Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
dayanara spune:
anca imi pare rau de lucas, bine ca codrin ok
stai linistita ca nu e musai sa ia, ivan de 2 ori a fost racit si silvana nu a luat si e gramada pe ea toata ziua ca n.am ce.i face
miria o panica ceva?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
LAlexandra spune:
CORIMAMI...cu vergeturile sunt convinsa ca te intrec...le-am facut de la 2 luni...
a..cu gatitul..azi dimineata la 6 eram in bucatarie, faceam ciorba
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Intrebare prosteasca ce inseamna 4 luni implinite ?. |
Maya va avea 4 luni (implinite ) in 6 august. Nu m-am uitat sa vad daca au raspuns alte fete inaintea mea
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
LAlexandra spune:
EVAMIKA....si eu trebuie sa ii fac radiografie la sold acum la 2 luni, si am nascut prin cezariana, presupun ca mai bine pt siguranta
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
vladimirescu spune:
dayanara Z e un lant de magazine din Franta care e in franciza si in Romania. Preturi medii si calitate mediu spre sus. Pt 0-2 ani vind marca "Grain de ble", draguta. Pt virste mai mari nu e cine stie ce.
In Romania magazinele apartin lui Alexandre Eram, sotul Andreei Esca.
Ati cumparat vreuna bodyuri din colectia Violet de Irina Schrotter (+Andreea Marin)? Le-am vazut in Carrefour si aratau f dragut, design impecabil si materialele pareau de bun acalitate. Eram curioasa cum se comporta la purtare, daca intr-adevar sint ok :)
Eu n-am putut sa-i iau lui Vladimir ca erau in mod evident de fetite...
babyangel multumesc de pont, o sa intreb la Domo, ca m-am saturat sa dau 300 lei pe luna pt cafea... Desi nu-s sigura deloc ca avem acelasi aparat...
CoriMami spune:
LAlexandra, te rog sa nu ma superi! Pai cum sa ai vergeturi mai "cool" decat ale mele, cand eu le am de sub buric pana la ..dansa. Chiar daca le-am facut in luna a6a , sunt uriase! si dupa nastere am facut pe pulpe, pana la genunghi...
Deci, am castigat?
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
andra_s spune:
oana ce tare este eric, ar dormi si in apa sa nu mai spun ca mor de cutele de la bulanase
fetele, in auchan gasesc umbrela de carucior? am tot cautat zilele astea, dar degeaba daca nu gasesc, comand de pe net, dar poate gasesc un site care lucreaza cu posta romana, ca prin curier ma costa cat nu face, ca astia imi pun suplimentar de plata 20 de km dus + 20 de km intors
denisa pe 6 august bebeluna ta are 4 luni implinite
cat despre dunga de pe burta ... eu nu am avut in schimb am avut f mult par care a cazut
ella o-hooo, scapi de bunatate de soacra
sensibila am vazut-o pe gia frumusica la mare, am vazut ca nu avea nicio jen de la apa rece. sapcalie ca a ei are si ianis
evamika sper sa nu aveti probleme de la suculetul de morcovi
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
EVAMIKA spune:
Vergeturi am facut si eu desi m-am dat cu Mustela....recunosc ca dupa ce am nascut n-am mai avut timp.Cred ca tine si de calitatea pielii ....pielea mea nu-i de calitate...buricul a ramas negru de supare....regim tin cu inghetate de la 4 in sus, cartofi prajiti si cozonac ...stiu eu unul bun....
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738
vladimirescu spune:
EVAMIKA fix asa sintem si noi la 3 luni, 63 cm si 6250 g (vezi ca ai gresit, tu ai scris 6200 kg :))
Doar ca eu l-am nascut cu 200g mai mare decit Eva. Tot alimentat exclusiv la sin.
Nu e bine sa faci abuz de absolut nimic, chiar daca e cel mai sanatos lucru din lume. Adica daca vrei un pahar zilnic de suc de fructe, alterneaza mar + morcov cu portocale, alta zi alte fructe etc. Desi eu sint impotriva sucurilor, fructele di legumele trebuie mincate ca atare, cu fibra si coaja cu tot. Gindeste-te ca in sucul ala de morcovi pui vreo 3 buc, nu? Tu ai minca zilnic 3 morcovi? Nu cred. Deci sucul te baga automat la abuz alimentar din substanta x. De aia ma feresc eu de chestii stoarse :)
Eu stiu o fata care s-a facut oranj de tot vreo luna pt ca a baut suc de morcovi in nestire :)
sa treaca Evei coloratura!
dayanara spune:
eva, ivan mereu a mancat foarte multi morcovi de asta s.a facut portocaliu in special mainile si nasul...cand nu i se mai da ii trece, dar pe mine personale nu ma deranjeaza si stiu si caz exagerat de manca 10 morcovi pe zi si nu are nimic decat culoarea schimbata
ioanact nu o leg in scoica decat in masina normal
vladi merci, stiam de magazinele andreei esca dar nu stiam ca.i zice Z
ma gandeam ca a prescurtat ella
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg