Magazin SH - afacere de criza?
Raspunsuri - Pagina 2
iriss27 spune:
Eu am "vizitat" saptamana trecuta 2 magazine:
- unul pe Stefan cel Mare (langa Belaggio, fost cinema Lizeanu) - multe carpulite, haine de copii deloc, aveau si cateva bluze H&M, dar nu m-a dat pe spate nimic; am gasit din intamplare niste adidasi Geox mas 25, impecabili (nu cred ca au fost purtati vreodata si cred ca cei din magazin nu aveau habar de marca si de pretul lor ), i-am luat cu 8 lei si o pereche de pantaloni scurti Gap pt 5-6 ani, in stare buna cu 5 ron. Pretul era la bucata aici, dar erau si ceva reduceri, parca 20%.
- Mania pe langa Dimitrov, www.shmania.net/ro/about_firm.php" target="_blank">acesta, unde hainele erau mult, dar mult mai bune decat la primul. Am gasit si haine de copii in stare ff buna: Esprit, Gap, Tape a l'oeil, Grain de ble si inca cateva pe care nu le stiu; pretul era la kg, in fiecare vineri era marfa noua si la pretul de 80 ron/kg, si scadea cu cate 10 ron/zi.
O sa trec si maine, sa vad ce baga nou (as vrea niste rochite pt mine si pt fii-mea). Pt mine am gasit si niste pantaloni office de la C&A si blugi frumusei, frustite. Pretul la kg este avantajos pt lucrurile usoare: tricou, rochii, hainele de copii in general ies ok. Pantalonii Yessica erau 21 ron, o rochie bestiala pt fii-mea a fost 7 ron (cu pret de 60 ron/kg).
lulu77 spune:
zna23, in Cta nu stiu sa existe asa ceva.....sau sunt si nu le stiu ei
In Bucuresti, un astfel de magazin ,deschis de vreo 2 luni, are fratele meu.Deocamdata sunt fffff multumiti de cum merge afacerea.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Selene_Bunny spune:
iriss, mie pret pe kg de 60-80 de lei mi se pare ENORM, in conditiile in care am un SH peste drum, import Franta, pret/kg = 30 de lei si chiar si asa mi se pare ENORM.
Tot la bucata iesi mai ieftin.
In Baia Mare este un SH cu 15 lei/kg, de la o prietena stiu, a spus ca este bataie ca in filme cand baga marfa.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
ingridnen spune:
iriss, la magazinele acestea Mania se poate ajunge cu metroul ?
Nu prea cunosc zona si Mihai Bravu nr.47 si nr. 296 sau cat era nu-mi spune nimic
Mersi mult
Ingrid si Cristi 7 ani
iriss27 spune:
La unul dintre ele poti sa ajungi cu metroul pana la Obor si de acolo mergi pe jos, spre Dimitrov/Iancului. Si este pe partea stanga pana in intersectia de la Dimitrov. Nu stiu ce nr este, deci nu-ti pot spune exact care dintre magazine este.
Si mie mi s-a parut pretul f mare, avand in vedere, ca pe net sunt multe ajunturi de vanzare engros cu preturi de 10lei/kg
liliana83 spune:
Si eu sunt fan Sh , dar hainele de la magazinul de unde cumpar eu sunt intr-o stare ff bune, multe dintre ele fiind noi , cu eticheta, de f buna calitate. Pentru mine este un viciu,cu greu ma stapanesc sa nu intru acolo, magazinul este mai mereu plin de oameni, au hainute pentru copii absolut superbe, impecabile, nu se cunoaste c-au fost purtate.Intr-adevar kg costa 50 ron , dar vara se merita ca hainutele sunt usoare.
O faza tare: mi-am vadut rochia de mireasa si mi-a zis sotul ca acum sunt fericita ca mi-am facut loc in dulap ca sa-l pot umple cu haine sh
liliana83 spune:
Am uitat sa specific ca am in dulap doar haine Next, George, Atmosphere, H&M, Papaya
liliana83 spune:
Nuuuuu , in Barlad. Au venit acum in vizita niste matuse din Bucuresti si s-au dus glont acolo.
iriss27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana83 Nuuuuu , in Barlad. Au venit acum in vizita niste matuse din Bucuresti si s-au dus glont acolo. |
Venim si noi in vizita la tine