Fulgusori de nov.dec2009 si vara torida(76*)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Fetelor,multumesc pentru parola
Sunshine,am vazut junior cu ochii albastriiEste frumos foc,sa va traiasca si sa va bucurati de elAm avut si eu ham,era bun pana la 9 kg,dar nu l-am folosit decat de 2-3 ori pentru ca ma durea mijlocul.Am inteles ca in sling sta mult mai bine copilul si mama il poarta mult mai usor.La urmatorul o sa-mi iau un sling,acum e prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani, Laura G! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire alaturi de familie si cei dragi!

toate fetele

Nu am noutati interesante. M-am apucat si eu de ceva ordine, curatenie, pus la loc in casa, sortat hainutele ramase mici Sophiei, si alte treburi administrative. Pentru ca lucrez cu entuziasm, chiar se vede ce am facut!
Acum ca am prins curaj, facem din nou planuri pentru inca un weekend "in deplasare".

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

@Oana: multumim frumos, intr-adevar juniorul este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata de Craciun!
Hamul nu este nemaipomenit, intr-adevar te cam doare spatele, dar 8 kg (in cazul nostru) sunt 8 kg oricum le-ai purta, de aici si durerile.
Intr-adevar, Port-Bebele Batic/Panza il tine mai aproape pe corp, si se formeaza dupa corpul amandurora, de aici un pic mai mare comoditatea.Personal mi s-au parut foarte scumpe, cam pe la 60 de euro, si unele mamici se plang ca cei 4,60 de material e destul de greu de infasat in centrul orasului pe ploaie. Noi tacem chitic si suntem multumiti cu hamul capatat... Si pe deasupra, "calul nostru de capatat" mai si merge pana la 11,5 kg...ma intreb pe spatele cui..
Mei Tai-ul, hamul de panza care se poate face singur e un fel de combinatie de cele doua, si cu un pic de indemanare la cusut se reduc mult costurile.... Intrebarea este care din mamici reusesc sa-si mai faca timp si pentru asta....
@Laura_B: am reusit sa facem si noi o curatenie destul de mare la hainute, ce bine e si ce ordine prin dulapuri...Ma intreb oare ce aveam in ele inainte de a veni Bebe..

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LMA Ioana Carolina de Arcadia
LMARebebe

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza fetele...cuconitze cu pleata in vant
camy..sper ca te relaxezi..ai nevoie..cu atata stare de stres cat ti-a fost provocata de scaderea indemnizatiei si toata alergatura..te asteptam cu vesti despre cele doua liniute..., ne-ai lasat in aer
madalina_T....de ce nu ne mai scrii mami..ce mai faceti voi?mai ales pe ploaia asta..ceva noutati, performante, schimbari???
tiuscanu am uitat ca ai promis ca postezi poze.......ceva vesti despre baietelul cel mare din tabara??se distreaza..
pirelia...am vazut la stiri ca ploua si azi in Targoviste...poate-poate s-or albi coloratii.ce face pitica mica?
roxaly..tiza mea draga....mai hai pe la noi...sa ne mai povestesti de voi
lorelix,,ce papa bun ai mai facut azi..ca mereu spui ca esti ocupata...ce mai papa bebe tau si ce faceti voi pe vremea asta mohorata...de andrutza ce mai stii???
laura_b..in vacanta o trimiti pe DI in vreo tabara spaciala??
dienutze...ce mai face gaza ta..cu ce va mai laudati voi?
laura_gtot nu ne-ai spus cum ai petrecut de ziua ta..ce cadou ti-au facut tati si Nicholas James(suna frumos aceasta combinatie de nume)..
alexxa_06..mai ai un examen, nu?la ce facultate esti iubita..si tu cum te descurci cu cei mici si cu ploaia??
rony..eu tot te mai astept pe aici...
busymummy..si pe ploaie esti busy???vrem poze cu mamica ocupata si cu bebe..si vesti cu ce au mai facut ei nou
laviniablagamai poftim si pe la noi...ieri ti-am fertilizat ferma
magdaz_inaasemenea..mai poftim si pe la noi
gabitza35...ce mai fac "mucosii" tei frumosi..papa bine..cum suporta statul in casa pe vremea asta..ceva schimbari majore in cresterea si in comportamentul lui?performante?realizari?tu?esti bine?obosita?
a_driananu ne-ai spus ce a zis doc de analizele lui Davi..si daca ai terminat acel cub rotund...cum a mers cu lucrarea de dizertatie astazi?
pishko..tu mah gagica nu ai mai scris de mult tare..ce mai mesteresti????
romanitza_31...treci la apel..cu vesti noi...
sunshine..neatza, criss_oana...neatza..
ralu..astept datele tale..si sa ne povestesti despre voi
rebebe, arcadia..eu inca va mai astept pe aici...
ragapiemiss you
dankutza..la fel
simonette...
sa aveti o zi cu soare.....
si daca am uitat pe cineva scuze...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Wow, Lady, ce rabdare sa faci apelul... mai sunt probabil si alte fete, eu mai astept vesti si de la Katy, de la medic.

Chiar asa, A_driana, ai terminat cubul rotund?
Felicitari pentru lucrare!

Dar tu, Lady, cand ai de predat lucrarea? Sau mai ai doar un examen final?

Nu cred ca in vacanta asta de vara sa o trimit pe Diana undeva fara noi. E complicat, pentru ca are nevoie sa fie cu ea si doua persoane care sa stie cum sa o ingrijeasca.
Dar acum ca stim ca suntem ok, vom incerca sa mai plecam intreaga familie in mini-excursii de doua nopti.

O zi buna

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
despre analizele lui david am spus, un pic de anemie, prin urmare continuam cu fierul...in rest destul de ok...
cubul rotund s-a facut, si pe fiecare latura scrie o litera care formeaza cuvantul ,DAVID'...nu mi-l place asa tare, mi-as fi dorit sa fie mai colorat si altfel....m-a ajutat soacra la cusut, si s-a chinuit putin cu literele...si na mi-a fost rusine sa-i spun ca nu-mi place ...
lucrarea azi o depun la facultate si ma inscriu, dar in 4 iulie am sustinerea...
mi-au venit si mie ,musafirii' sapt trecuta cu tot alaiul...adica fffff multi si au tinut 1 sapt jumate ...acuma imi dau seama ce bine a fost fara ei.......
am dat raportul

ma pregatesc sa plec la facultate
ne mai ,auzim'

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Ce privire si zambet de strengar are baiatul lui Sunshine in poza din bazin
Mi-a placut si ideea cu aripioarele de fluturas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

gabitza35...ce mai fac "mucosii" tei frumosi..papa bine..cum suporta statul in casa pe vremea asta..ceva schimbari majore in cresterea si in comportamentul lui?performante?realizari?tu?esti bine?obosita?

salutari,

scriu un pic in viteza pentru ca tocmai s-au trezit si trebuie sa-i iau din patuturi si sa aterizam la joaca pe jos
multumim de intrebare,mucosii sunt bine
de papat, Eva papa bine zic eu ( niciodata nu au papat ca beca,lapte maxim 170 ml) in jur de 200 g si fructe si legume ( sunt zile si zile, uneori mult mai putin)
Dragos papa mai putin, incercam sa-l pacalesc dar am renuntat, cat mananca e bun mancat, la urmatoarea masa mai mult poate... se pare ca a simtit relaxarea mea ca ieri a papat cate 160 g fara niciun fel de stimul, a deschis singur gura si gata
de iesit afara am iesit pana acum in fiecare zi de 2 ori... ieri au tras un somn de o ora pe ploaie torentiala...eu sub umbrela...am ajuns uda toata acasa,dar asta e, asa i-am invatat, daca nu iesim afara incepe agitatia... sa vedem azi cum procedam acum dimi

Stau in fundulet...Eva mai mult pt ca are baza mai mare ,a spus si un fel de amamam... dragos asteapta un dintisor,roade tot,bea f multa apa, se trage de urechi si e mai marait

i-am scos si lui dragos masa de noaptea,pe la 4 cand se foieste ii dau putina apa si adoarme la loc( nu vrea sub nicio forma suzeta)

ma duc sa-i iau si sa fac fructele... o zi buna

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

botez si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

si am pus poze noi pe fulgusori2009...pt cine vrea sa ne mai vada

incantati sa cunoastem mamici si puiuti noi... va pupam pe toti

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

botez si altele

Mergi la inceput