"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"
Raspunsuri - Pagina 8
raluca2107 spune:
Mi-am amintit de creme solare ca zicea nasa lui Sabin ca ea si-a luat de la DM ca tot v-am auzit pe voi ca megeti pe acolo. Merita incercat cred.
Habar n-am daca au parabeni sau nu....
egonsis spune:
hello
sa va povestesc ce stiu si eu despre cremele de plaja, cu titlu de informatie.
eu anul trecut m-am dus la farmacie si am cerut "o crema de plaja pentru copii cu factor cat mai mare".
Si farmacista mi-a explicat in felul urmator: exista doua tipuri de creme. cu protectie chimica sau cu protectie fizica. cele chimice e bine sa fie evitate, mai ales la copii atat de mici. Mai bine se folosesc cele cu protectie fizica, adica niste microparticule care reflecta lumina (daca intereseaza pe cineva exact explicatia, caut prospectul si dau mai multe amanunte).
Acuma, cele cu protectie fizica nu au factor mai mare decat 25. Dar, zice farmacista, nici nu e nevoie de mai mult de atat, pentru ca: 1. oricum, chiar si cu o crema de protectie, nu e bine sa se lase copilul la soare intre 11-16, orele de maxima stralucire; 2. din motive de vitamina D si altele asemenea, este totusi bine sa ii oferi copilului un oaresce contact cu soarele, iar pentru asta, un factor 25 e numai bun.
Eu am crezut in explicatia ei si am luat si anul trecut si anul asta crema Eucerin Kids micropigment sun lotion, factor 25.
S-ar putea ca teoria farmacistei sa fie verificata numai pentru elvetia, unde, in cele trei saptamani de soare de peste vara, temperaturile nu prea sar de 30-32. La 38-40 grade poate ca nu mai e valabil ce spune ea. oricum, am zis sa dau si eu informatia mai departe.
zozela spune:
Cu intarziere
,
La multi ani Raluca!!
Intru pe fuga,sa-i urez lui Alice-drum bun,calatorie placuta,un nou inceput frumos,adaptare cat mai lina si muult curaj!! O sa fie bine,draga mea!!
O sa-mi fie taare dor de taina noastra!!

Randunici,imi este tare dor de voi,dar mutarea e ghea,contractiile cat casa,greata la greu zilele astea,cauzata probabil de atata caldura
In rest,pustoaica e bine,garsoniera creste,are loc suficient de zbenguiala,Mihai suporta cam greu parfumul florilor de tei,cu toate antialergicele ingerate,tantarii i-am rezolvat cu Autan spray,caci ii facusera niste rani cumplite in prima expunere de seara
,nazdravaniile sunt din ce in ce mai surprinzatoare si...evoluate,ce sa mai,o distractie continua la noi!!

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela eu ma gandesc ca Tea nu e chiar alba si poate nu e cazul de 50+,dar pe cea 30 scrie pt copii peste 4 ani,eu prin asta inteleg ca pielea copilului de 2 ani e f fragila si trebuie musai sa fie protejata cu maxim coeficient,la ce radiatii razna sunt in zilele astea,sa nu pateasca pielea ceva,fie ea si un pic bronzata deja...cine ne lumineaza??? ![]() ![]() mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
stela nu stiu sa te luminez, insa imi aduc aminte de o patanie din facultate cand am plecat la mare in gasca si una dintre tipe, avand pielea sensibil,a si-a luat o crema cu un uv foarte mare de frica sa nu se arda...eu am dat asa la ore de varf cu niste crema cu betacaroten si cam atat. concluzia, cand ne-am intors ne asteptau niste priteni si mie mi-au spus sa imi tin buletinul la indemana sa nu zica ai mei ca nu stiu cine sunt

si pe ea au pus-o sa se gandeasca unde o sa le spuna alor ei ca a fost

...ca, de, bronzata nu era deloc, s-a jurat ca anul care vine nu-si v-a mai da cu nici o crema chit ca se arde.in clz: cred ca cel mai important factor e tipul de piele al copilului. ca oricum la 11 plecam toate de pe plaja si ne intoarcem abia dupa 5...in plus fica-mea o sa stea mai mult in apa, deci sansele ca crema data sa se duca in mare sunt foarte ridicate
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Am aflat rezultatul la testul de Borelioza. Am avut microbul in corp (nu se stie daca am facut boala sau nu...), acum am anticorpi, pot sta insa linistita, ca se pare ca nu sunt bolnava. Pfiuuu! (sa nu mai radeti niciodata de o capusa sau de o persoana stresata ca mine; oricum, ma puteti aprecia pentru memoria mea elefantina, mi-am amintit ce am patit acum 12 ani, capusa a fost colectata din Crang... Buzau...) ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |
nico, uff bine ca totul e bine...
da cum o adunasi pe ce-a din cang? ca eu cand eram mica ma plimbam pe acolo zilnic si nu adunam niciuna

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
cami33 spune:
Dedicatia de astazi
:
PS. Ce bine arata mosu'

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui zozela Cu intarziere , La multi ani Raluca!!![]() Intru pe fuga,sa-i urez lui Alice-drum bun,calatorie placuta,un nou inceput frumos,adaptare cat mai lina si muult curaj!! O sa fie bine,draga mea!! O sa-mi fie taare dor de taina noastra!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Randunici,imi este tare dor de voi,dar mutarea e ghea,contractiile cat casa,greata la greu zilele astea,cauzata probabil de atata caldura In rest,pustoaica e bine,garsoniera creste,are loc suficient de zbenguiala,Mihai suporta cam greu parfumul florilor de tei,cu toate antialergicele ingerate,tantarii i-am rezolvat cu Autan spray,caci ii facusera niste rani cumplite in prima expunere de seara ,nazdravaniile sunt din ce in ce mai surprinzatoare si...evoluate,ce sa mai,o distractie continua la noi!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
zoze, pupici de la noi...greu cu caldurile astea, te cred. multa sanatate si bebe cuminte 
Claudia
si mami de
Nicoleta spune:
Pai am stat pe iarba... norocul fiecaruia! Dar am reactionat bine, se pare, si nu voi avea probleme la o alta muscatura de capusa purtatoare de Borelioza... Deci tot raul spre bine? 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

tonic spune:
Kya v-am admirat in poze, sunteti frumoase tare. Poza sepia cu Zana e de pus la concurs, absolut superba 

.
Cami ma bucur ca Alex e bine in tabara si tu esti linistita acasa.
Noi plecam pe 28 iunie la mare, stam zece zile, deci avem timp sa ne vedem daca vreti. Voi unde mergeti?
Raluca in plus fata de ce ai zis tu si care, dupa parerea mea e o mare hiba a invatamantului actual, la Antonia se pare ca toti copiii au terminat cu FB, sau cel putin asa a inteles ea pt ca nu s-a facut nicio diferentiere. Si cum copiii nu sunt prosti, cei care nu au invatat anul trecut nici in cel viitor nu vor avea motive, iar cei care au invatat tb sa-si gaseasca motivatia in ei. Eu am noroc cu Antuca pt ca e destul de constiincioasa, plus ce stau eu cu gura pe ea
, nu prea-i place sa lucreze in plus, dar temele si le face singura fara pb, citeste f mult, e cuminte in ore si prinde repede, pacat ca nu prea sunt incurajati si stimulati ca ar face mai mult. M-ar fi tentat sa o dau la o scoala particulara unde se face scoala intr-un mod mai apropiat de gustul meu, dar deocamdata ei nu-i surade ideea. Vom vedea ce va fi mai departe.
Alice iti uram drum bun si sa-ti gasesti implinirea pe taramuri noi din toate punctele de vedere.
Zoze las-o incolo de curatenie, ai grija de fetitza ca vin la tine (mai dau un mop, mai trag o mobila, macar te ajut
) 
Ioana hai cu vestile bune!
Olgutza la fel si Luk, mare sofer se doreste, abia il prindem prin masina. Sa ai grija de bebe si tu ca tare e greu cu caldurile.
Claudia multa sanatate si tie si Dacianei, sa fie toate bine cu burtica. 
Naty multa sanatate razacioasei mici. Am pe desktop o poza cu ea si Luk la ziua lui Sof&REbe si zambesc fara sa vreaucand ma uit la ei. Ma bucur ca v-a placut cartea si ca o intereseaza pe Iulia. 
Dau send si revin ca scriu de mult si mi-e ca pierd mesajul.
mstela spune:
Citit ce scrieti voi
...adevarat ca fiecare se fereste de soare intre 11-16,dar chiar si la 10.00 arde canicula asta de mori si cica radiatiile in Romanik au gradul de risc de 8 pe o scara de la 1 la 10,deci au luat-o razna rau
..si daca ne mai nimerim pe undeva chiar dupa ora 11.00 (la munte) si,chiar fara sa stai in soare,se intampla sa mai circuli,habar nu am cum o fi...so,eu nu ma gandesc la bronz,ci la protectia de UV.coeficient maxim nu inseamna protectie maxima?hmm..

Zoze

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.