Romanii din Marea Britanie (24)
Raspunsuri - Pagina 3
motanik spune:
Bedrosmart, ti-am raspuns la pm.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
ariel_7000 spune:
bedrosmart, ai incercat aici: http://www.chemistdirect.co.uk/deep-heat-spray_1_2879.html eu am comandat de mai multe ori pe siteul asta si livrau in Ro. Nu stiu daca de la ultima comanda a mea s-a modificat ceva. Incearca sa vezi daca merge.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
aliceionescu spune:
Buna, fetelor!
Ca de obicei, mai dau si eu pe la voi cu cate o intrebare...
Va rog, daca puteti, sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza cu alocatia copilului in U.k. Ce acte trebuie depuse si unde si ce suma primeste copilul- fetita mea are 2 ani si aproape 4 luni.
Va multumesc mult!
motanik spune:
Alocatia este de 20.30 lire pe saptamana, gasesti toate informatiile aici, inclusiv cum poti aplica (nu iti pune sperante in banii aia imediat caci va dura peste 2 luni sa primesti un raspuns, dupa completarea si trimiterea aplicatiei, iti vor trimite alta inapoi, pt cetateni straini si trebuie trimisa si aceea, completata, inapoi la ei...e un proces lung, din pacate)
http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTaxAndBenefits/TaxCreditsandChildBenefit/Childbenefits/index.htm
Linkuri pt child benefit dar si pt tax credits sunt puse si de Madalina in primul mesaj de la acest subiect.
Succes!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
carstea spune:
Buna
Alice din cate imi amintesc iti dau 3 luni retroactiv de la data primirii aplicatiei.
Fetelor,ce plaja din Uk recomandati?Ati facut vreun concediu aici?Noi nu avem pasapoarte(Home Office) si vrem sa ne orientam pe aici.
Pupici
Letitia1 spune:
Eu am facut un concediu aici si nu mi-a mai trebuit. A fost la Lake district si ne-a plouat ca la balamuc. Si scump in draci cazare si mincare. Cu banii astia boieream in Spania sau oriunde e vreme frumoasa non stop. Am fost si pe litoralele lor, pline de pietre, apele involburate (nu intra nimeni decit cei ce faceau surf), vint de nu-i adevarat. Lumea statea imbracata pe plaja. Bani irositi, ce mai tura vura.
Doar sa te duci pe ici si pe colo sa vezi niste obiective turistice. Eu personal n-as petrece mai mult de 2 zile pe plajele/statiunile lor.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Pe fuga si eu pe aici.
Carstea daca vrei eu pot sa iti recomand Teignmouth in Devon, eu am stat acolo e un orasel micutz dar cu plaja f faina cu nisip este si un estuar unde e apa mica buna pt copii. In jur aveti pe unde va plimba e aproape de Exeter, Dartmoor National Park, Torquay, Plymouth, Exmouth Beach e iarasi fain. Eu am stat acolo aproape un an si a fost f fain, sunt destule prin zona, Devon-ul e f frumos si mai ales cu masina va puteti plimba pe unde vreti si sa vizitati cat mai mult.
Uite www.visitdevon.co.uk/" target="_blank">aici mai multe despre devon si ce e in zona. Dar ca sa va cazati si pt plaja recomand Teignmouth ca au plaja f faina.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy of 2
aliceionescu spune:
Buna, fetelor!
motanik, carstea, multumesc!
mada, suna bine ce zici tu, trebuie notat.
ella, cand mai intri tu, poate imi poti zice si mie, mai precis, ce acte trebuie depuse pt. QTS. Nu stiu daca trebuie depusa si foaia matricola sau numai diploma de facultate... Si trebuie cumva si diploma de bac? Te intreb in mod direct, pt ca stiu ca tu predai aici. Dar, daca ma poate ajuta si altcineva cu info, multumesc!
ella_64 spune:
Alice, foarte scurt pentru ca nu am prea mult timp acum. Uite aici documentul care te ajuta sa faci aplicatia pentru QTS:http://www.gtce.org.uk/documents/publicationpdfs/qts_eea_app.pdf
Dupa cum vezi iti trebuie diploma de licenta, certificatul de pregatire ca profesor, pasaportul si actul de casatorie. Nu ai nevoie de foi matricole. Nu ii intereseaza diploma de bacalaureat. E bine sa ai documentele traduse si fotocopiate. Nu isi asuma responsabilitatea originalelor in cazul in care le trimiti. Eu am trimis copii.
Scuze, dar sunt pe fuga. E 1 noaptea si maine am Taster Day cu cei de la scoala secundara.
Daca mai doresti detalii, putem vorbi in week-end cand sunt mai libera. Brosura ar trebui sa te lamureasca. Daca nu, mai intreaba-ma.
Numai bine,
aliceionescu spune:
Ella, multumesc mult de tot de raspuns!!! Ei, asta nu stiu ce inseamna 'teacher training qualification certificate'....este vorba de diploma de definitivat? Imi raspunzi cand poti tu, te cred ca e o perioada f incarcata la tine!