Copilasi din 2002 *79* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 9
katty spune:
Bravo, Nicoleta, asa e, azi sunt Sanzienele, si e si sarbatoare! Si sanatate multa lui Stefan!!!
Cristina_C, multam de explicatii! Sa dea DD sa fie bine!
La multi ani, Sinzi! Multa sanatate si fericire!!!
Nicoleta spune:
Am uitat sa va povestesc ceva dragut: ieri, mergand noi intai la medic si apoi la scoala, m-am intalnit cu doamna directoare (impropriu zis doamna, fiindca este calugarita catolica, insa foarte deschisa, stie engleza foarte bine, si italiana, si germana, fireste;) care mi-a spus ca a fost un an foarte bun pentru Stefan. Si ca este un baietel cu o personalitate puternica (asta din urma sper ca a spus-o tot ca fiind de bine :) ). M-am bucurat ca l-a avut "in vizor" (ea se mai duce pe la clase... probabil ca l-a retinut fiindca am venit mai tarziu).
Am avut o zi foarte frumoasa astazi. Cu soare si cu iesire in parc (cu Matei, si de dimineata).
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
cristina22 spune:
'neatza!
La multi ani, Sanzi!
Nicoleta-felicitari baietelului cu personalitate puternica!!
Cristina-tin pumnii! Sa NU se confirme diagnosticul!!
Eu nu am apucat sa-i urez Mr. Cristina_C! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati mereu unul de altul si de Robert cel frumos!!
Erau mici lumanarile, de ai reusit sa pui 35 intr-o briosa??!!
Restu' lumii, pe unde trage chiulu'??? Ha??
Ieri a fost caravana Minimax la Oradea.Andrei a fost cu ai mei si a stat prin parcuri pana seara.Eu si C am iesit la plimbare prin magazine, fara copil, ca mai nou e independent si nu iese cu "batranii"
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
La multi ani Sanzi!
Cristina si noi am fost ieri in orasel, sa vedem caravana
Tabara pe care o avem in vizor, e langa Brasov, la Cristian, Lili a mai fost si anul trecut acolo. Ceea ce e greu de rezolvat, e drumul, ca trebuie dus copilul pana la destinatie si trebuie adus de acolo, iar trenurile nu prea se potrivesc cu programul din tabara, ori mergem cu o seara mai repede, ori calatorim noaptea si ajungem la 5 dimineata
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
light spune:
Citat: |
Restu' lumii, pe unde trage chiulu'??? Ha?? |
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2363007500103379982RKtsYk
Cateva poze si cu baietii mei.
Lucia, cum iti ziceam si pe mess, mi se face pofta de un bebe!
cristina22 spune:
'neatza!!
Lucia-minunat montajul cu Victor minunea!!M-a emotionat
Nico-ti-am vazut barbatii!Stefan se joaca ceva cu Matei?
Andrei a cerut prajitura cu lamaie.Lamaia e o preferinta de a lui.Pana si inghetata o vrea de lamaie.Am scotocit netu' si am gasit praji alba ca zapada/lamaitza.Asa ca m-am apucat de prajiturit
Oricum la noi e "toamna" ploioasa si rece....
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Neata!
Va trimitem noi niste soare si vreme frumoasa!
Cristina, Stefan se joaca uneori cu Matei, insa nu ii convine cand ii deranjeaza joaca si ma striga sa-l ajut :). Dupa ce ii explic ce si cum, ca Matei nu vrea sa ii strice joaca, ci ca "asa descopera el lumea", o vreme intelege si nu mai trebuie sa mediez relatia. O vreme, adica... 10 minute! Insa se iubesc mult, cand vine vorba de giugiuleala si dragaleala sunt experti deja!
light spune:
Si io mi-s cu prajitura in cuptor, dar e cu nuca. Am mancat odata de la cineva si m-a impresionat. Ozzie asti pe aici nu prea le au cu prajiturile. Se cunoaste imediat cand mananci o prajitura buna, ca e facuta de romani, sau greci sau indieni sau alte natii. Chiar asa, tortul pentru Liviu l-am comandat la o cofetarie sarbeasca unde am mancat o placinta cu branza ca la mama acasa.Aluatul de la prajitura asta l-am folosit ca blat pentru tort la ziua lui Victor si a iesit demential. Asa ca acum astept sa se coaca.Nicoleta i-am vazut si io pe baieti la tobogan. Ce mari au crescut!
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Doamnelor prajituriste, dati si voi retete, linkuri, ceva!