Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
ROXANA - Incearca Bephantenul. Usuc-o bine in zona aia dupa ce-ai spalat-o cu apa simpla. Se poate si cu tot felul de ceaiuri si alte alea, dar eu dau cu apa simpla si usuc bine, apoi ung si nu mai are nimic.
A facut Dami o data o iritatie nasoala rau pe timp de canicula de la pampersi pe care nu-i tolera si nu mai stiam cu ce s-o dau. Atunci am folosit spray de la Forever si bephanten cand se usca pielea si i-a trecut, ca restul tratamentelor n-au avut efect.
Nu dai cu crema deobicei, dar cand face buba....nu trebuie tratata?
dayanara spune:
miria dacu crema la fund in zona pampersului preventiv cam la 2 zile si n.am avut probleme, la gat nu.mi trecea prin cap, na cum ivan n.a avut nici.o cuta saracu de schilod ce era:))) asta zici e sharpei
de fapt eu cu asta ii dau
http://www.bepanthol.es/contactar.php
cred ca e totuna cu bephanten nu stiu....
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara miria dacu crema la fund in zona pampersului preventiv cam la 2 zile si n.am avut probleme, la gat nu.mi trecea prin cap, na cum ivan n.a avut nici.o cuta saracu de schilod ce era:))) asta zici e sharpei de fapt eu cu asta ii dau http://www.bepanthol.es/contactar.php cred ca e totuna cu bephanten nu stiu.... roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Da, e acelasi unguent.
Poze Briana.
sensibila spune:
Multumim de aprecieri fetele la adresa Giei.
Ramy – frumoasa Briana. De unde a-ti luat colacul ca si eu am tot cautat ?
EVAMIKA – am vazut filmuletul e dulcica foc.
La multe lunite pentru: Denis Alin (de atb), Robin Sebastian (de Ina_3040), Eva Ioana (de EVAMIKA), Alessandro (de LAlexandra)!!!
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
honeybaby spune:
Oana - sigur nu era salopetele astea si aici. Imi place cea neagra.
Mai puteti sa iesiti la 10 afara ???? Aici deja crea cald si nici o adiere de vant. Eu ma descurc dar Maya nu e prea incantata de caldura daca nu e dezbracata
Ramy am vazut colacelul, super tare . Am vazut si colaceii dupa piciorusele Brianei, o grasuta
O sa vad si eu cu mamica care are colace poate gasim si noi unul
Irina tu tot ce genul asta de colac vorbeai
andra- eu nu i fac baie cu apa mai rece pt ca nu-i place. eu fac baie si vra si iarna cu apa fierbinte. In schimb ii dau lapticul ai rece, ianinte daca se oprea din mancat pt scos aerul si se racea ttrebuiea sa i-l incalzesc din nou, acum il accepta rece
Idei de mancare nu am, ieri am facut creier pane, azi am vazut la " ce gatim zi" o mancare macedoneasca poate o incerc daca nu ma apuca lenea
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Buna!
Nu am resusit sa citesc din urma, dar multumesc tuturor celor care ne-ati urat: la multe lunite si anisori!..asemenea va dorim si iepurasilor vostri, sa fiu sanatosi atat ei cat si fratiori/surorile deasemeni si mamicilor, sa aveti putere sa-i cresteti.
Ieri, am zis ca voi dormi m dvm..pe la 19 am adormit toate 3..dar Justina pe la 19:20 s-a trezit ..cred ca de caldura si ca nu putea sa scoata gazele..ba m mult a avut un puseu de crestere, ca mi-a mancat la 1,5-2 h cate 100 ml de lapte..vreo 5 mese a avut pana la 20.
Pe la 23 a reusit sa adoarma m bine pana la 1, cand s-a trezit iar de foame, si a m avut o trezire la 5 cand am observat ca avea picioarele reci (am culcat-o intr-un body cu maneca scurta, fara sa o invelesc) ( in poza care v-am aratat-o i-am pus pantaloni, deoarece ii facusem baie), si am invelit-o.
Asa ca numai odihna nu a fost..
Dar cand o vad cum zambeste, imi trece si oboseala si tot.
Merg sa din urma, nu stiu daca voi reusi insa sa si scriu.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
LAlexandra spune:
SERUS
pana sa citesc si restul...CORIMAMI... nu ai castigat, cred ca suntem la egalitate, asa le am si eu, au aparut peste noapte, si prima data au aparut jos la ...dansa...cred ca din cauza ca am avut o sarcina foarte joasa...cu risc de avort, miscare aveam voie ioc...
revin dupa ce citesc si restul
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
irinabobe spune:
fetelor miriam a luat colacele de pe ebay. puteti sa va comandati si voi singure...
http://cgi.ebay.co.uk/Safe-Baby-Infant-Swimming-Aids-Neck-Float-Ring-Pink-/170500088242?cmd=ViewItem&pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item27b298e1b2
Ioanact spune:
oanaiacovita multumim pt capitol!
Vazut poze noi cu Eric. E baiat mare face baie in cada , numai ca ii era somn.
Aaa..vroiam sa va intreb: are ceva daca ii dau LP NAN 1 H.A. (hipoalergenic)? Pt ca sotul asa mi-a luat..eu i-am dat pana acum www.shopmania.ro/magazin~online-articole-si-accesorii-alimentatie-pentru-bebelusi~produs-nestle-nan-1-400-gr-nou~p-8781148.html" target="_blank">asa.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
LAlexandra spune:
FETELOR...va invitam la o bucatica de ciocolata...ca tort nu avem....azi sarbatorim 2 lunite!!!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010