Oradea-(cap.54)! vacanta on line!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Planuri am doar sa inmultesc achi si violete in limita spatiului disponibil.
Ghivecele am comandat 200, sunt mai practice decat paharelele de plastic pe care trebuia sa le gauresc pentru scurgerea apei si au fost si ieftine, 15 bani/buc.
La prieteni daruiesc, nu vand.
De fapt habar n-am sa fac comert cu plante. Eu le cresc si ingrijesc pentru hobby-ul meu. Nimic nu ma delecteaza mai mult ca asta. Si sper ca la anul sa-mi dea frate-meu mai mult de lucru la el, in gradinuta. Deocamdata e in santier si cu teren denivelat.
Dar - pana la anul mai este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multzam fetelor, se pare ca mama are infectie urinara, azi a meers la laborator pt analize.
Vrem sa mergem la zoo la Nyiregyhaza luni, si de marti la Carei, e foarte frumos strandul de acolo. Am vrut ceva sa fie aproape, sa fie cu strand, si sa nu fim acasa

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Daca ieri v-am aratat ghivecele goale, azi va arat o parte din ele pline cu puisori de violete.
Puii de achimenes i-am transferat din paharele in ghivece mai mari, caci incepe perioada de inflorire si mai multe fire la un loc arata mai bine.
Azi nu mai pot face nimic, ai mei varuiesc camara si au imprastiat toate cele prin casa. Noroc ca ieri am avut spatiu de desfasurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hihihi, am prins si eu curaj si am transplantat cate o plantuta sa completez gradina Giuliei, o sa pun poze

Azi si maine sunt zilele Borsului, poate mai da careva o fuga, Giulia asteapta masinutele

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Aveti habar daca in magazinul din orasel (stiti voi care) gasesc scoci lat transparent/maro?
Imi trebuie obligatoriu azi. Daca nu fug pana la un supermarket.

_
Am rezolvat la Real. Dar n-avea decat maro.

Mergi la inceput

Mnoah buna dimineata, care pe unde umblati ?
Simina, ce ai expediat ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Am expediat un colet cu plante. De 3 zile tot ambalez pe el.
Azi am gasit si scoci transparent, tocmai in piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!! O cafa??Cine da?

Simi-da' tu ce faci?Dai din plate?

Daria-la multi ani cu sanatate si numai bine!! Cum ie la douaj'unu'?

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Simi-da' tu ce faci?Dai din plante?

Mi se pare normal, atata timp cat primesc plante, sa si ofer.
Cum a fost in concediu???

Mergi la inceput

Moni, eu nu cunosc pe nimeni, din pacate, altfel te-as indruma.
Insa pot intreba.
Ma bucur ca ai putut scrie aici, asta e semn bun si sigur nimeni, dar absolut nimeni nu crede nimic aiurea
Cred si eu ca esti coplesita de tot si e foarte, foarte, foarte greu sa gasesti un moment in care sa poti respira si sa simti ca oxigenul iti ajunge in plamani
Daca vrei sa iesi in parc si n-ai cu cine, ne gasesti mereu pe traseu serile pe la 7

Cris, e bine la treijdeani de ani E bine pt ca nu e mai rau, deci in concluzie e bine, stem sanatoase toate 3 si asta conteaza cel mai mult.

Mergi la inceput