"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"
Raspunsuri - Pagina 7
Kya spune:
Aoleu, mi-am amintit ce-am mai ras la subiectul cu toaleta
Mai stii cum zicea Guestus ca o sa faca femeia de la curatenie infarct cand o sa vada colacul de WC ars si topit ca o sa zica ca fac turistii pp acid

Ralu am retinut, o sa caut si eu solutia aia. Iar cu coronitele
... trist...
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Mai, aici nu se dau coronite, nu stiu nimic de diplome... Si eu personal nu stiu ce calificative are Xsulescu. Sunt sigura ca nu pentru coronita invata copiii. Este un gest frumos, si eu ma mandream cu coronitele mele, ma faceau sa ma simt speciala :)... dar daca nu stii de ele, nu te deranjeaza, nu? Cred ca doar parintilor le lipsesc aceste coronite.
Sunt curioasa daca vor marca in vreun fel sfarsitul de an scolar... La biserica mergem pe 26 sa le citeasca parintele rugaciunea de sfarsit de an. Copiii care participa la ora de romana vor spune si cate o poezie. Stefan trebuie sa o primeasca din clipa in clipa pe mail
.
Cami, vezi ca ai fata mare? Nici emotii asa cumplite nu mai ai... oare cand voi avea curaj sa-mi las flacaul in tabara?![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Cami, vezi ca ai fata mare? Nici emotii asa cumplite nu mai ai... oare cand voi avea curaj sa-mi las flacaul in tabara? ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |
Nico, eu cred ca-l vei lasa atunci cand vei avea incredere deplina in persoanele cu care pleaca, la noi asa a fost
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
Nicoleta spune:
De vreo 2 luni Matei este absolut indragostit de apa! orice sticla gaseste, cu capac, o desfileteaza, toarna dintr.una in alta (cu pierderi substantiale...), toarna dintr-un pahar in altul... si pasiunea pare ca se adanceste... Apoi sterge parchetul ud cu prosopul, mopul sau prosoape de hartie... Si cand il intreb ce face se uita pe jos la balta si zice "Opaaa!". Nu mai spun de sosete, de bluze si pantaloni... spalam intr-o veselie, dar ce conteaza? Ei sa fie fericiti!

Olgutzika spune:
Claudia, stai linistita, ca din punctul asta de vedere, suntem toate plecate cu sorcova. Daca in Brasov se circula ca la nebuni, sa vezi in Bucuresti...nici la Ploiesti nu e lumea prea in toate mintile, daca ma gandesc putin.
Hai ca eu ingan ce spun fetele, sunt defazata. Semn
ca trebuie sa inchid forumul.
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
daciana.t spune:
gata cu timpul de stat pe net...cica trebe sa ma apuc sa mai fac si ceva treba...in principal sa calc maldaru' de rufe ce sta sa daca pe mine...pana diseara poate scap de ele.
oricum o sa intru mai tarziu 
va pupic pe toate si ne mai auzim
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
...hehe, toata lumea pleaca la treaba, numai eu nu... Astept sa sun sa vad de Borelioza aia...

mstela spune:
Salutare.
Multumesc celor ce ne-au admirat in poze.

Eu sunt inca restanta la poze,dar am link-urile salvate.![]()
So,am bantuit aseara pe la farmacii si am concluzionat asa:cremele uv30 sunt pt copii peste 4 ani..la 2 ani se recomanda clar 50+...basca Uriage 50+ scrie pt copii peste 4 ani
...nu-mi dau seama de ce...nici farmacista nu e dumirita de ce,desi e 50+enfants,scrie peste 4 ani.
Klorane 50 + e numai crema,iar eu iau neaparat spray sa nu ma chinui.
Asa ca dintre toate,cea mai accesibila mi s-a parut bioderma spray 50+ la 200 ml 67 lei.
Azi ma hotarasc.
Olgu,de acord cu tine cu uv-ul 30,chiar si eu ma gandesc ca Tea nu e chiar alba si poate nu e cazul de 50+,dar pe cea 30 scrie pt copii peste 4 ani,eu prin asta inteleg ca pielea copilului de 2 ani e f fragila si trebuie musai sa fie protejata cu maxim coeficient,la ce radiatii razna sunt in zilele astea,sa nu pateasca pielea ceva,fie ea si un pic bronzata deja...cine ne lumineaza???

Am si eu o curiozitate,cine e Ioana,e sora ta,Olga?
Bitza,aproximativ dupa indicatiile tale
,stiind ca trebuie sa facem dreapta clar,penultima data fiind indrumati sa facem stanga
....ne-a indrumat cineva sa facem dreapta la marele hotel unde era si indicator si am tinut-o apoi pe drumul bun.
Moama,dar cat de frumos e acolo,pacat insa de craterele de pe drum
.
Clau,ce idee mi-ai dat cu paharelul de danonino
.Nici Tea nu vrea iaurt cu fructe pasate in el..abia mananca si gol..Rebbe bea cu paharelul sau cu lta?Sanatate..sa scapi rapid de muscaturi.
Ralu,cum ma s-au interzis coronitele?
Astia sunt nebuni?!Pai erau pline de farmec..mama,ce vremuri,ce emotii..
Cu calitul,eu am mai spus,testez pe mine tot..dar fiindca eu sunt mai friguroasa,am grija si de aspectul asta..Adik incerc s-o tin in conditii normale,nici cu capul in AC,dar nici nu ma feresc de curent,nu ii pun caciula
.
Spor in toate.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Hihi,ce Zanutza la costum de baie am vazut
..am vazut si premiant mumos foc de Clau,si Rebbe elegantzik
...mai am de vazut.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Am aflat rezultatul la testul de Borelioza. Am avut microbul in corp (nu se stie daca am facut boala sau nu...), acum am anticorpi, pot sta insa linistita, ca se pare ca nu sunt bolnava. Pfiuuu! (sa nu mai radeti niciodata de o capusa sau de o persoana stresata ca mine; oricum, ma puteti aprecia pentru memoria mea elefantina, mi-am amintit ce am patit acum 12 ani, capusa a fost colectata din Crang... Buzau...)