Copilasi din 2002 *79* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Laura, sa va fie de bine renovarea!

Eu m-am inscris la un curs de germana din toamna, maine trebuie sa duc hartia la gradi de langa scoala lui Stefan pentru ca sa ne dea noul locul liber din septembrie... si doar asa ni-l dau, daca fac dovada ca voi face si eu ceva in timpul asta... Oricum vroiam sa ma duc la un curs.

In rest, avem soare din plin, avem si de dat! Incepem bagajeala, maine sper sa imi ajunga sora cu bine... vineri seara pe cai!

Sa aveti o zi buna!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-am inteles!!Ramaneti! Spor la invatat!!
Abia astept si eu "bagajeala"...

Cine vine la o cafea??Buna-buuuna??!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Cristina, da, vom mai sta un an. Ieri am aflat, dupa ce m-am inscris la curs. Sper sa fie bine si in anul care incepe din octombrie :). Si da, eu vreau o cafea, la Matei au inceput mucii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sanatate lui Matei!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Nico-de ce sa nu fie bine??Eu tot dau din "urechi" pe langa sot, ca daca am incerca si noi in alta tara, oricare, numai sa nu fie RO.Pentru Andrei.Nu pentru bani, ci pentru posibilitatile care le-ar avea si care in ro nu exista si nu vor exista.

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Tocmai am aflat ca nu ne dau noua locul la gradi... si eu am platit cursul ala tocmai sa vada ca ma duc la curs, am motiv sa-mi dau copilul la gradi... dar a venit o mama care si lucra... daca nu apare un loc la vreo gradi, va trebui sa renunt si la curs. :(

Mergi la inceput

noah, bafta cu gradi...cum faci?depui cerere in mai multe parti sau depindeti de gradinitele din zona voastra de domiciliu?

Andrei plange dupa scoala...

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nico,uff imi pare rau de locul de la gradi...poate totusi gasesti in alta parte tot asa prin apropiere.Multa sanatate lui Matei.

Noi suntem invadati de verisori..spre bucuria lui Andy of courseVa pleca diseara cu ei la bunici.

Andy nici nu se gandeste la scoala.

O zi frumoasa tuturor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Sa repetam: nu vom emigra ! Dar daca stam as vrea sa invete si Matei germana. Si da, cautam gradinite particulare in zona scolii lui Stefan (vrem sa ne mutam mai aproape).

Stefan astazi merge cu hortul la Zoo. Vor veni la 18 la hort. Este o caldura! I.am pus 1,5 litri de apa la el. Sper sa nu faca insolatie. Azi este foarte-foarte cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata!

Cristina, cu placere vin la cafeluta.

Nicoleta, in Germania, in unele locuri, se pot face cursuri de limba dimineata si, cat dureaza cursul, 2-3 ore, intr-o sala alaturata, cineva sta cu copiii, au acolo jucarii, se cheama Deutschkurs mit Kinderbetreuung, este special pentru femei/mame, vezi poate gasesti asa ceva! Dar Robert, inainte de 3 ani, nu vroia sa stea fara mine, asa ca ma duceam la curs seara, de la 6 la 9. Sau cauta alta gradinita, sau grupe de joaca dimineata cateva zile pe saptamana, unde copilasii stau fara mame. Matei ar fi OK fara tine? Multa sanatate si tie bafta!

Laura, ce bine ca Andy are multi verisori si ca pleaca impreuna la bunici! Nici nu trebuie sa se gandeasca acum la scoala, sa mai respire si el, sa simta ca-i in vacanta! Am vazut la subiectul celalalt cu copiii care trec intr-a 2-a ca au primit multe teme pentru vcanta sau ca unele mamici vor sa-i puna serios la treaba. Noi nu cred c-o sa primim mare lucru iar eu o sa-l las in pace, o sa citim doar impreuna, fiecare cu cartea lui, o sa mai socotim, in joaca - noi in masina mai socotim, sa treaca plictiseala si cu 1-2 saptamani inainte de scoala o sa-i dau niste dictari, asa, de refresh.

Mergi la inceput