Fulgusori de nov.dec2009 si vara torida(76*)
Raspunsuri - Pagina 17
lorelix spune:
Alina, azi am pregatit o ciorbita sa-i spun asa care contine:
morcov, pastarnac,ceapa, ardei gras,dovlecel, cartof, brocolli, rosie pasata si piept de pui si 1 varf de sare si putin ulei de masline extra-virgin..cam atat!
In rest suntem bine..in limitele normalului...cu Andrutza m-am intalnit din intamplare in parc...dar fara multe discutii...parea ca sunt bine (si ea si )!
Vom pleca in concediu putin pe la mare..ma cam sperie aceasta actiune..dar vom trece si peste ea...undeva pe la jumatatea lui iulie..la Eforie N
ralu76 spune:
alu..daca doresti sa ramai la noi da-ne datele tale, adica:
-data nasterii tale, prenume bebe, greutate nastere, scor apgar, centimetrii,data nasterii lui, spitalul unde ai nascut..si doc cu care ai nascut.
Buna.
Eu sunt nascuta pe 21 oct 1976 , pe bebe il cheama Mihai , a avut 3,200 kg la nastere , scor Apgar 9 , 49cm , 14 decembrie 2009 , cf2 Bucuresti, Dr Nayel.
gabitza35 spune:
cand vremea ne tine in casa....
http://www.youtube.com/watch?v=C_1D1G11ZCc
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
botez si altele
allexa06 spune:
Salutare !
Astazi am iesit cu strumfii afara .De cand o tine una si buna cu ploaia,numai in casa am stat , aaaaaa, spun minciuni , am iesit cu masina pana la supermarchet.
My_Lady - sunt la Drept . Astazi am avut ultimul examen( caci fac si modulul pedagogic ).Si da,am terminat si rasuflu usurata,caci am fost foarte stresata,abia acum imi dau seama cand am terminat,cat de tensionata am fost.Cu strumfii e greu,mai ales ca Razvan este acum in vacanta,zilele astea a stat numai in casa si se plictiseste,energie areeeeee si trebuie consumata,eu eram ocupata cu invatatul...dar a trecut si de acum trebuie sa-i acord mai multa atentie si lui....si sotul se plange ca nu prea l-am bagat in seama in ultimul timp...dar la cat am fost de ocupata ma mir de unde am mai avut atata putere . Dar gata,de acum ma linistesc si eu !Asteptam concediul...luna viitoare
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
nov.dec2009 spune:
ralu76... esti in listuta..acum te rog sa imi mai spui cum ai nascut..natural cu epidurala/fara..sau prin cezariana..si la cate saptamani si zile de sarcina..si te rog sa ne scrii...sa ne intrebi..sa ne contrazici..a aduci in discutie subiecte noi..
gabitza am vazut ce faceti voi cand ploua...si am si comentat...de pe ID sotz..ca eu nu am de youtube..desi bantui pe el cam des.....si iti stau asa bine pruncii in fudulet..Rebecca mea daca nu se sustine de ceva sau nu sta mai cracanata..in secunda 1 e jos intr-o parte..ca un betiv..
alexxa_06...felicitari...si mama mea e tot in anul 2 dar la RISE..Relatii Internationale si Studii Europene..si mai are un examen duminica..si gata.....a lucrat la ROMTELECOM..ca operator..si acum e fara munca..i s-a terminat somajul...si cauta..dar nu prea gaseste mai nimic...asa ca am mai ramas cu licenta mea..iti imaginezi ca eu "ii scotoceam" dupa subiecte
aaaaa....eu sunt My_Lady0091..dar cred ca v-ati dat seama..
noapte buna fete
My_Lady0091 spune:
katyushka..de tine am uitat azi..ce ai mai facut pana la urma cu durerea ta de la sterilet???
si cu ce te mai lauzi..ce mai faci bun de papa..si parerea mea...ai o silueta super....ar trebui sa mananci mai des...esti slabanoaga
gataaaaaa...am iesit ca-s treaza de la 6.30...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
neatza cuconitze "cu pleata-n ploaie"
pot sa va spun cu zambetul pe buze ca fii-mea, pentru prima oara in viata ei, s-a trezit la ora 09.10...bine cu micile foieli de dimineatza(baut apa, intors pe nespe mii de parti..deschis ochii-primit suzeta-inchis la loc)....si asta se datoreaza faptului ca a dormit ieri putin
..ea daca se trezeste la 6.30/7.20..dimineatza...la 8.30 mananca..la 9 doarme..juma de ora...apoi mai doarme alta jumatate de ora pe la 12...dupa ce papa fructele...apoi pe la 15.00..dupa ce papa legumele...tot jumatate de ora....si pe la 19.00...dupa iaurt..tot jumatate de ora.....deci in medie doarme cam...5 ori pe zi X 30 de minute..total...150 minute...2 ore jumatate
ieri a dormit trei sferturi de ora...aproximativ..in toata ziua...nu ca nu am pus-o, nu a vrut...si m-am gandit eu sa o culc de 2-3 ori pe zi de acum..adica sa o las mai mult treaza..ca daca ar dormi in fiecare zi de la 22.00- 09.00..ar fi paine cereasca pentru mine
voi..ce faceti..e cam liniste..
eu vreau sa fac fasole verde azi(din gradina de la soacra-mea)cu smantanica si usturoi
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
neata si de la noi,
azi ne-am trezit si noi la 9, insa noua ne place oricum sa dormim mai mult.
@Lady: mi-o poft ape fasolica ta de n-ai idee, , mai ales ca inca n-am voia la fasoli, verzuri, ciocolati, citrice, ...si lista continua.
Incearca intr-adevar sa o culci numai de doua ori pe zi,dupa sase luni poti reusi, iar pe la un an se va reduce probabil numai la un somn. Ca si ritm foarte vag (deci numai ca idee de cum s-ar putea imparti o zi cu somnul) ar fi urmatoarea:
Somnul de noapte: 20.00 - 7.00
Somnul de dinainte de pranz: 10.00 - 11.30
Somnul de dupa pranz: 14.30 - 16.00
Pentru ca somnul de noapte sa functioneze, trebuie ca cel de dupa masa sa fie cu cel putin 4 ore inapoi.
Evident ca nu functioneaza la toti copii, sunt unii care au inca nevoie de 3 reprize, altii care numai de una, si evident ca nu din prima. Dar cu rabadare si incercarea de al duce cam la aceeasi ora in pat, in cateva luni functioneaza in mare, adica +- jumate de ora la asa zisa ora de somn
Daca de ex la voi somnul de noapte incepe la 22 si tu vrei ca de acuma sa o culci la 20, cobori pe saptamana ora cu cate un sfert de ora, nu mai mult. Deci ai nevoie de 8 saptamani teoretic pentru un nou program. Dar nu te lasa pacalita de el, sunt unii copii care pur si simplu nu-i vei culca niciodata la 8, respectiv altii pe care nu-i vei putea tine treji pana la ora 8.
Mult succes!
_
Don't feed the trolls!
roxyaly spune:
Buna buna
Va mai aduceti aminte de mine?
Suntem bine, Mtei e un jucaus si jumatate.Zice toata ziua numai Ta-ta, Pa-pa, ba-ba iar mama deloc.astep, astept
Vad ca sunteti toate bine, Camy e gravi?
Adriana imi pare rau prin ce ai trecut, Gabitza am vazut filmuletul si sunt superbi gemenasii tai.
sunshine2009 si \io vreau fasolica asa ca hai buluc la My lady ca ne face ea.
va pup
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
roxyaly spune:
am pus poze noi aici>
http://picasaweb.google.com/grozeaalina1/Matei7Luni#
mami Matei Constantin
roxyaly-poze