Copilasi din 2002 *79* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Salut.
Plecam pe la 7-8-9. Sa vedem... mai am bagaje, de fapt nu prea am inceput, dar eu le termin rapid .
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Cristina, la multi ani tatalui tau!
Nicoleta spune:
Stefan nu are doar FB pe linie, cred ca nici in Ro nu ar fi avut. Aici nu sunt atatea materii ca in Ro. Dar are 1 (FB) la mate. La germana are 2 (B) (scris, citit). In rest, amestecate, 1 sau 2. Oricum, iar l-a laudat directoarea, a zis ca pot fi mandra de el. Si eu chiar sunt!
Cristina_C spune:
Mai intai va multumesc pentru urari.
Nicoleta, felicitari pentru rezultatele lui Stefan si sa fii mandra de el asa cum si esti, cred ca, dintre toti copilasii de aici, lui i-a fost cel mai greu anul asta - casa noua, tara noua, limba noua, copii noi, ai nostri totusi n-au trecut prin astfel de schimbari. Asa ca s-a descurcat excelent!
A primit doar calificativele sau si caracterizare sau si-si? Noi o sa primim caracterizarea din care se "desprind" calificativele, din felul in care este scrisa...dar de-abia pe 30 iulie.
andy.p spune:
Nico felicitari ptr rezultatele lui Stefan,ai de ce sa fii mandra de el
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Stefan nu a primit nicio caracterizare. Acum am si foaia in fata, sunt 3 de 2 si 4 de 1.
Cristina, ce inseamna: Er ist gemäß 25 § des Schulunterrichtsgesetzes zum Aufsteigen in die nächsthöhere Schulstufe berechtigt. Adica ce implica, de tradus am tradus-o oarecum...
Cristina_C spune:
Nicoleta, inseamna ca, dupa articolul... din legea invatamantului, este considerat apt sa treaca in urmatoarea clasa, sa promoveze.
light spune:
Felicitaaaaaaaaaaaaari Stefaaaaaaaaaan!Nicoleta, nu stiu ce avantaje ati mai avut voi in urma reloarii in Austria pt o perioada, insa stiu ca progresele lui Stefan au meritat tot efortul! Sunt convinsa ca si in Ro ar fi avut rezultate excelente insa nu i totuna sa fie intr-o limba noua abia invatata.
my deviantArt Gallery
Gabi_K spune:
la multi ani pt tati de Cristina_C!
Nicoleta vacanta placuta si vreme frumoasa, felicitari lui Stefan, e rezultat frumos, mai ales ca nu e limba lui materna!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert