol.......

Claudette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Si la noi e gol contul.
Il tot urmaresc online.
Cand apare ceva va anunt si pe voi

Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput