Fulgusori de nov.dec2009 si vara torida(76*)
Raspunsuri - Pagina 10
sunshine2009 spune:
In mod normal organismul nostru are nevoie de o perioada sa-si revina si sa intre in "normal" dupa ce tocmai a participat la "olimpiada". Pentru linistea ta cumpara-ti un test. Iar daca e sa fie, gandeste-te ce frumos, aduci inca un sufletel e lume! Chiar daca
pentru mamici e greu cu copii la distanta asa de mica intre ei, pentru copii e ideal sa aiba un fratior atat de mic, se simt ca si cum ar fi gemeni. Dar pana la urma nu e de noi sa hotaram cand sa vina
_
Don't feed the trolls!
My_Lady0091 spune:
poate vei avea o fata..nu te-ai bucura?...si o s-o nasti in Canada...asa ca Veronica...nu ti-ar placea?
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
cryss_oana spune:
Neata fetele, este servita
Camy,parca cam mult a intarziat,nu stiu zic si euNu te intrista,asa a vrut Dumnezeu(daca e bebe),sa vezi ce bine o sa fie de ei cand vor mai creste ca sunt de varste apropiate.Poate este o fetita...egal ce e,sanatos sa fie,dar fetita ar fi sooper sa faci pereche
cryss_oana spune:
Mama,la 5 luni dupa nasterea mea,a ramas insarcinata cu fratele meu.La 7 luni jumate,a cazut in canalizare(nu era capacul pus bine),asa ca la cateva zile a luat-o durerile si a nascut.Intre mine si fratele meu e diferenta de 1 an si 10 zileNe intelegem sooper,mereu a fost asa(de la 7 ani)Sa faci copii este cel mai minunat lucru
vias spune:
da..ar fi frumos...dar acum e prea repede....
in iulie 2008 l-am nascut pe Darius...cu cezariana. La 2 saptamani fix am facut inca o operatie din cauza complicatiilor la cezariana.
In oct 2009 alta cezariana...
Ar fi prea repede...si nu stiu daca o sa rezist..
Totusi...in 2 ani..3 taieturi...nu e chiar usor pt uter...si acum iar...???????
Nu stiu ce sa zic...dar mie nu-mi prea vine sa ma bucur, pe cuvant!
Abia astept sa se trezeasca Flavius sa merg la farmacie sa-mi cumpar un test...
Stau ca pe ace...
Si parca vad ca azi doarme 3 ore legat
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
sotul meu si cu fratele lui au aceeasi zi de nastere...la un an diferenta!
_
Don't feed the trolls!
vias spune:
sunteti niste dragute toate....cum ma faceti voi sa privesc partea plina a paharului
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
un copil e o raza de bucurie...nu-l supara pe Darius...poate ca iti trimite chiar el pereche...pentru Flavius....si nu te indoi ca DD nu Va avea grija de tine
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
cryss_oana spune:
Este greu cu atatea operatii intr-un timp atat de scurt,dar Dumnezeu o sa aibe grija de voi si o sa fie totul bine