Oradea-(cap.54)! vacanta on line!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

A mai fost Marius&Ioana, cu care m-am intalnit doar 2 minute.

Pe cand va reveni lumea din concediu, propun o noua intalnire, ca asta de-aseara n-a iesit si l-am suparat pe Marius, dar fara voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sincer eu am stat ce am stat cu Ioana dar daca nu a aparut nimeni pana la ora 19.00 am plecat, desi recunosc faptul ca am facut vreo doua ture doar doar vad pe cineva. Simina de care stiam ca este la Mc' am intalnit-o la iesire asteptand. Acum mi s-ar fi parut bizar sa-i spun Ioanei, hai sa ne intoarcem, deja trecuse un timp anume, Ioana s-a uitat la mine si era aiurea...in fine asta e. Poate data viitoare.
Nu m-am suparat, poate mai degraba dezamagit, desi nu ar trebui. Ok!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Eu am stat in fata Mc-ului de la 18.15, (caci am ajuns mai devreme) pana la 19. In intervalul asta puteam sa mananc vreo 3 inghetate, dar stomacul meu de-abia a suportat una, dupa ora 19.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi ne cerem scuze de intarziere
Data viitoare punem direct pe orele 20,00

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Era sa uit partea amuzanta...
Marius a venit in tricoul DC, Daria si Giulia cu umbrela DC.

Eu am lasat acasa tricoul si insigna DC, deci n-am fost pe aceeasi lungime de unda. Se pare ca am purtat ghinion si in 21 si in 28.
Concluzie, nu mai amanati nici o intalnire. Vine cine poate, cine nu anunta si atat.
Am incheiat subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

noi n-am mai ajuns aseara Pe frigul acela de ieri, am facut o praji, am incalzit bine bucataria si atat

Mama e bolnava, de o saptamana a prins o viroza cu febra si diaree, deja era pe vindecate, ieri a racit, azi e iar cu febra:((

Ne pregatim de concediu saptamana viitoare, sper sa fie vremea ok.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Gabi, sanatate mamei tale!
Eu mi-am facut plimbarea pe azi. Am fost pana in Piata Mare mi-am luat niste caise de mancat, m-am plimbat prin parcul cu tasnitori. Mai tarziu trebuie sa ajung din nou la posta. Coletul de ieri nu mi-l elibereaza decat dupa ora 14.
Lua lumea la caise cu laditele...

Mergi la inceput

Gabik, sanatate multa mamei tale !
Unde decolati in conced ?
Simina, si eu tot pe caise sunt azi, au costat 5 lei in Rogerius sI diseara fierb porumb

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

In Piata Mare erau la 3.5 lei/kg. Nu ma mir ca lua lumea cu laditele.
Eu doar am facut o plimbare pe jos de la tasnitori catre piata, ca pe-acolo nu ajung decat rar. Asa am gasit.
Intr-adevar, in alte locuri din piata erau caise la 5 si 6 lei/kg.

Edit - mi-a sosit coletul. Asa ca am treaba. Profit de ocazie caci sunt singura acasa si nu ma deranjeaza nimeni din gradinarit.

Mergi la inceput

Deci cand te pui pe vanzare, sa ma treci prima pe lista Ai deja planuri pt acele ghvece, pt toate ?

Mergi la inceput