Magazin SH - afacere de criza?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Poftiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am mai auzit de la o prietena din Cluj, ca la un SH de acolo ar fi 150 ron/kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Si io am dat in mania SH-ului! Cred ca in fiecare saptamana plec cu cate o sacosioaie babana de acolo!
In Constanta, am vazut ca intreba cineva pe aici, cel mai bine aprovizionat e cel din Tomis trei, de fapt e pe Tomis magazinul. Imi place ca are marfa curata, nepatata, nedescusuta. Le iau, le spal si gata! Acum ultima data am luat niste prosoape de plaja din alea mari, o draperie pentru bucatarie, lunga, pentru soare si hainute pentru fii-mea. Au rochite din alea gen 70, imi plac la nebunie! La posete si pantofi nu prea stau bine...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am fost si astazi, cand au adus marfa. Alomeraaaaaat, ca la balamuc. N-am avut prea multa rabdare, dar am pescuit cu 80 ron : o pereche pantofi ecco pt fii-miu 18 lei aproape noi, vreo 2 bluze pt fata, o rochie f faina pt ea (erau multe rochii frumoase pt fete 7-10 ani) si un pantalon de vara subtire pt mine -astea parca au fost 30 ron, fiind toate de vara, erau usoare. Ce e de blugi e greu si costa mult, era o rochita pt ea, de blugi, gri, f cool, dar era 20 ron - mi s-a parut prea mult.

Deci, e clar, incep sa fac planul de afaceri si sa studiez amplasamanetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Si pe mine ma intereseaza o astfel de afacere.Poate intra persoane care detin astfel de magazine sa ne zica si noua cam ce investitie presupune, ce profit au, de unde aduc marfa si ce tip de marfa...etc

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

rory, unde mai exact in Tomis 3 este magazinul?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Este in Tomis 3, adica acolo unde este Posta Romana, treci strada spre carrefour, si mergi putin - cam 300 metri pe stanga e bisericuta aia din carton si pe dreapta magazinul. E mare, n-ai cum sa-l ratezi! Lunea baga marfa noua, intotdeauna. Cica ce ramane nevandut, se trimite inapoi. Asa zicea tanti aia. Au marfa si la bucata si la kil. Dar calitatea este foarte buna si sunt curate.

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Interesant ce scrieti voi aici. Eu nu prea intru in magazine SH, aveam alta impresie despre ele.
Totusi am o curiozitate: cum sunt aduse, mai exact care e furnizorul si cum le vinde? Te duci in Germania de ex la magazine si le aduni de acolo sau cum? Si cum de pot fi preturile la noi atat de mici avand in vedere ca sunt cumparate din afara, transportate, mag are angajati si eventual plateste chirie?
Intreb pur si simplu din curiozitate, nu intentionez sa imi deschid asa ceva.
Merci

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Eu am facut aproape o obsesie cu magazinele astea . Intru in oricare imi iese in drum si plec mereu cu cate o chestie nemaipomenita. De obicei caut rochii si fuste, dar am mai gasit si bluze f faine, perdele, metraje, genti, iar mama a luat de la lantul Mania pantofi nou-nouti si haine pt copii tot noi sau maxim purtate o data, de doua ori, la preturi fff bune. Eu am si noroc, ce sa zic, ca am gasit articole fantastice la preturi de nimic: 3, 4, 5 lei bucata, deci va dati seama ca oricate rochii as avea nu are rost sa stau deoparte ccand dai 1 euro pe bucata, nu? In Bucuresti am ajuns la cateva care sunt pe Calea Rahovei, sos. Alexandriei, str. Margeanului si Petre Ispirescu, ca sunt mai in zona mea. Ieri m-am intors dintr-un tur prin Ardeal/Moldova si bineinteles ca am intrat si in secondurile care mi-au iesit in cale si mi-am luat 5 rochii (2 de ocazie, 3 de toata ziua), o fusta lunga de ocazie, un sal mare din voal transparent negru uni cu bordura de matase si o rochie traditionala chinezeasca pt fetita mea mai mare, am dat pe toate in jur de 35 de lei.
In drum spre casa am trecut prin Bacau unde am vazut un sh (era inchis, n-am putut vedea ce marfa avea) care avea si site http://blauenstein.ro/ro/magazine si vad ca scrie ca au haine la kg pe care le vand cred altor magazine cu 2 (doi) lei kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

In Iasi sunt magazine sh cu pretul de 130-150 lei/ kg (1 milion jumate). Si sunt mereu aglomerate. Mai sunt si altele cu jucarii unde plusurile sunt 80 lei kg, jucariile cam 40, si esarfele sunt 50 lei/kg. Sume enorm de mari, dar sa stiti ca-s pline de oameni. Am vazut la jucarii un carut de bebe de la graco, cam 50 lei, in stare f buna, in timp ce unul la magazin, cel mai ieftin, e cam 60 lei la carefur si nu e nume cunoscut.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput