Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu am anulat programarea silvanei ca tre sa merg eu la doctor ca simt ca mor
azi noapte m.am trezit la 3.30 sa.i dau laptele si simteam ca si cum as fi avut o scoica lipita de ureche, asa auzeam si acelasi zgomot infundat in tot capul...am crezut ca de somn, dar acum cand m.am trezit la fel, urecehea dreapta parca e inchisa inre.un glob de sticla...ce naiba o fi si asta ca e tare deranjant simt ca innebunesc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ROXANA....acum imi dau seama de ce ziceai ca nu plange Silvana...pt ca nu o auzeai

mai fac haz de necaz...daca te deranjeaza rau, du-te sa vezi ce e

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ellanik locuiti cu soacra?
oanaiacovita au venit sa va monteze aerul conditionat?
sensibila se pare ca i-a placut cu piciorusele in apa.

Eu, Justinei nu ii dau nici ceai (doar 2-3 lingurite cand nu poate sa scoata gazele - ceai de menta..am vazut ca functioneaza) si nici apa..apa chiar nu i-am dat deloc.
Ioanei de pe la 3 luni am inceput sa-i dau ceai: baby drink, baby calm.
andra_s azi fac ardei umputi, cu carne de pui..cea tocata o deranjeaza pe Justina.
ate dar ce zambea la fetita.
nafi stai linistita, si mie soacra mi-a zis sa-i pun ceva in cap Justinei, sa-i proteje urechiusele..Eu i-am zis ca e cald si transpira iar ea : 'macar pana la masina'.
Mama inca nu a vazut-o cum o scot afara..desi cred ca ar intelege ca ii este si ei cald, chiar daca e mica..e si ea om..cum ne este noua cald asa ii este si ei.
Ramy77 vazut innotatoarea. Ce sa facem daca este cald.

Am zis ca nu stiu daca scriu, dar am scris in timp ce citeam.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

mesaj de la MIREMIA tipa cu colaceii de baie de pe mamici de ianuarie-februarie :

"Doar ce am primit o comanda, te rog sa-mi spui ce culoare vrei (am roz, albastru, galben si portocaliu). Nr meu de tel este 0721097976. Daca vrei poti sa le dai tu colegelor tale de odisee care mai vor nr meu de tel."

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ce tare e eva si e frumusica fooooooooc

ate am vazut poze cu micutul cuceritor !!!! stii ca mor de dragul lui, nu?
cat despre vigantol, se da si in lunile de vara, ca picii nu-s expusi la soare

ramy ce masina aveti? ca in general se rabateaza canapelele din spate si poti lua caruciorul.
mersi de pontul cu umbrele, azi ma duc prin ploiesti si trec si prin real, ca auchan nu avem aici, dar poate ajunge sotulin bucuresti si imi ia
ramy, wow ce balaceala acolo

nafi ufff, incearca sa te calmezi ... si pe mine mama ma bombarda cu sfaturi de genul cand am venit cu ianis de la maternitate, pe vremea lor erau altfel invatate sa creasca copiii, imbroboditi, infasati, etc. da-i de inteles ca l-ai obisnuit altfel si ca nu a patit nimic, ca nu-i face niciun rau daca ii adie vantul prin par, etc. mama daca a vazut ca nu o ascult sub nicio forma (adica sunt sfaturi care mi s-au parut ok, dar astea cu invelitul, imbracatul, infofolitul, no way) si daca a observat ca se poate si altfel si nu pateste piticul nimic, s-a adaptat la "stilul meu" si am incredere sa-l las cu ea, ca nu-l invata altfel decat l-am obisnuit eu. aaa, si am mai avut un motiv de disputa, dar a cedat - diversificarea. cand eram noi mici, pediatrii sfatuiau sa se inceapa cu suc de fructe si legume la 3 luni, apoi supita, etc. ii era frica sa nu moara de foame pana la 6 luni si i-am arata ca creste si doar cu lm, ca e intreg si sanatos, si a luat fb in greutate
deci, se poate "educa" si la 50 de ani. oricum eu ma bucur tare mult ca o am langa mine, ajutorul ei mi-a fost vital si are f multa rabdare si am invata multe de la ea referitor la psihologia copilului

miria nu plange, si eu am remarcat ca nu esti, si m-am gandit ca esti pana peste cap cu mutatul

roxana pupam silvana mica sa ii treaca iritatia

alina2 deci de data asta am dat-o in bara, nu te-a mai framantat nimic, v-a alintat taticul cu o mini-vacanta, bravo lui
f frumoase pozele

oana nu avem Piciul in Ploiesti, e un oras care sta f prost la capitolul asta

denisa da-ne si noua link-ul la mancarea aceea macedoneasca

roxana incerca sa iti pui cateva picaturi de apa oxigenata in ureche, poate trece

alina esti o dulce, dar nu stau sa fierb la ardei nici moarta daca ai idei de papa care se prepara rapid,primesc

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ramy cum ti-a trimis miremia colacul, am vazut ca este din bucuresti

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Alina2 superbe pozele! Vreau si eu sa ma balesc in piscina..
Cand mai face surprize, cum sa nu-l ierti.
andra_s inca nu am dat drumul la aragaz, asetpt sa se trezeasca Ioana, Justina m geme..m adoarme..si apoi voi da drumul si inchid usa de la bucatarie..Altceva nu stiu.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Filmuletul promis cu www.youtube.com/watch?v=X7tUzlqtsKQ" target="_blank">delfinasa vorbitoare

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

gata am vb cu tipa cu (,) colacul. diseara trece sotul sa-l ia . O fac inotatoare de cada .

Ramy merci de info

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - eu patesc asa cand imi intra apa in urechi si imi ramane acolo. Bine ca te duci la dr. Te doare ?
poate eu un dop de ceara. auzi normal cu ea ?

sensibila - wow eu nu am avut inca curajul s-o bag asa cu urechile in apa. ii intra cand ii pun dusul in cap dar parca asa culcata mi-e treaca ca nu se scurge toata apa cand o ridic.

Seamana foarte bine cu tine Gia

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput