"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

, super haios nea Iosupul! Tie ti-a zis "sigur"
, mie mi-a fost " cu o rezerva" , asa ca...Iris sa ii ramana numele .

Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Felicitari pentru rozalinda, Ioana!!!
Nico, mai tin pumnii stransi???
Stela, eu am luat Bubchen 30, dar e lotiune, nu spray

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sincer, eu am avut si spray si lotiune si prefer lotiunea pt ca este mai groasa si nu se ia asa repede la apa. Klorane-ul de anul trecut (spray) se ducea imediat si era prea lichid. In schimb Vichy-ul de anul asta (lapte pt corp si fata) se mentine mai bine. Si asta e special pt copii...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello

Ioana.FELICITARI pentru Iris-fetita mult asteptata!!!!!
ce haios este Iosup...si mie mi-a zis din prima ca este fetita...dar nu mai stiu sigur daca aveam 13 sau 14 saptamani, vad ca se intrece pe el sa zica cat mai devreme asa cum zicea si Olga.....
ma bucur mult pentru tine....

Mergi la inceput

Bitza, multumesc! Eu tin minte ca atunci cand eram gravi cu David n-am stiut ca e baiat pana la 19 sapt., dar erau gravidute care aveau la semnatura caruciorul de la 11 sapt. chiar, tot via Iosup.

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, felicitari pentru Irisuca!

Si eu am fost trista ca nu ne-au lasat sa luam coronite premiantilor...asa am patit si anul trecut, eram oarecum pregatita, mai rau am suferit la clasa intai.

Stela, iaurtelul cu fructe pus la paharute de danonino il administrez cu lingurita caci il fac destul de cremos, pun cate 2 fructe la un iaurt. Si mananca 4 din alea mici. Aaa, si daca vad ca nu-i prea dulce pun si putina miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Glezna e umflata bine, Mimo poate sa confirme ca ne-am vazut in parc la joaca ...am fost la farmacie si mi-au dat advantan milk dupa ce au studiat bine piciorul vreo 3 doamne. Sper sa treaca ca sunt cam stresata deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ioana, te rog sa-ti pui semnatura ,da???adica saptamanile si caruciorul roz,da?

Mergi la inceput

caruciorul e prezent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai, daca nu m-ati innebunit
Intai ca m-asteptam sa ma trezesc cu un bombocino ceva, dar vad eu ca nu vrea ea sa vina cand e strigata, vine cand vrea ea. Capoasa ca un catar
Apoi buna fuse si cafeaua de la Naty
O porcarie serbarile in ziua de azi, pacat pt Briana
Felicitari Ioana pentru Irisuca , frumos nume
Kya hai zi-ne unde planuiesti sa pleci, eu una mor de curiozitate si promit sa suport cu stoicism
Zoze macar tu ai percutat, aleluia ...incepusem sa ma indoiesc se sarmul meu personal Hai cu mutarea aia odata
Alice drum bun, sa fie intr-un ceas bun, sa va mearga toate uns si sa fiti sanatosi. Nu accept ideea ca nu vei avea net acolo , deci te asteptam englezoiac-o
Cami nu mai deranja fata la discoteca te rog POvestea aia cu mai marele cetatii e mortala , e atat de adevarata de n-o fi ea chiar inspirata de pe la noi Vorbim sper vineri, ne-om vedea de data asta!
De nu m-ati innebunit cu cremele de plaja...am stat azi afara 45 de min dupa care am vazut ca e boala curata si am plecat la cumparaturi. M-am oprit si la standul de creme cu protectie solara, instinctiv. Nu-mi aduceam aminte nimic: nici daca mai am acasa crema, nici ce trebuie sa cumpar mai bun. Am holbat ochii ce-am holbat si am plecat Am ajuns iar la calculator , iar n-am inteles nimic Ramane sa lamuresc cum il dau cu crema , inainte sau dupa sprayul de tantari? Si-l scot afara asa naclait? Ca il si vad cu dare de praf lipite pe crema si mirosind a DDT din ala Ce ma fac, ce ma fac
Nicoleta m-ai innebunit cu borelia aia...cel mai probabil n-ai avut, ca ai fi stiut cu siguranta daca ai fi avut Oricum, acum e ok...slava Domnului!
Gata...ma duc sa ma hodin ca sunt molesita rau si copilul asta , firesc, ca dupa fiecare viroza, a intrat in greva foamei si maraie incontinuu Immm, mama, mami, mama, mami..immmm, eeee, immm, mama, mami Nu mai zic ce bine am dormit ultimele doua nopti ca pe caldurile astea numai sa dormi langa un "radiator" nu-ti vine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput