"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ioanafelicitari pentru Irisuk..sa creasca sanatoasa!
Clausanatate

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ioana, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si ea si mamica ei.
Mimo, esti criminala. Stai linisitita ca nu naclaiesti copilul . Eu de asta prefer variantele spray si la antitantari si la crema solara pentru ca nu ramai deloc, dar absolut deloc lipicios de la nici una.
Din cauza asta n-as suporta sub nici o forma uleiul de plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mimo, eu zic sa-l dai cu spray de tantari seara si cu crema de soare ziua

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau, helau!

M-am intors de o saptamana, bolnava moarta, cu amigdalita pultacee si probabil otita, am bagat antibiotic pe vena ca altfel nu ii dadeam de cap....

A fost frumos, locatie deosebita intr-un anume fel, de admirat ce pot face niste oameni pe o insula arida ca sa atraga turistii.
Inevitabil, la fiecare pas ma intrebam oare de ce la noi nu se poate?

N-as da banii mei pe un concediu acolo, totul era destul de scump si cred ca as putea gasi locuri mai frumoase de aceeasi bani.

De racit am racit probabil de la baia in mediterana rece( am fost cu catamaranul in larg si m-am aruncat!), de la piscina, naiba stie.

Mi-am mai revenit insa azi am patit o belea mare....
M-au sunat de la gradi ca Seb a cazut din leagan si si-a spart arcada!

M-am dus intr-un suflet si l-am luat, am vorbit la chirurgie plastica si l-au bagat in sala si i-au pus 6 fire!
4 oameni l-am tinut! A plans o gramada mititelul, dar la plecare i-a zis totusi pa doctoritei.
Apoi l-am luat la mine in cabinet, a mancat, a devastat, a desenat cu markerul roz...
Acum doarme pe canapea la mine in birou, gol, ca a facut kkmk si n-am nik la mine.
Astept sa se faca ora 4 ca sa ma pot duce dupa Ilinca si dupa schimburi.

Cam atat!

Mergi la inceput

Cu intarziere ii spun si eu la multi ani Ralucai!
sa fii iubita si sanatoasa!
Si felicitari, Ioana! Sa fie sanatoasa si la fel de frumoasa si cuminte ca David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mimo, n-avem camere la gradi.. Eu una din interior, n-as accepta sa fiu filmata non-stop...

Off, mor cu caldura asta....Dimineata la 8.30 suntem in parc, intram la 11, iesim iar la 6....Ce bucurie pe Matei ca avem aspersoare prin parcuri si se poate balaci in voie, spre disperarea tuturor mamicilor, care nu-i lasa pe ai lor... Si stam si desculti, noi doi in tot parcul, dar asa ii place, si pe iarba, si pe mocheta aia...

Atat de la noi...

Felicitari, Ioana!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Am reusit sa semnam precontractul pentru casa, asteptam aprobarea pentru credit si.....dvenim proprietari in Ploiesti!
renovari, mobile etc....

Si colac peste pupaza eu mai vreau si in concediu, mai mult de Bulgaria nu imi pot permite si nici nu imi doresc atat timp cat ma duc cu copiii...din pacate atat m-am sucit si rasucit ca inca nu am nici o rezervare facuta si planul ar fi sa plec peste 2 saptamani....nu stiu cum o sa se rezolve pana la urma, sper ca bine pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Tuchi, imi pare rau de bietul Seb, sper sa se repare repede
Felicitari pentru casuta

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, felicitari!! Sa fie sanatoasa bebelina!

Tuchi, bine ai revenit!

Eu sunt tare suparata, nicio veste-poveste... Asa ca pana luni-marti incolo nimic, nimic! Scuze pentru disconfortul degetelor amortite!

Plec dupa copil.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Ioana, felicitari! ador numele IRIS! ahhh, inca un "copilas" ghicit pe baza simptomelor de sarcina

Alice, e o veste minunata! FELICITARI cu litere mari, cat mai mari! stiu ca e greu de luat o astfel de decizie, eu inca ma lupt cu ideea, sper sa ma invinga (ideea). abia astept sa ne povestesti, cu amanunte, ca sa le citesc seara la culcare la barbat, poate, poate...daca nu, i le citesc in somn, ca sa ii intre in subconstient sa creada ca e ideea lui

tuchi, bine ai revenit. imi pare rau de bietul seb.

eu, sunt necajita cu mama....e de 3 ani intr-un program de cercetare contra osteoporozei, la o clinica privata. avantajul a fost ca i s-a imbunatatit ffff mult structura osoasa, dar si ca periodic a fost analizata si testata ffff atent. asa i-au descoperit diabetul si tot asa au vazut cat de ineficient este tratamentul de hipertensiune pe care il ia. azi a incheiat programul, au testat-o iar si i-au zis ca MUSAI sa ia masuri cu tensiunea. avea 20/10 si problema ei fundamentala nu este riscul unui accident vascular, ci ca se supara medicul de familie daca il schimba sau daca schimba tratamentul. . incerc sa o conving sa se mute la un medic mai implicat, mai aproape de casa, care sa o urmareasca corect si sa se (o) alarmeze la tensiuni de genul asta si sa o oblige sa vada un cardiolog care sa o ajute. la fel, am avut lupta de lamurire sa isi monteze o porcarie de AC sa nu ma sufere de caldura in casa ( e mai cald ca afara!!!!)....uffff. greu cu parintii astia!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput