HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ioana ai PM.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori bebe Beatrice si Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Mai fetelor, chiar si cand erau micuti asa, de o saptamana, reuseati sa le faceti program din asta de supt din 2 in 2 sau din 4 in 4 ore?? Sau ceva mai tarzior?

Anca, bine ai revenit!

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

eu stiu ca sugarii nu au un program strict, trebuie sa le dai la cerere,cand plang de foame...mai tarziu cand mai cresc un pic isi fac singuri program....a mea desi are 1 luna uneori vrea papa la 2 ore,uneori la 3-4 ore...depinde de cat a mancat la masa precedenta

Tatyana multumesc, si mie mi-au zis la fel chiar si din spital: papa la cerere. La tine e bine ca cere la minim 2 ore si nu mai des, ca se face digestia k lumea, dar pitica mea, la mai putin de o sapt, se trezeste uneori si dupa o ora sau mai putin si mai cere o completare, iar alteori doarme 5 ore intregi! Mi-e teama sa nu fermenteze lapticul in burtik dar nu pot s-o vad plangand de foame, offff

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

daca cere dupa o ora da-i de mancare, inseamna ca nu si-a luat cat trebuia la masa precedenta....si la mine de multe ori se intampla sa-mi manance 60ml si dupa o ora incepe sa planga si-i mai dau 30ml si gata se potoleste...insa pana m-am prins ce vrea a durat ceva...nu stiam ce are copilul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

FELICITARI CORINA,IOANA!!!!
Fetelor eu am fost ieri in spital sa o cunosc pe moasa cu care voi naste, va spusesem eu ca am ramas fara dr ca a plecat si ea sa nasca,am vazut salile de travaliu,am stat de vorba cu ea vreo jumte de ora, foarte draguta...problema e ca pleaca in concediu saptamana asta asa ca daca tot vroiam eu sa nasc mai repede acum m-am sucit mai trebuie sa astept pana luni..sper.Cel mai tare e ca trebuie sa cumpar toata medicamentatia si instrumentele medicale, pana si cleme pentru buricutz nimic nu au in spital, nimic, si cica mai e si spital de urgente
Nati minunata Beatrice..asa bucalata si scumpa.Sa fie sanatoasa
Laptele formula si eu stiu ca se tine maxim o ora dupa ce este facut, mai ales pe caldurile astea.
Bilica lasa supararile si mai bine pune o poza cu micutza mulatra, cred ca e tare frumoasa

38+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

da de ce te miri dana?asa este peste tot in tara...cat am fost in buc in spital 3 luni mi-am cumparat toata medicatia inafara de perfuzii..pana si branule mi-am luat asa ca nu-i de mirare...aici in galati cand am facut cezariana inclusiv ata pt taietura trebuie s-o cumperi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui Ramona80

Scuze fetelor ca intru mai rar.

Vreau sa le felicit si eu pe Nico, Nati si Corina, recuperare rapida, si bebei sanatosi si frumosi care sa va incante viata.

Nati, am vazut bebeluna, si e o dulce.

Asteptam si noi marea intalnire cu bebe, nu mai am rabdare. Desi colul este deschis de aproape 2 saptamani, se pare ca rezista in continuare. Dr a programat nasterea joi pe 17 iunie, dar eu sper sa nu rezistam pana atunci. Mi-ar placea sa vina pe lume neprogramat.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +37 Bogdan Andrei

Am reusit sa intru pe contul comun si am adaugat programarea ta pentru nastere

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Multumesc mult Veronica.
Maine ma internez pentru analize, iar operatia va fi joi. Offf, ce mi-as fi dorit si eu sa nasc natural. Macar ma consolez cu gandul ca va fi si tati prezent. A fost plecat cu serviciul o saptamana in Olanda si se intoarce in noaptea asta.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +38 Bogdan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:
citat din mesajul lui dana81

FELICITARI CORINA,IOANA!!!!
Fetelor eu am fost ieri in spital sa o cunosc pe moasa cu care voi naste, va spusesem eu ca am ramas fara dr ca a plecat si ea sa nasca,am vazut salile de travaliu,am stat de vorba cu ea vreo jumte de ora, foarte draguta...problema e ca pleaca in concediu saptamana asta asa ca daca tot vroiam eu sa nasc mai repede acum m-am sucit mai trebuie sa astept pana luni..sper.Cel mai tare e ca trebuie sa cumpar toata medicamentatia si instrumentele medicale, pana si cleme pentru buricutz nimic nu au in spital, nimic, si cica mai e si spital de urgente
Nati minunata Beatrice..asa bucalata si scumpa.Sa fie sanatoasa
Laptele formula si eu stiu ca se tine maxim o ora dupa ce este facut, mai ales pe caldurile astea.
Bilica lasa supararile si mai bine pune o poza cu micutza mulatra, cred ca e tare frumoasa

38+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

da de ce te miri dana?asa este peste tot in tara...cat am fost in buc in spital 3 luni mi-am cumparat toata medicatia inafara de perfuzii..pana si branule mi-am luat asa ca nu-i de mirare...aici in galati cand am facut cezariana inclusiv ata pt taietura trebuie s-o cumperi

Eu mi-am intrebat dr despre aceasta problema acum vreo 2 saptamani, si mi-a spus ca deocamdata nu e problema de asa ceva la spitalul nostru.Sper sa nu se fi razgandit intre timp.

Ioana, felicitari mamico pentru bebe Victor.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +38 Bogdan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI IOANA!!!!
RECUPERARE USOARA!!!!

BINE AI VENIT BEBE VICTOR!!!
SA FII SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICOS!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

GATA.....
am pus pozici cu noi, si in albumul floricelelor de liliac si in albumul nostru....
speram sa va placa de noi....
tuturor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

Felicitari Ioana!!!

Nati, am mancat la gramada, cat si cum am vrut; dar daca tu simti ca ptr voi e mai bine altfel, asa sa faci

Veronica, multumesc pentru modificari; la mine netul e din ce in ce mai amarat, de aceea mi-a si trimis mai mult de un mesaj dimineata; ba se blocheaza, ba zice ca e eroare, etc

Sabina a inceput si ea sa rada mai des si se amuza teribil la parul meu (suvitele ce ies din coada), la animalutele de la carusel si la tablourile de pe pereti.
Mai nou insista baietii sa mergem cu ea la scoala (mai au 2 sapt) sa o prezinte invatatoarei si colegilor...

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

GATA.....
am pus pozici cu noi, si in albumul floricelelor de liliac si in albumul nostru....
tuturor....

Tare dulce e Andreea! E asa de finuta! Ce rochite de fetite mari are ea! Imi place si carutul vostru.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori bebe Beatrice si Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

GATA.....
tuturor....

Maribell,tare draguta si eleganta este micutza voastra!
Sa se faca mare si sa va aduca multe bucurii!!!!

Va pup!
Teo 38+ cuTudor si Radu

TEO 38+

Mergi la inceput