HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

In aceasta dimineata va ofer eu cafeaua.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

vai ce bine arata cafeaua...eu nu beau inca , am incercat 3 in unu cu mult lapte dar s-ar putea sa-l fi deranjat pe Mateiut
arturicii ce frumos ca isi prezinta surioara, asa o integreaza si in viata lor sociala
multumesc pt aprecierea strumfului
azi noapte nu a vrut sa doarma, a mancat la 2 ore si a stat treaz...abia pe la 5 a cedat si a dormit pana la 7..acum a papat un pic si ascultam muzica

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Mihaela_79
Maribell cat de dulce e Antonia, ce fatzuca perfect conturata are un ingerash de fetitza!!Sa va aduca numai bucurii!!!
Artu multumim de cafea, pfiu ce bine arata
Eu nu am mai putut dormi din cauza caldurii, ma sufoc si ma si mananca toata pielea si tot nici un semn ca as naste
Taty_ana intr-adevar avem un sistem al sanatatii "bolnav" rau.Tu cu cine ai nascut pana la urma?

38+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neataaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Cafeluta e servitaaaaaaaaa!
Am lipsit o zi si v-ati apucat sa va suparati,offf,gata nu mai plec

Bilica am observat ca sunt mai multe fete care lipsesc din lista,dar asta e din cauza ca nu mai au timp proaspetele mamici sa faca modificari,nu ca ar avea cineva ceva cu tine.

Legat de scos aerul la bebelusi,la noi uneori eructeaza in timpul suptului alteori ma chinui minute in sir si nu vrea orice i-as face.Oricum functioneaza mult mai bine masatul pe spate decat batutul,are un punct pe care cum il masezi cum ragaie...eu zic k e buton de ragaire

Cristina eu ii dau sa manance din 2 in 2 ore,ca asa cere.Eu as vrea sa-i fac program macar la 3 ore,dar ce sa-i fac dc incepe si urla,isi suge pumnii,isi freaca piciorusele,nu mai i-a nici suzeta..doar nu il tin nemancat?
Zici ca ceaiul de la fares e laxativ?Nu am nevoie pentru lactatia..."laptaria lu enache" functioneaza in parametrii corespunzatori,dar as putea sa beau vreo 5 l pentru ?

Ioana felicitari pentru sanatosul Victoras

Maribell
superba bombonica ai.pentru familia din al 9-lea cer

Nati pe mine m-a ajutat foarte mult site-ul asta: http://www.reclamamascataatentie/nume-fete-romanesti/?field_3_8=1&field_3_16=1
Sper sa gasiti numele potrivit

De la 6:30 de cand tot bajbaii eu cu mesajul asta vad ca a dat Ioana cafeauaMultumim

Si acum desre noi,am implinit luni o luna si am sarbatorit.Va pun poza sa vedeti ca am lipsit motivat
Primul nostru tort aniversar

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

'neatza

Ioana multumim de cafea. Ai cumva si varianta perfuzabila? Ca sa mi-o bag direct in vena ca azi sunt cam rupta de oboseala.

Mi-am bagat si eu nasul prin poze. Am vazut numai copii frumosi. Pe bune. Nici nu mai dau nume ca mi-e teama sa nu omit pe cineva si mi-ar parea tare rau. Frumosi frumosi copiii nostri. Ca niste floricele!

Felicitari tuturor noilor mamici! Recuperare rapida si bebelusi sanatosi si necolicosi. pentru toate

Despre scos aerul....nici Antonia mea nu il scoate la fiecare masa. Daca mananca linistita si frumos si fara sa se repeada de parca ar navali turcii, atunci nu mai scoate aerul orice i-as face. In caz contrar scoate niste ragaieli care nu au nici o legatura cu delicatetea de domnisoara pe care o poseda. Ba din contra.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata si de la noi, multumim de cafea Artu si Cris! Adevarul e ca, de cum fac ochi, plonjez in cana de cafea... primul supt e cu cana in mana!
Am pus si eu pozici cu mandra si m-am mai uitat la pozele cu floricelele de liliac - niste dulci cu totii/toatele, ma intreb cum arata primele floricele acum la chiar doua luni unele dintre ele. si pentru debutantele/debutantii odiseei!

In legatura cu ragaitul, vreau si eu un buton din alaaaaa... De cele mai multe ori, cand adoarme o pun direct in pat, dupa care evident incepe sughitul, supt si reluam ciclul "biroupat"!

Nati - apropo de durerile nasoale de contractie a uterului, azi de dimineata m-au taiat niste cutite pe burta, dupa care am simtit valul... La fel e si la tine?

Artu - ce mandrie, mamico! Bravo fratiorilor Sabinei!

Pupici pentru toate celelalte burtici si mamici. In doua saptamani se incheie oficial odiseea noastra cea frumoasa!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata si de la noi

cris, mai mult din cauza ta am intrat, maaaaama ce tort , l-am mancat cu ochii...eu n-am avut pofte in sarcina, da' acum imi vine sa ma imbrac sa ma duc sa-mi cumpar.

am vazut si eu poze de floricele de liliac, frumosi foc, sa ne traiasca si sa ne infloreasca .
eu inca n-am pus, tot incerc de vreo 2 zile sa fac un colaj cumva sa vedeti si voi asemanarea izbitoare intre cei doi copii ai mei, si sa va pun si o poza cu "produsul finit" la 2 ani si 9 luni sa vedeti evolutie .

noi incercam sa ne acomodam in formula de 4, nu e usor, mai ales ca david a inceput sa-si arate posesivitatea, aseara nu va zic cum ma facusera amandoi sandvis - unul vroia tzatza, celalalt vroia sa-l iau in brate si sa ne pupam, vai de capul meu, stateam intr-o pozitie imposibila de contorsionista. bineinteles, nimeni nu vroia la tati.
intr-un final am adormit toti 3 in patul mare, nu ma intrebati cum, dar am dormit pana dimineata toti , de pe la 11 pana la 7 . piciul nu s-a trezit sa pape, nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu. oricum, a avut sanul la dispozitie langa nasul lui, e maestru in a-l gasi si a se mufa la el. oare sa fi dormit eu atat de profund incat sa nu fi simtit cand s-a alimentat? .

anca , bine ai revenit, mai era cald in maternitate?

nati, sper sa gasiti un nume care sa va placa pentru bebelina. .

murica, multumim de link, eu am adaugat ca remediu pt colici homeopatia si saculetul cu samburi de cirese - ca tot e sezon de cirese, am adunat samburi, am facut un saculet din material si pandesc nenorocitele de colici sa le combat. poate n-o sa fie cazul, dar eu sunt pregatita .

iesim un pic la plimbare, vad ca e mai rezonabil astazi afara.

pupici tuturor, fara exceptie, poate mai intru mai tarziu, daca am liber de la imparatie .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Si acum desre noi,am implinit luni o luna si am sarbatorit.Va pun poza sa vedeti ca am lipsit motivat
Primul nostru tort aniversar

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Buna dimineata,dragele mele!

Am dormit atat de mult noaptea trecuta ca mi-e si rusine sa va spun cate ore...iar voi dragele de voi va chinuiti cu 3-4 ore pe noapte...dar imi va veni si mie randul

Cris,la multe inainte si multi ani fericiti, sa creasca mare,sanatos,norocos si sa fiti mandrii de el!

Teo 38+ cu Tudor si Radu

TEO 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza gagici.....
va invit la un laptic cald si niste tartine.....
eu sunt calare pe situatie (adica pe pompa de muls )
azi noapte nu prea a dormit pitica....sa marait, a si plans, sa frichinit.....deci cred ca a avut dureri de burtica.....pt ca eu am baut ieri jumate de kg de suc proaspat de fructe........de azi nu mai beau....
babau rau , nu a facut ea saraca dar nu a putut dormi decat pe picioare leganata, iar eu chinuita de gandul ca i-am facut rau.....mititica de ea....
laptele proaspat muls, daca il bag la frigider, il pot incalzi la microunde?
NATI, ARTU, TEUTA 2 , VERONICAH, multumim mult de complimente, sunteti niste dulci....
rochitelele sunt cam mari, pt ca mami nebuna sa gandit ca o sa nasca un monstru de fetita si le-a luat pt 2 luni, ca si mai toate hainutele de altfel.....
VERONICAH dar ce seamana cu tine printzul....sa va fie sanatos si sa va faca zilele luminate !!!
FELICITARI PT FRUMOASA BUCALATA....SA VA BUCURATI DE EA...
ARTURICII SUPER TARI PUSTII TAI, SUNT NISTE DULCI...MA UIMESC...
DANA81MULTUMIM DE COMPLIMENT, ESTI O DULCE....
si pe mine ma mananca pielea chiar foarte rau...si nu mai stiu ce sa fac....ma scarpin mai ales noaptea de zici ca am raie....brrrrrr....mi-au spus ca e o alergie pe baza de stres.....un babau
CRISTINAMULTUMIM FRUMOS........ce delicios tort....ir printul tau are ochii ca 2 cirese...din tort......
LA MULTE LUNITE !!!!
printesa mea papa la 4 ore....chiar si la mai multe daca as lassa-o de capul ei...
SUPERBI TOTI BEBEII ODISEEI NOASTRE.....FELICITARI TUTUROR PT CA IMPODOBITI TARA NOASTRA CU ASA FRUMUSETI DE COPII !!!!
PLEC LA PLIMBARE CU D-SOARA.....
VB LA URMATORUL MULS....
O ZI FRUMOASA...

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

maribell, parerea mea e ca mai bine incalzesti lapticul scufundand biberonul in apa calda (oricum laptele trebuie sa fie un pic caldut, nu cald de-a binelea). am eu ceva cu microundele astea, care se stie ca distrug multe din calitatile alimentelor. eu cel putin simt daca o ciorba, de ex, a fost incalzita la microunde sau pe aragaz, are un gust specific de parca e incarcata electric, cred ca-s eu mai sensibila .

am reusit sa fac si eu niste colaje cu fratiorii la aceeasi varsta, puteti sa le vedeti aici:
http://family.webshots.com/album/575303527YWAIsj

pupici

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata si de la noi,

am vazut si eu copilasi frumosi

eu sunt rupta de oboseala. daca apuc sa dorm 4 ore pe noapte e bine, fetele mele se culca toate 3 la 11, dar eu pana ma organizez adorm pe la 12.30 si cele 2 mandre la 4 sunt fresh, incepe foiala, le dau sa pape, apoi le pun bibe cu ceai si ele cum ma simt ca iau contact cu perna isi arunca bibe si incep sa sa foiasca si asa ma joaca pana la 8 dimineata. Tot e bine in toata situatia asta ca fac cam semi abdomene, poate asa mai dau si eu suncile jos. Pe la 8 uneori adorm adanc si se trezeste fii-mea. ma zgaltaie si imi spune mama tu nu auzi ca surioarele mele plang. Si iar sar ca de data asta vor 3 bibe. Si zic in sinea mea (ma amagesc), acusi se face 10 vine Lili si mai dorm si eu vreo 2-3 ore, dar ce pot ca de la 9 incepe circul cu telefoane, clienti, facturi, confirmari si tot tacamul si uite asa ma apuca iar 12 noaptea.

Dar tot am o veste buna, am pus piciorul in prag si luni plecam la mare la noi, ptr ca fetele nu au inca pasaport. Asa ca vom fura o saptamana, iar sambata venim inapoi sa fim aici ptr ziua lui Ale. Abia astept, sa trecem si sambata cu bine de botez si apoi ma apuc sa fac bagaje, ca mai am un pic si ma duc cu capul. SI ptr ca nu s-a inghesuit nici o bunica sa vina cu noi sa ne ajute, mi-am pus in gand ca in iulie sa le pun la amandoua toti trei copiii in brate si sa fug cu sotul meu oriunde 2-3 zile pe care am de gand numai sa le dorm. Cam cu asta ne laudam noi.

Mergi la inceput